Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Liga Chorwacka/Grecka/Turecka/Rumuńska/Serbska 2010/11
Przesunięty przez: b@rto
2011-06-05, 11:26
Liga Chorwacka/Grecka/Turecka/Rumuńska/Serbska 2010/11
Autor Wiadomość
Herr_Flick
%-)

Tematy: 856

Wysłany: 2010-07-18, 11:45    Liga Chorwacka/Grecka/Turecka/Rumuńska/Serbska 2010/11

Zapraszam do pisania analiz :)

Ostatnio zmieniony przez Chomik 2011-02-01, 23:46, w całości zmieniany 2 razy  
Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

fisiol

Tematy: 6

Wysłany: 2010-08-23, 13:34    

Bardzo kiepska sytuacja finansowa zespołu Urziceni,a do tego zespół gości zagra bez trenera-RONI Levi,który mimo że obiecał ze rozstanie się dopiero po meczach z Hajdukiem ostatecznie tego opuścił zespół już 21 sierpnia.Kryzys w klubie spowodował to,iż zarząd musiał sprzedać kilku wartościowych piłkarzy tj,bramkarza Arlauskisa do Rubina Kazań,Po meczu z Hajdukiem odejdzie 3 najbardziej wartościowych piłkarzy np napastnik KAPETANOS do Steauy.Do tego dochodzi fatalna atmosfera w zespole,gdzie piłkarze nie dostaja pensji,nie wpływa na pewno motywująco na zespół.
W czwartek URZICENI zagra z Hajdukiem Lidze Europejskiej,nie wiem jak zespół potraktuje mecz z chorwatami,pierwszy mecz zakończył się porażka rumunów 1-4 ,cięzko sobie wyobrazić ze w tak fatalnej sytuacji jakiej sa zdobętą się na wysokie zwycięstwo.Kurs na Hajduk 3,60 lub x2-1,67. [/b]

BRASOV-UNIRZCENI 1

Ostatnio zmieniony przez fisiol 2010-08-23, 13:48, w całości zmieniany 1 raz  

fisiol

Wysłany: 2010-08-23, 13:44    

Jeden z najlepszych bramkarzy ligi rumuńskiej, Giedrius Arlauskis, przeprowadza się do Rosji. Dotychczasowy golkiper Unirei Urziceni podpisał trzyletni kontrakt z Rubinem Kazań.

Arlauskis nie ukrywał radości z pomyślnej finalizacji rozmów z Rubinem. – Będę grał w zespole, który dwa razy wywalczył mistrzostwo Rosji, a należy pamiętać przeciwko komu musieli rywalizować. To dobry ruch zarówno dla mnie, jak i dla Unirei. Moja umowa z tym klubem wygasała w przyszłym roku i gdyby nie sprzedali mnie teraz, to nic by nie zarobili.

Reprezentant Litwy dodał także, że nie boi się rywalizacji z Siergiejem Ryżykowem.

Giedrius Arlauskis dołączył do zespołu Rafała Murawskiego (fot. gsp.ro)– Doskonale wiem, że Ryżykow jest świetnym zawodnikiem i stanowi ważne ogniwo Rubinu. Konkurencja jest jednak wskazana, nie boję się jej i liczę, że wiele się nauczę od Siergieja – wyznał piłkarz w rozmowie z „Sowieckim Sportem”.

Odejście Giedriusa Arlauskisa wywołało prawdziwą burzę w Unirei, bowiem pożegnanie z zespołem zapowiedział jego trener, Ronny Levy. – To jest skandal, że zarząd nie skonsultował ze mną tej decyzji. Szykowaliśmy się do wylotu na mecz z Hajdukiem Split, a tu nagle dowiaduję się, że Arlauskis odchodzi i nie zagra w Chorwacji. On był najlepszym zawodnikiem Unirei i bez niego nie wyobrażam sobie pracy tutaj.

gandzioorek

Tematy: 5

Ostrzeżeń: 1

Wysłany: 2010-08-23, 16:58    

piłka nożna, Rumunia, godz: 19:00
Spotkanie: FC Brasov - FC Unirea Urziceni
Typ: 1
Kurs: 1,85
Bukmacher: Bwin

Dzisiaj o godzinie 19:00 rozpocznie się spotkanie 1 ligi rumuńskiej pomiędzy Brasovem a Unireą. Pierwszym i najważniejszym faktem jest to że Unirea jest w bardzo dużym kryzysie, oto tekst wyjęty z pewnej rumuńskiej strony przetłumaczone przez google:

