Waterford United - Galway Utd. under 2.5 | 1.50 Expekt
No i na dziś jeszcze jedna propozycja , z ligi Irlandzkiej.Typ taki sam jak wczesniejszy typ na dziś czyli underek.Dziś tak wydaje sie najlepiej.Spotkanie miedzy ostatni zespołem a trzecim od konca.Dokłądniej chodzi o spotkanie Waterford vs. Galway .Moim minimalnym faworytem tego spotkania jest Galway ,można by dlatego też pomyslec nad typem x2 .Jednak może wrócimy do głównego typu z tego spotkania czylu under.Wateford u siebie na 5 meczy aż 4 undery i w nich tylko raz poadł wiecej niz jeden gol.Widać mocno za takim rozstrzygnieciem.Jesli chodzi o gosci to oni na wyjazdach i na 4 mecze zaliczyli 4 undery.Widać że prawie wszystkie rzeczy na niebie mówią za tym underem.Do tego patrząc na historie spotkani miedzy tymi klubami na 8 spotkań ,padły tylko dwa overy.Co tu dużo mówic tu musi p[asc taki rozstrzygniecie.Może jeszcze powiem o osłabieniach u gospodarzy zabrkanie tylko jednego gracza Stephena Coolinsa.U gosci zabraknie prawdpodobnie Alana Murphego strzelca paru goli to też może sprzyjac underkowi.Moim zdnaiem wszystkie te fakty które przedstawiłem ,mówia zdecydowanie za underem 2.5.Jedynie czego sie obawiam to tego że wczoraj miałem napisana analize do tego spotkania niestety strona sie zawiesziała i analiza sie skasowała.A wczesniej miałem podobna sytuacje dwa razy analiza mi sie kasowała dwa razy i potem te typki nie wchodził.Mam nadzieje że niebedzie tym razem i typ wejdzie.
Ostatnio zmieniony przez mephisto 2007-05-28, 21:31, w całości zmieniany 1 raz
Na dziś propozycja z drugiej ligi Irlandzkiej.Mecz pomiedzy liderem a zespołem zajmującym ostatnia pozycje.Jak wiadomo chodzi o spotkanie Dundalk vs Kilkenny City.Musze przyznac że dosyc czesto takie mecze zawodzą ,kiedy to ostatnia druzyna bardzo sie mobilizuje na takie spotkanie.Jednak sadze że dzis liderze drugiej ligi wygrają spotkanie.U siebie grają bardzo solidnie wygrana z Wexford Youths 4-0 , remis 0-0 z Cobh Ramblers jednak jest to druzyna która zajmuje druga pozycje ligową.Pokonali też Athlone Town 6-2 oraz Finn Harps 3-2 .To sa wyniki na boisku Dundalk wiec widać ze bardzo dobrze ,remis tylko z viceliderem.Jeśli chodzi o gosci to na wyjazdach grają nastepujaco : przegrana z Finn Harps aż 5-0 i z Cobh Ramblers 2-0.Jednak trzeba dodać że wygrali dwa spotkania z Wexford Youths 1-0 i 2-0 z Monaghan Utd.Na wyjezdzie zdobyli wiecej pkt niz u siebie.Jednak uważam że dziś polegną z liderem ,który bedzie miał szanse na powiekszenie przewagi na Cobh który jest na drugiej pozycji ,ta przewaga bedzie nawet mogła wynosic 5 pkt ,jednak bedą mieli o jedno spotkanie wiecej.Jeśli chodzi o historie spotkań to ostatnie spotkania na korzyść home ekip, kiedy byli gospodarzami na 5 meczy wygrali 4 spotkania i tylko raz polegli lecz doscyc znaczaco.U gosci zabraknie Philipa Hughesa.Moim zdaniem typ na gospodarzy na gospodarzy jest ciekawy i warto go zagrać.