Unirea muszą sprzedawać pięciu głównych graczy, jeśli nie uda - zrezygnować z Ligi Europy!
W obecnym stanie rzeczy, Hajdukje w milimetrach grup europejskich lig. Split klub Unireau przeciwnik jest niesamowite problemy, z których, jak rzeczy stoją teraz, nie ma sposobu, Rumuni po raz pierwszy wspomniał o możliwości, że klub Urzicenija wycofać się z ligi rumuńskiej, ale play off Ligi Europejskiej. Jeśli te prognozy się spełnią ciemne Rumunów - Hajdukće dołączyć do grupy Europa League bez kropli rozlanego znoja.Ipak, jedną z możliwości, aby wyjść z kryzysu, wciąż istnieje, ale nawet tego rozwiązania mogą dawać pewną nadzieję, że Rumuni za dużo. W szczególności, przewodniczący klubu muszą sprzedawać pilnie Buscarupod pięciu głównych graczy - George Galamaza, Marius Bilaşca, Giedrius Arlauskisa, Pablo i Brandan Laurentiua Marinescua. Jeśli się szalone połączenie udało się sprzedać wszystkich pięciu graczy, zadłużenie nie będzie prawie rozwiązany, ale zyskanie na czasie. Podobno Steauaveć zakaparila trzech graczy, a właściciel tylko Unireje właściciel Steaua zawdzięcza 3000000 eura.Vlasnik Unireje wspomnieć, że próbuje znaleźć nowego inwestora, który uratuje klub świeżego kapitału, ale na razie jest opcja - science-fiction.
Nie wiemy, co będzie jutro, więc bardzo trudno jest mówić o następnym spotkaniu. Dyskusja na temat piłki nożnej w Unireji jest teraz bardzo trudne rzeczy? powiedział po spotkaniu z klubu trener Urzicenija Izraela Rony Levy, i dodał: - Sytuacja nie jest normalne. Wszyscy tylko o problemy finansowe, a atmosfera w zespole jest bardzo słaba. Na szczęście wrócił i nasza historia jest bardzo smutna, bardzo przepraszam cały news info klub sport.

Unirea ostatnio dostała niezłe baty w lidze Europy aż 4-1 przegrała na wyjeździe w Splicie podejmując miejscowy Hajduk. Za to w ostatnim meczu w lidze na własnym boisku przegrała z Universitatea Cluj, którą Brasov na własnym boisku zlał 3-1. Unirea w tej chwili jest na ostatnim miejscu w lidze (18), na 4 mecze ani razu nie strzelili nawet bramki. Brasov znajduję sie na 7 miejscu, z 7 punktami. Krótko podsumując Unirea jest w kryzysie, bez trenera, bez prezesa, jeszcze nie łatwy wyjazd do Brasova, gospodarze tego maczu bardzo dobrze sobie radzą na własnym boisku, wygrali jak przedtym wspomniałem z Universitatea Cluj, pozniej zremisowała z faworytem do mistrzostwa całej ligi Steua Bukareszt która zajmuje 2 miejsce jedynie przegrywa w bilansie bramkowym z liderem Dinamem. Brasov dzisiaj spokojnie może wygrać nawet 2 bramkami lecz ja nie będę ryzykował a jedna bramka przewagi w zupełności mi wystarczy.

fisiol

Wysłany: 2010-08-24, 09:42    

I BRASOV położył kupony ludziom z całego świata :c: Przed samym meczem kurs był już 1,70 :zdegustowany:

1-1

[ Komentarz dodany przez: Herr_Flick: 2010-08-24, 12:27 ]
eee synek, niema takiego nabijania %-)

możesz edytować i rozliczyć.. ale nie w osobnym poście ;)
jak zobaczę jeszcze gdzieś takie nabijanie, to ostrzeżenie..

Herr_Flick
%-)

Wysłany: 2010-09-11, 15:38    

Unirea Urziceni (+1.5) v Steaua Bukareszt (-1.5)
typ: 2 kurs: 2.38
11 Wrz 18:30 bet356

Zespół który jeszcze nie tak dawno robił dużą niespodziankę grając w Lidze Mistrzów sie rozpada, oczywiście chodzi o gospodarzy. Unirea pod wodzą Petrescu świetnie sobie radziła, ale widocznie za dużo pieniędzy w klubie to też źle :P Teraz przechodzą ogromny kryzys.
Zacznę może od że jak zalazłem skład na dziś, to chciałem sprawdzic kto ile grał, a więc wchodzę na stronkę Unirei i co? i nic. Połowy zawodników nie na nawet wypisanych w zakładce 'skład'.
Zespół opuściło aż 11 zawodników. I co najlepsze większość tych lepszych przeszło do dzisiejszego rywala. Na przykład napastnik Bilasco, pomocnik Brandan, czy obrońca Galmaz. Oczywiście musieli kogoś do zespołu ściągnąć, bo nie mieli by kim grać.. a więc powypożyczali piłkarzy, aż 12 nowych. Dzisiaj połowa składu to właśnie Ci nowi piłkarze, którzy nie mieścili się w składzie innych klubów, a tu sobie przynajmniej pograją.

Steaua w tym sezonie jeszcze nie przegrała, jak dziś wygrają to będą liderem z 3pkt. przewagą nad Rapidem. Mają w składzie kilku niezłych kopaczy. W ataku młody Stancu, mający już za sobą występy w reprezentacji, w pomocy Angelov znany z Bundesligi, z tyłu Geraldo jeszcze nie dawno grał w Grecji.

kaziu_boss

Tematy: 16

Wysłany: 2010-09-17, 15:49    

Trabzonspor - Manisaspor (0-1) godz.19:00
typ:1
kura:1,84
Buk : Betsafe

Dzisiaj zagram spotkanie z tureckiej superligi. Zdecydowanym faworytem jest zespół gospodarzy na których kurs jest ok. 1,30. Ja postanowiłem zagrać to spotkanie w handicapie. Patrzac na ostatnie zwyciestwo Trabzonsporu wierze,ze takie zwyciestwo jest realne. Ostatnie 6 spotkan na własnym stadionie to 5 zwyciestw i tylko 1 porazka z angielskim Liverpoolem 1-2. W obecnym sezonie Trabzon odniósł 3 zwyciestwa i zremisował 1 spotkanie. U siebie prezentuja sie bardzo dobrze najpierw pokonali Fenerbache 3-2 a w ostatniej kolejce rozgromili 6-1 zespół Sivasspor.
Aktualnie zjamuja 2 pozycję z 10 punktami i bilansem bramkowym 11-3.
Natomiast druzyna gości zamyka tabelę w 4 spotkaniach nie zdobyli żadnego punktu odniosła 4 porażki :
11/09-10 Super Liga Manisaspor vs. Antalyaspor 1:2
29/08-10 Super Liga Fenerbahce vs. Manisaspor 4:2
22/08-10 Super Liga Manisaspor vs. Ankaragucu 0:3
15/08-10 Super Liga K. Karabukspor vs. Manisaspor 2:1
Zwyciestwo Trabzonsporu uważam dzisiaj za pewniaka,ale warto postawic to spotkanie w handicapie. W zespole gości zapewne dobrze się nie dzieje , cztery porażki z rzędu to już jest napewno podłamanie i szukanie winnego tych wyników , dodatkowo nie zagra podstawowy obrońca Huseyin Tok , który gral w trzech meczach tego sezonu .

funfel
Hala Madrid

Tematy: 238

Wysłany: 2010-10-02, 12:22    

Piłka nożna, Serbia, Super Liga
Spotkanie: Jagodina - Cukaricki
Typ: 2
Kurs: 9,00
Bukmacher: Bet365

W dniu dzisiejszym w spotkaniu serbskiej Super Ligii zespol Jagodiny podejmowac bedzie na wlasnym terenie ekipe Cukaricki. Jest to 7 kolejka i jak narazie zespol gospodarzy ma na swoim koncie 8 pkt (2W-2D-2L), a wiec jest to zespol grajacy bardzo nie rowno w bramkach na zero 4:4. Cukaricki natomiast to co prezentuje jak narazie w lidze to jest poprostu totalna klapa i katastrofa. W szsciu pierwszych kolejkach zespol ten przegral wszystkie swoje spotkania nie strzelajac w nich nawet jednej bramki, a przy tym tracac ich 12. Patrzac jednak na ostatnie pojedynki pomiedzy tymi zespolami gdzie to zespolowi Cukaricki dzisiejszy gospodarz bardzo pasuje. Na 5 spotkan Cukaricki wygralo 2 u siebie 2 na wyjezdzie i tylko raz polegli. Kurs dla mnie jest bardzo dobry, bo zespol musi sie wkoncu przelamac, a szanse mysle jakies sa aby za drobne zaryzykowac.

funfel
Hala Madrid

Tematy: 238

Wysłany: 2010-10-03, 09:46    

Cytatfunfel napisał/a:
Piłka nożna, Serbia, Super Liga
Spotkanie: Jagodina - Cukaricki
Typ: 2 :minus:
Kurs: 9,00

W dniu dzisiejszym w spotkaniu serbskiej Super Ligii zespol Jagodiny podejmowac bedzie na wlasnym terenie ekipe Cukaricki. Jest to 7 kolejka i jak narazie zespol gospodarzy ma na swoim koncie 8 pkt (2W-2D-2L), a wiec jest to zespol grajacy bardzo nie rowno w bramkach na zero 4:4. Cukaricki natomiast to co prezentuje jak narazie w lidze to jest poprostu totalna klapa i katastrofa. W szsciu pierwszych kolejkach zespol ten przegral wszystkie swoje spotkania nie strzelajac w nich nawet jednej bramki, a przy tym tracac ich 12. Patrzac jednak na ostatnie pojedynki pomiedzy tymi zespolami gdzie to zespolowi Cukaricki dzisiejszy gospodarz bardzo pasuje. Na 5 spotkan Cukaricki wygralo 2 u siebie 2 na wyjezdzie i tylko raz polegli. Kurs dla mnie jest bardzo dobry, bo zespol musi sie wkoncu przelamac, a szanse mysle jakies sa aby za drobne zaryzykowac.