harare
Ostatnio zmieniony przez mephisto 2007-05-28, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Jak co piątek porcja typów z Irlandzkiej.Dziś sadze że najlepszym typem jest propozycja na spotkanie Shamrock - Waterford ,dokładniej typ na gospodarzy.Uważam że to bardzo rozsądny typ Shamrock w tabeli są na 5 pozycji z bilansem 4 wygranych dwoma remisami i 3 przegranymi.Lecz wiekszośc [pkt zdobyli u siebie.Bo 9 na 12 możliwych ,przegrali tylko z bardzo dobrze spisującą się w tym sezonie Droghedą.Co prawda te wygrane z Galway,Sligo i Longford ,to przeciwnicy raczej marni ,ale z tego doła tabeli zostali właśnie dzisiejsi przeciwnicy czyli Waterford .Może teraz przejdzmy właśnie do nich .Na wyjazdach grają najgorzej w lidze.Zdobyli zaledwie jeden punkt ze Sligo ,przegrali z Particks ,Longfordem oraz z UCD.Sadze że ten typ na gospodarzy jest bardzo ciekawy i realny.Jeśli o historie spotkań to raczej na nie korzyść gospodarzy ,lecz ogólnie dosyc wyrównane ze wskazaniem na Waterford jak juz wspomniałem.Moim zdaniem dziś gospodarze wygrają u siebie grają bardzo solidnie , a Waterford na wyjazdach wręcz odwrotnie zaledwie jedno oczko.Wiec moim dzisiejszym typem na to spotkanie jest typ na gospodarzy.
Cork City - Bohemians 1x | 1.25 Cork City - Bohemians under 2.5 | 1.55
No i jeszcze jedna propozycja na dziś .Spotkanie Cork City - Bohemians.Zazwyczaj stawiam na Bohemians jakoś lezy mi dosyć ten zespół.Jednak dziś troche przeciwko nim.Cork u siebie bardzo solidnie 2 wygrane dwa remisy.Ostatnio wygrali u siebie z Patricks.Sadze że to spore osiagniecie ,jednak liderzy w lidze ostatnio w dwóch spotkaniach zdobyli tylko jeden punkt.Ogólnie gospodarze tego spotkania znajdują się na 4 pozycji.Całkiem niezle.U siebie nie przegrali spotkania.Jesli chodzi o gosci to na wyjazdach jedna wygrana , dwa remisy i jedna przegrana.Na wyjezdzie przegrali tylko z Waterfordem wiec raczej z kiepskim zespołe.Przegrali też z Bray i jak wspominałem jeszcze mieli dwa remisy z Derry i Patricks.Ogólnie moim zdaniem w tym spotkaniu warto zagrac 1x oraz under .Bohemians na wyjazdach na 4 mecze 4 remisy.Mam nadzieje że tylko nierozstrzelają sie tak jak to miało miejsce przed tygodniem na własnym stadionie.Cork u siebie też na 4 remisy 4 undery.Wiec widać że bardzo czesto takie rezulataty padają .Obawiam sie tylko tego że ten under wyglada apewnia tak jak przed tygodniem.Jednak sadze że mozna go zagrac.Co do tego 1x to jeszcze chwile o h2h .Ostatnie 3 spotkania kiedy Cork było gospodarzem ,wygrywali właśnie oni.Dodatkowo w 6 ostatnich spotkaniach 5 wygrywali dzisiejsci gospodarze i padł tylko jeden remis ,oraz padało wiekszość underów.Uważam że na to spotkanie to bardzo dobre typy.
Mecz lidera Eircom League St.Patricks z 8 Sligo,zdecydowanym faworytem spotkania sa gospodarze,sa w bardzo dobrej formie,w tym sezonie wygrali 8 z 11 spotkań,u siebie graja znakomicie 4 zwyciestwa i remis,w ostatniej kolejce St.Patricks ogral u siebie wicelidera z Drogheda 1-0,wczesniej grał dwa mecze wyjazdowe,zremisowal 2-2 z Dublinem i przegrał 0-1 z Corciem,jedyny mecz jak dotąd St.Patricks w tym sezonie u siebie w którym nie zdobyli 3 punktów to byl remis z solidnym Bohemiansem.Sligo Rovers to ligowy średniak co pokazuje miejsce zajmowane w ligowej tabeli,obecnie nie jest w najlepszej formie,w ostaniej kolejce uległ na wyjezdzie Bray 0-2,wczesniej im wyszedł mecz i ograli u siebie Corc 4-1,ale mecze wczesniejsze grali słabo,porazki u siebie wlansie z St.Patricks 0-4,i porażki na wyjazdach z Droghdea 0-3 i Boheminas 0-1.W tym sezonie jak narazie po 11 kolejkach Sligo ma 6 porażek,na wyjazdach też gra słabo,2 zwyciestwa i 4 porażi,h2h na korzysc St.Patricks w tym sezonie już pokonali Sligo na ich terenie 4-0 i dzis beda mieli oprócz atutu własnego boiska przewage psychiczna,w porzednim sezonie Patrics ogral u siebie Sligo 3-1.Stawiam dzis na zdecydowane zwyciestwo gospodarzy,są zespolem zdecydowanie lepszym,u siebie prezentuja dobra gre w przeciwienstwie do Sligo na wyjazdach, i jeśli myślą o mistrzostwie to takie mecze muszą wygrywać.
Na dziś moim zdaniem propozycja z bardzo dobrym typem.Typ na małe przełamanie.Spotkanie Drogheda United v Shamrock Rovers.Gospodarze dzisiejszego spotkania ,nie wygrali od 3 spotkań w lidze dwa remisy u siebie i na wyjezdzie oraz przegrana z Patricks na wyjezdzie.Dodatkowo niedawno przegrali w pucharze ,po tym pamietnym spotkaniu włąśnie z dzisiejszymi rywalami ,mecz ten odpuscili ,przed finałem Setanta Cup .Widać że mała zadyszka.Wiec dziś licze na przełamanie ,co prawda są na drugim miejscy w tabeli i mają zaległe spotkanie.Patrząc na przeciwników , którzy obecnie są na 7 pozycji z dorobkiem 14 oczek.Na wyjazdach ,dosyc przecietnie 1 wygrana , dwa remisy i 3 przegrane.Wygrali z Bray , zremisowali z UCD i z Corc.Przegrali z Patricks ,Derry i Bohemians.Widać przegrane z zespołami wyżej w tabeli.Dziś powinno być podobnie ,bo Drogheda u siebie bardzo dobrze 3 wygrane i ten jeden ostatnio remis z Cork.U gospodarzy prawdopodobnie nie zagrają Declan O'Brien i Shane Barrett.Po kontuzjach wracają Richie Baker, bramkarz Dan Connor oraz Jason Gavin .U gosci zabrkanie Eric McGill, Derek Pender i Paul Shiels .Uważam że głównie na przełamanie gospodarzy dziś warto zagrać ,zrobią wszystko by u siebie wygrać ,bo czynią to prawie zawsze.H2h dla Droghedy ,oni wiecej razy wygrywali z Shamrock.Uważam ze to ciekawy typ.Dziś powinni wygrać gospodarzy,zwłaszcza że kurs 1.90 naprawde zachęca.Taki kurs na Droghede u siebie z takim przeciwnikiem zdarza się rzadko ,mam nadzieje że to nie jakaś podpucha od buków,choć naprawde mnie dziwi bo kursy podskoczyły na gospodarzy,ciekaw jestem o co chodziło w tej róznicy .No cóż zobaczymy po meczu.Pomimo wszystkiego sądze że można zaryzykować.
Dziś propozycja z drugiej ligi Irlandzkiej.Spotkanie Cobh Ramblers vs. Kildare .Faworytem tutaj są gospodarze i prawidłowo ,ponieważ u siebie grają naprawde swietnie.Na 6 spotkań u siebie wszystko powygrywali.Są naprawde bardzo skuteczni i solidni grając u siebie.Jeśli chodzi o przeciwnika to oni na wyjazdach to nawet niezle w 6 ostatniech meczach dwie wygrane , 3 remisy i jedna porażka.Dziś niewyobrażam sobie innego wyniku jak zwyciesto gospodarzy ,bo wkoncu tu są najsilniejsi i głównie zdobywaja punkty.Dodatkowo patrzac na najnowsza historie spotkań to lepiej wypadają właśnie gospodarze , 4 wygrane właśnie ich jeden remis i jedna przegrana.Ogólnie bardzo dobrze.Jeszcze może troche o kontuzjach u gospodarzy nie zagrają Ken Coleman oraz Kieran O'Reilly .U gosci zabrkanie Steve McCrossan oraz John Flynn .Wiec raczej tu kontuzje nie beda miały na nic wpływu.Wiec dziś sądze że gospodarze którzy są w gazie wygraja to spotkanie i pokarzą że u siebie są naprawde gorzni i trudni do pokonania.