Moglem dac X2 ... 1;1 :nie:

grzegorz223
Premier RP

Tematy: 17

Wysłany: 2010-10-18, 18:53    

Piłka nożna, Super Liga, godz: 19:00
Spotkanie: Konyaspor - Fenerbahce
Typ: over 2,5
Kurs: 1.75
Bukmacher: Expekt

Goście w 7 spotkaniach strzelili 20 bramek, najwięcej w lidze. Stracili też aż 10, czyli inaczej mówiąc w mecach z ich udziałem padają średnio ponad 4 gole. Bilans gospodarzy po 7 kolejkach Super Ligi wynosi 8-12. Konyaspor jest piętnasty w tabeli, ma bilans 1-3-3 i na swoim terenie jeszcze nie przegrał, ale nie grał też z nikim poważnym. Ale strzelili 5 goli w 3 spotkaniach. Za to siła ofensywna gości jest ogromna, Niang (7 goli), Senturk, Guiza, Lugano (obrońca 2 gole), Alex (4 gole). Ostatnio strzelili 3 gole Genclerbirligi SK i 6 Kasimpasie. Fenerbahce na wyjazdach za każdym razem traciło co najmniej dwa gole, a przeciwnicy to Kasimpasa, Trabzonspor i Kayserispor. Tak więc liczę na radosny futbol gości, niby w bramce mają Demirela, ale jak widać obrona nie jest mocną stroną stołecznego klubu. Patrząc na ostatnie 6 sezonów i mecze między tymi ekipami to zawsze było mnóstwo goli, tylko raz na 12 spotkań było 1:0, poza tym same over z 5, 6 bramkami. Nie sądzę, aby goście nie strzelili ze 2, 3 bramek Konyasporowi, a i gospodarze też pewnie coś ustrzelą, bo obrona Fenerbahce monolitem jak widać po statystykach nie jest.

Alex1950

Tematy: 1

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2010-10-23, 15:26    

Grecja
Spotkanie: O. Volos - Larissa Godz: 18:30
Kurs: 2.40
Bukmacher: Betclic

Analiza:

U gości wszystko się sypie, w klubie nie wiedzą co się dzieje,zero wyników,kibice domagają się zmiany trenera od paru kolejek, oliwy do ognia dodał ostatni mecz porażka u siebie Larissa z Asteras T. 0:2. Według doniesień prasy greckiej ,wyciekła wczoraj informacja,że zaraz po meczu trener żegna się z posadą.Bardzo pewne spotkanie według mnie dzisiaj.A kurs bardzo dobry!

Alex1950

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2010-10-26, 18:54    

CytatAlex1950 napisał/a:
Grecja
Spotkanie: O. Volos - Larissa Godz: 18:30
Kurs: 2.40
Bukmacher: Betclic

Analiza:

U gości wszystko się sypie, w klubie nie wiedzą co się dzieje,zero wyników,kibice domagają się zmiany trenera od paru kolejek, oliwy do ognia dodał ostatni mecz porażka u siebie Larissa z Asteras T. 0:2. Według doniesień prasy greckiej ,wyciekła wczoraj informacja,że zaraz po meczu trener żegna się z posadą.Bardzo pewne spotkanie według mnie dzisiaj.A kurs bardzo dobry!

Remis: 1:1 :n:

Alex1950

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2010-10-28, 12:02    

Puchar Turcji
Spotkanie: Besiktas-Mersin 28.10 Godz: 18:00
Typ: 2 (AH +2)
Kurs: 1.92
Bukmacher: 12bet

Analiza:

Besiktas ostatnio kompletnie bez formy, dostaje baty równo od wszystkich i wątpię w przebudzenie nagłe i wygraną aż 3 golami . Mersin to typowy średniak 2 ligi Tureckiej , a co ciekawe w 4 meczach wyjazdowych odnieśli 4 remisy i stracili tylko 1 gola , więc pewnie umieją się bronić! Przy wygranej 2 golami zwrot.Dla mniej odważnych +2,5 w Bet365 za 1,55

Alex1950

Użytkownik zbanowany
Zakaz pisania

Wysłany: 2010-10-29, 19:03    

CytatAlex1950 napisał/a:
Puchar Turcji
Spotkanie: Besiktas-Mersin 28.10 Godz: 18:00
Typ: 2 (AH +2)
Kurs: 1.92
Bukmacher: 12bet

Analiza:

Besiktas ostatnio kompletnie bez formy, dostaje baty równo od wszystkich i wątpię w przebudzenie nagłe i wygraną aż 3 golami . Mersin to typowy średniak 2 ligi Tureckiej , a co ciekawe w 4 meczach wyjazdowych odnieśli 4 remisy i stracili tylko 1 gola , więc pewnie umieją się bronić! Przy wygranej 2 golami zwrot.Dla mniej odważnych +2,5 w Bet365 za 1,55

Wynik po 90 minutach: 0:0 :t:

bigbraine777
I am, Legend.

Tematy: 312

Wysłany: 2010-11-07, 11:59    

Macedonia | Prva Liga | 2010/2011
Vardar - Sileks
typ: Sileks
kurs 2.6 :minus:

Buk: Bwin

Spotkanie w troche egzotycznej lidze, ale kurs zobliguje do napisania notki.
Gospodarze, graja fatalnie w tym sezonie, 2 wygrane 10 porazek bilans 7-20, goscie maja dobra passe 4W 1l , zajmuja aktualnie 9 miejsce w tabeli, ale ostatnia zwyzka formy i ambicje, by przebic sie do strefy pucharowej w lidze, pozwalaja wierzyc, ze bedzie dzis na ezzingu...

>>> ODBIERZ BONUS 350 PLN TUTAJ <<<

bigbraine777
I am, Legend.

Wysłany: 2010-11-21, 05:47    

:noga: Albanian 1st league 2010/2011
21.11.2010 - 13:00

Flamurtari Vlorë - Dinamo Tirana KS 3-1 :plus: :plus: :plus:
typ: Flamurtari Vlorë 1 1X2 kurs 2,1
Buk: Expekt

Analiza:

Lider spotyka sie z Vc liderem. Druzyna gospodarzy ma imponujaca serie na swoim boisku, 5-0-0 , bilans goli 11:1, goscie na wyjazdach 3-1-1, bilans bramek 11-6. Najlepsza defensywa w lidze po stronie Gospodarzy, zmierzy sie z drugim napadem ligi. Flamurtari jak widac ze statystyk bardzo dobrze sie prezentuje, Dinamo, rowniez ma bardzo przyjemne statystyki. Przejrzalem budzety klubow, sa zblizone , choc Home team , tendencje ma wzrostową co swiadczy ze wlodarze mysla dlugofalowo, Dinamo, jako potentant we wczesniejszych latach, nie dzieli i rzadzi juz na wlasnym podworku. H2H na korzysc dynama, ale w tym sezonie Flamurtari wygralo 1-0 na terenie Dynama, mysle ze podobny wynik bedziemy, mogli zaobserwowac w tym meczu. Gospodarze nie pozwola wbic sobie gola, a sami cos postaraja sie strzelic.

Kursy spadaja i wahaja sie miedzy 1,75(Bah, Bwin 1,79 ) -1,9 u wiekszosci bukow, EXp dal prezent , z ktorego warto skorzystac. Gospodarze ida na majstra, wiec jest okazja ku temu by odskoczyc glownemu rywalowi.

bigbraine777
I am, Legend.

Wysłany: 2010-12-04, 05:54    

FK Zeta - Mogren Budva
1X2

CZAS : 04/12/2010 13:00

TYP: Zeta

KURS I BUKMACHER: 3.6 Bwin ,188bet

STAWKA : rekomendowane 5/10 , ja osobiscie gram 2x mojego Flat beta na single..

Analiza: Jako ze nie bede sie rozpisywal, ci co chca to i tak dotra do statystyk. Gospodarz 3rd Team ligi gra z 1st Mogrenem. Dwie bardzo dobre ekipy, najlepsza defensywa( Home team) z najlepsza ofensywa (34 bramki w 16 meczach 12 bramek straconych) . Zeta gra nitowa u siebie 8 meczy 12 goli 4 bramki stracone, 6W 1D 1L, mogren ma identyczne staty wyjazdowe 6W 1L 1D bilans16:9 .

H2H przemawia nad korzysc gospodarzy 6W 4D 5L, Ostatni mecz we wrzesniu tego roku skonczyl sie bezbramkowym rezultatem. Dzis mysle ze gospodarze zagraja na zero z tylu , a pewnie cos ustrzela.

Prawda jest taka, ze analiza jest moja interpretacja statystyk, ktore sa dla kazdego dostepne. Typ zostal wybrany, podkradziony, z serwisu ktoremu zdarza sie czesto trafiac tego typu zdarzenia z lig albanskiej macedonskiej, serbskiej, 2nd i 3rd ligi greckiej(polnoc poludnie)Cypr . Ogolnie bez konkretnych cyferek, zdarzenia z tych lig, maja dobre Expected Value , do ryzyka i lini oferowanych przez bukmacherow.