Derry City v Waterford United under 2.5 | 1.75
Ostatnio w Irlandi ,czesto padały overy.Jednak dziś uważam że znalazłem mecz który można zagrać ten under ,czesto bardzo się zdarzają ,niekiedy są chyba aż za pewne i nie wchichodzą.To jest czesto loteria.Dokłądniej chodzi mi o spotkanie Derry City vs Waterford Utd .Może przeanalizyje ostatnie ostatnie 5 meczy ospowiednio kiedy Derry grało na wyjezdzie a Waterford na wyjezdzie.Derry zanotowało 3 underi i dwa overy.Waterford identycznie na wyjazdach.Zastanawiałem sę nad typen na gospodarzy ,jednak oni u siebie dosyc przecietnie ,wiec uważam że optymalny typ na ten mecz to under 2.5.Dodatkowo jesli popatrzymy na ostatnie 9 spotkań miedzy tymi klubami , szesc razy padał under i to zazwyczaj 1-0.Moim zdaniem ten tym jest naprawde warty rozpatrzenia. Dziś jeśli gospodarze wygrają to spokojnie 1-0 lub 2-0 ,bo Waterford na wyjazdach ,raczej bardzo kiepsko.Mam nadzieje że gospodarze się tylko nierozstrzelają jak to kiedys było w meczu Bohemians.Jednak dzis nie licze na takie coś rzado sie to zdarze ,Derry raczej jesli już wygrywało ,to róznicą jednego gla.Dziś uważam że warto zagrać under 2.5 w tym spotkaniu,kurs 1.75 naprawde kuszący i nie jest ,na taki klasyczny under kiedy kursy są w okolicach 1.50.Wiec zachecam do zastanowienia się nad tym typem.
Drogheda United - Longford Town (0-1) typ: 1 kurs: 1,80 Bah
Mecz pomiędzy vice liderem Drogheda United, a ostatnią drużyna w lidze Longford Town. Gospodarze jak na razie radzą sobie dosyć dobrze, bardzo dobrze grają na wyjazdach, trochę gorzej u siebie (7 meczy - 4 zwycięstwa, 1 remis i 1 porazka). Drogheda ma jeden mecz zaległy, i 5 pkt straty do lidera St. Patrick's Athletic. Duża niespodzianka iż liderem jest St. Patrick, ponieważ rok temu skonczyli sezon na 7 pozycji. Lider gra u siebie z beniaminkiem Galway, i pewnie zdobędzie 3 pkt, a wiec Drogheda nie może sobie pozwolic na stratę punktów w meczu z Longford. Zespoł Longford Town jak narazie gra fatalnie, zajmują ostatnią pozycje w lidze, mają zaledwie 7 pkt. Na wyjazdach grają beznadziejnie, w 7 meczach zdobyli 2 pkt. strzelili 4 bramki tracąc az 16. W ostatnim meczu przegrali u siebie z beniaminkiem Galway United aż 0-3 (już do połowy było 0-2) widocznie dalej nie potrafia odnaleźć formy. W tym sezonie drużyny sie juz spotkały,6 kwietnia Longford przegrało 0-1. Rok temu drużyny te spotkały sie 3 razy, Drogheda u siebie wygrała dwa razy 2-0 i 1-0, oraz na wyjezdzie zremisowali 0-0. Myślę że spokojnie gospodarze poradzą sobie z Longford, goście są w fatalnej formie, przegrywają nawet u siebie, a co dopiero na wyjazdach. Spokojnie można zagrać na to iż wygraja więcej niż jedna bramką.