Pewna strona predictowa na to zdarzenia wskazuje 64 12-24, co jest pewnie zawyzona linia, ale mysle wg mnie to tak odssy ksztaltuja sie na poziomie 50 25 25 , tak pi razy oko :) . W kazdym badz razie trzeba uwaznie sledzic rynki z tamtego regionu, bo daja zarobic

Kris1982

Tematy: 8

Wysłany: 2011-01-09, 15:56    

Dyscyplina : Piłka Nożna, Grecja, Superliga
Spotkanie : Kerkyra v Olympiakos Pireus
Typ : Olympiakos Pireus wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie ponizej 2,5
Kurs : 2,00
Bukmacher : Gamebookers
Data: 2011-01-09 18:30

Analiza : Dzisiaj o godzinie 18:30 rozpocznie się 17 kolejka Greckiej Superligi pomiędzy Kerkyra, a Olympiakosem Pireus. Kerkyra zajmuje obecnie dziesiąte miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem 20 pkt.(5-5-6). Olympiakos jest liderem z dorobkiem 39 pkt.(13-0-3) i ma już tylko dwa punkty przewagi nad drugim zespołem. Gospodarze u siebie mają niezły bilans rozegranych meczy (3-3-2), lecz z mocniejszym przeciwnikiem już zdecydowanie przegrali (Panathinaikos 0:2). Natomiast goście bardzo dobrze radzą sobie na wyjazdach (5-0-3). Olympiakos obecnie ma serię pięciu zwycięskich spotkań (w tym trzech na wyjazdach). Kerkyra nie ma tak dobrej passy, na trzy ostatnie mecze wygrała jeden i dwa zremisowała. Ich wyniki jak i pozycja w lidze i tak robią wrażenie jak na beniaminka. Lecz jest to troche za mało na tak dobra drużynę jaką jest Olympiakos (przegrywali w tym sezonie z takimi drużynami jak AEK i Panathinaikos na wyjazdach). Dodatkowo drużyna gości jeszcze nie przegrała z gospodarzami (na pięć spotkań wszystkie wygrał Olympiakos, w tym w pierwszym meczu między tymi zespołami, na początku sezonu, u siebie 2:0). Oba zespoły raczej strzelają mniej niż 2,5 gola na mecz, Olympiakos lubi wygrywać 1:0 lub 2:0. Dodać trzeba, że do tej pory na szesnaście kolejek stracił ledwie siedem goli. Obstawiam więc skromną wygraną Olympiakosu jak już nas przyzwyczaił do tego.

Kris1982

Wysłany: 2011-01-09, 21:56    

CytatKris1982 napisał/a:
Dyscyplina : Piłka Nożna, Grecja, Superliga
Spotkanie : Kerkyra v Olympiakos Pireus
Typ : Olympiakos Pireus wygra, a liczba goli zdobytych łącznie w meczu wyniesie ponizej 2,5
Kurs : 2,00
Bukmacher : Gamebookers
Data: 2011-01-09 18:30

Analiza : Dzisiaj o godzinie 18:30 rozpocznie się 17 kolejka Greckiej Superligi pomiędzy Kerkyra, a Olympiakosem Pireus. Kerkyra zajmuje obecnie dziesiąte miejsce w ligowej tabeli z dorobkiem 20 pkt.(5-5-6). Olympiakos jest liderem z dorobkiem 39 pkt.(13-0-3) i ma już tylko dwa punkty przewagi nad drugim zespołem. Gospodarze u siebie mają niezły bilans rozegranych meczy (3-3-2), lecz z mocniejszym przeciwnikiem już zdecydowanie przegrali (Panathinaikos 0:2). Natomiast goście bardzo dobrze radzą sobie na wyjazdach (5-0-3). Olympiakos obecnie ma serię pięciu zwycięskich spotkań (w tym trzech na wyjazdach). Kerkyra nie ma tak dobrej passy, na trzy ostatnie mecze wygrała jeden i dwa zremisowała. Ich wyniki jak i pozycja w lidze i tak robią wrażenie jak na beniaminka. Lecz jest to troche za mało na tak dobra drużynę jaką jest Olympiakos (przegrywali w tym sezonie z takimi drużynami jak AEK i Panathinaikos na wyjazdach). Dodatkowo drużyna gości jeszcze nie przegrała z gospodarzami (na pięć spotkań wszystkie wygrał Olympiakos, w tym w pierwszym meczu między tymi zespołami, na początku sezonu, u siebie 2:0). Oba zespoły raczej strzelają mniej niż 2,5 gola na mecz, Olympiakos lubi wygrywać 1:0 lub 2:0. Dodać trzeba, że do tej pory na szesnaście kolejek stracił ledwie siedem goli. Obstawiam więc skromną wygraną Olympiakosu jak już nas przyzwyczaił do tego.

0:2 :plus:

Corte

Wysłany: 2011-01-27, 18:43    

PIŁKA NOŻNA: Puchar Turcji - 2010-01-27 Godz. 19:00
Fenerbahce - Genclerbirligi
2 @ 4,33 @ Bet365

Mecz pucharowy. Jak wiemy większość drużyn z czuba tabeli po prostu olewa puchar i skupia się na lidze. Inaczej jest z drużynami, które nic nie mogą już zrobić w lidze i przeznaczają dużo sił na spotkania pucharowe. Ten mecz jest fantastycznym przykładem. Fenerbahce odpuszcza puchar. Skupiają się na lidze i walce o mistrzostwo. Już za kilka dni spotkają się Trabzonsporem, który jest liderem. Trener zapewne pozwoli odpocząć gwiazdom z podstawowego składu i wystawi rezerwy. Gospodarze w tabeli pucharowej zajmują ostatnie miejsce. Na trzy mecze, wszystkie przegrali. To kapitalnie potwierdza wcześniejsze zdania o tym, że Fenerbahce ma gdzieś ten puchar. Goście są pierwsi w tabeli pucharowej i dziś chcą walczyć o zwycięstwo. Puchar jest to ich jedyna droga do Europejskich Pucharów. Myślę, że bukmacherzy troszkę zaspali z tymi kursami. Genclerbirligi w tych rozgrywkach gra świetnie i dziś jest moim faworytem do zwycięstwa. Kurs na gości pospadały.

Herr_Flick
%-)

Wysłany: 2011-02-19, 10:35    

Genclerbirligi - Kardemir Karabükspor 1 2.30
2011-02-19 16.00 Betsson

W 22 kolejce tureckiej Superligi, zespół Genclerbirligi zagra u siebie z Karabukspor. Nazwy klubów to czarna magia, nie kojarzę nic a nic :P Patrząc na ostatnie spotkania dziwi trochę aż tak wysoki kurs. Genclerbirligi ostatnie dwa spotkania wygrało po 1-0. W ostatnich dziesięciu meczach zdobyli 12pkt, przy 8 pkt dzisiejszego rywala to i całkiem ok wynik. Genclerbirligi ma ogromne problemy ze strzelaniem bramek, zdobyli zaledwie 19 w 21 meczach, tracąc 30. W ich ostatnich 10 meczach tylko dwa razy padł over 2.5, a więc pięknego futbolu to oni nie grają. Ale z drugiej strony z obroną widocznie też nie jest tak źle. Jak pisałem, ostatnie dwa mecze wygrane, a licząć puchary to 3, ponieważ wygrali także 1-0 z Bucaspor.
Karabukspor po dobrym początku sezonu niestety opadł z sił. Nie wygrali od 5 spotkań, między innymi jakimś fartem udało im się zremisować z Besiktasem. Na wyjeździe spisują się fatalnie, wygrali tylko raz i było to 13.09.2010.
A co mnie głównie skłoniło do tego a żeby zagrać na 1? Fakt, iż w zespole gości nie zagrają: Zengin 20/0, Tozo 14/0, Angelov 15/1, Emenike 19/13. Emenike to najskuteczniejszy napastnik drużyny Karabuksporu.

pawlikpablo

Tematy: 0

Wysłany: 2011-02-21, 13:55    

Dyscyplina: Piłka nożna
Spotkanie: Vestel Manisaspor - Trabzonspor
Typ: remis nie ma zakładu 1
Kurs: 3.05
Buk: Betsson
Data/godzina rozpoczęcia: 121-02-2011/ 19.00
Analiza:
Drużyna gospodarzy podejmuje dziś zespół wicelidera Trabzonspor, który traci punkt do Fenerbache. Od 2006 na boisku gospodarzy rozegrane zostało 6 spotkań, W 2006 roku wygrali gości 2-1, ale od tego czasu padły 3 remisy i ostatnio 2 zwycięstwa gospodarzy. Maniaspor bilans u siebie ma bilans 5 0 6 14-6, jeśli nie zremisowali. Jeśli, w tym meczu nie padnie niespodzianka, to statystycznie prawdopodobny jest remis, bo przecież w końcu powinni zremisować. Ostatnie mecze gospodarze grają w kratkę, u siebie 2 porażki, natomiast wygrywają na wyjeździe. Z kolei Trabzon w 5 ostatnich meczach wygrał tylko ostanie, z broniącym się przed spadkiem Sivasspor na wyjeździe 3-2.

MaK

Tematy: 0

Wysłany: 2011-03-07, 10:12    

Genclerbirligi – Fenerbahce Stambuł
Typ: Fenerbahce
Kurs: 1,65
Bukmacher: Betsson

O godzinie 19:00 w ramach dokończenia 24. kolejki tureckiej Superligi spotkają się ze sobą drużyny Genclerbirligi oraz Fenerbahce Stambuł. Gospodarze zajmują obecnie 14 pozycję w lidze z 27 punktami na koncie. Ich bilans bramkowy nie wygląda imponująco: 35 bramek straconych a tylko 25 zdobytych. W ostatniej kolejce Genclerbirligi pokonało Ankaragucu 4:2, jednak wcześniej uległo 2:3 Karabuksporowi. Fenerbahce natomiast kontynuuje doskonała passę zwycięstw i nadal liczy się w walce o tytuł mistrzowski. Jeżeli dziś wygra to wyprzedzi Trabzonspor i awansuje na pierwsze miejsce w tabeli. Dzisiejsi goście jeszcze w tym roku nie stracili punktów w lidze, od 7 spotkań są niepokonani. Dodatkowo imponują skutecznością, w 23 ligowych meczach zdobyli aż 54 bramki. W barwach Fenerbahce występują m.in. tacy piłkarze jak Mamadou Niang, Daniel Guiza czy Emre Belozoglu. W rundzie jesiennej Fenerbahce pokonało aż 3:0 ekipę Genclerbirligi. Dzisiejsze spotkanie również powinno zakończyć się pewnym zwycięstwem drużyny ze Stambułu.

duszek000

Tematy: 15

Reputacja: 3

Wysłany: 2011-03-16, 17:46    

Dyscyplina: Piłka N, Grecja
Spotkanie: Paok Thessaloniki - AEK Athen
Typ: X
Kurs: 3,10
Data: 16.03.2011 20:00

Analiza: Dziś o 20 w Grecji zarają dw zagorzałe kluby, PAOK Thessaloniki podejmie na własnym obiekcie w ramach pucharu Grecji AEK Atheny. Bukmacherzy nie stawiają w tym meczu na przewage rzadnej z drurzyn. W tabeli ligowej PAOK traci t punty do zespołu z Aten. Gospodarze u siebie 8-1-4 i 17:12 w bramkach, AEK Atenym nw yjeździe w lidze 5-1-7 21:19 w bramkach. W Ćwierćfinale AEK ograł Panathinaikos Atyny drugi zespół w tabeli z wyraźną przewagą, mają 11 punktów przewagi nad AEK właśnie i różni nich tylkop jedna pozycja. PAOK ograł w ćwierćfinale lidera z Pireusu który jest obsolutnym faworytem do mistrzostwa. 10 punktów przewagi nad drugim Panatinajkosem i 24 nad 4 PAOK. Obydwa zespoły z pewnością nie odpuszczą tego meczu. Moim zdaniem mecz będzie bardzo wyrównany i zakończy się remisem. W 20 meczach w Tesalonikach przez ostatni 15 lat, gospodarze wgrali 8 razy, 5 razy goście i 7 razy padał remis. W lidze już dawno nie zaliczyły remisu więc dzis licze na podział punktów.

Autor otrzymał 1 Pkt. Reputacji (PR) za ten post

Więcej szczegółów
Przyznano 1 Pkt. Reputacji (PR) za powyższy post:
adin88
mike8511

Tematy: 4

Wysłany: 2011-04-01, 14:10    

Dyscyplina : Piłka nożna, 1st HNL, Chorwacja
Spotkanie: NK Lokomotiva v RNK Split
Typ : RNK Split
Kurs : 2.50
Bukmacher : Sportingbet
Data: 2011-04-01 16:00

Analiza : Dzisiaj o 16:00 odbędzie się mecz 5 kolejki wiosennej rundy ligi chorwackiej. Jest to mecz pomiędzy NK Lokomotiva a RNK Split. NK Lokomotiva zajmuje obecnie 14 miejsce i jest 3 drużyną od końca. Faktem jest że powinna wygrywać jeśli chce się utrzymać w pierwszej lidze, lecz 4 kolejki pokazały że przerwa jednak nie przyniosła pozytywnych efektów. W 4 ostatnich meczach 2 porażki i 2 remisy, zdobywając tylko 2 bramki i tracąc 5. Na razie spisują się w tej rundzie fatalnie, o czym nie można powiedzieć o drużynie RNK Split. Split rozpoczęli „wiosnę” bardzo dobrze. Na 4 mecze 3 wygrali a 1 przegrali i to nie z byle kim. Przegrali na wyjeździe z Hajdukiem Split 3:1. RNK Split zdobyli dotychczas w rundzie wiosennej 7 bramek a stracili 5. Zajmuja obecnie 3 miejsce z słabymi szansami na dogonienie drugiego Hajduka Split, ale za to będą mieli poważną rywalizację o 3 miejsce. Tuż za plecami siedzi im drużyna Inter Zapresic, więc wygrać trzeba. A i drużyna do pokonania niezbyt ciężka, więc myślę że wygrana RNK Split „pewniaczek”. Powodzenia

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Liga Chorwacka/Grecka/Turecka/Rumuńska/Serbska 2010/11