14 kolejka Irlandskiej Eircom League.Na dziś wybralem spotkanie pomiedzy liderem St. Patricks a zarazem głównym faworytem do zdobycia mistrzostwa,a beniaminkiem zajmujacym przedosttania 11 pozycje Galway United.Zdecydowanym faworytem dzisiejszego spotkania są gospodarze,którzy w tabeli maja 5 punktów przewagi nad Drogheda,ale maja jeden mecz wiecej rozegrany,Droghdea gra dzis z ostanim Longfordem i na 90% zdobedize 3 punkty,wiec jeśłi St.Patrics dalej chce utrzymac 5 punktowa przewage to dzisiejsze spotkanie musi wygrać.St. Patricks w tym sezonie spisuje sie rewelacyjnie,szczególnie w meczahc u siebie,5 zwyciestw i remis,oraz bramki 12-3,w ostaniej kolejce Patrics przegral na wyjezdize z trzecim Boheminas 0-2,a wczesniej rozgrywal dwa mecze u siebie z solidnymi rywlami i oba wygrał,3-1 ze Sligo i 1-0 z Droghdeą.Gaway na wyjazdach jak na beniaminka spisuje sie przyzwoicie,bilans 2-2-2,w osttaniej kolejce wygral na wyjezdize z ostanim Longford 3-0 i przerwal serie 4 meczy bez zwyciestwa,w meczach wyjazdowych Galway gra bardzo defensywnie,o czym swiadczy bilans tylko 3 straconych bramek w 6 meczach,na wyjezdize Galway w tym seoznie ulegl Watefordowi 0-1 i Sharmock 0-1.Dziś stwaim jednak na zdecydowanie zwyciestwo Patrics,sa zespolem zdecydowanie lepij grajacym,dzis beda mili atut wlasnych kibiców i jelsi myśla powaznie o zdobyciu tytułu to w takich meczach z beniaminkami i dotego na wlasnym boisku nie moga sobie pozwolic na strate punktów.W tym roku juz oba zespoly ze soba graly,w kwietniu na obiekcie Galway,Patrics wygral 1-0,dzis bez problemów ten wynik powinine powtórzyc ale wg mnie wygra duzo wyżej.
Zespół z Dublina podejmuję na swoim stadionie Sligo Rovers, jest to 15 kolejka 1 ligi irlandzkiej. Obie drużyny znajdują sie pośrodku tabeli, UCD jest na 6 pozycji i ma 2 punkty przewagi nad ósmą drużyna ligi czyli Sligo. W lepszej formie są gospodarze, którzy w ostatnich 10 meczach przegrali tylko raz, było to 2 kolejki temu w meczu na wyjezdzie z Bray Wanderers, oraz 4 razy wygrywali i 5 remisowali. Zespół z Dublina już dość dawno nie wygrał u siebie, ponieważ ostanie mecz grali z dobrymi zespołami między innymi z liderem St. Patrick's Athletic, oraz z vice mistrzem kraju Derry City, mecz z tymi zespołami kończyły sie remisem. Drużyna gości, Sligo Rovers ostatnie 10 meczy zagrała najgorzej spośród wszystkich drużyn, zdobyła 7 pkt (2 wygrane, 1 remis). Bardzo ważne jest iż, w ostatnich 5 meczach na wyjeździe Sligo nie zdobyło nawet jednego punktu , w każdym meczu musieli uznać wyższość rywali i co ciekawe strzelili tylko jedna bramkę. W zeszłym sezonie w meczy tych drużyn, 3 razy wygrywał zespół UCD Dublin, 2 razy u siebie (1-0 ; 3-0), oraz raz na wyjeździe (1-0). Jak widać mimo wysokiego kursu na gości, wydaję sie iż są faworytami i powinni dać rade drużynie gości, która jest w słabiutkiej formie a szczególnie słabo gra na wyjazdach.
Czwarty w tabeli Shamrock Rovers zagra w swoim 14 występie na wyjeździe z dziewiątym Galway United. Faworytem tego meczu są goście jednak to o niczym nie świadczy, przekonał się o tym choćby lider Eircom Premier St. Patrick's Athletic który w ostatniej kolejce przegrał u siebie z Galway United 1:2. Gospodarze bronią się przed spadkiem i nie mogą sobie pozwolić na porażkę tym bardziej że grają na własnym stadionie. Może bilans na tym terenie nie jest najlepszy 0-3-4 ale myślę że mogą zdobyć punkty z Shamrock które na wyjeździe wygrało tylko dwa razy, a grało aż siedem.
Ostatnio zmieniony przez blancik 2007-06-22, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
Kolejny mecz ligi Irlandzkiej. Na przeciw siebie staną siódmy w tabeli Derry City i wicelider Drogheda United. Gospodarze słabo radzą sobie w lidze, wygrali tylko 4 z 14 spotkań ligowych i aż 6 razy remisowali. Drogheda gra bardzo dobrze na wyjeździe, przegrali tylko jeden z siedmiu meczów i to z liderem St. Patrick's Athletic więc nie sądzę żeby dzisiaj mogli zostawić trzy punkty w Derry.
Ostatnio zmieniony przez blancik 2007-06-22, 22:56, w całości zmieniany 1 raz
Bray Wanderers - St. Patrick's Athletic X2 @ 1.25 fonbet
Chyba najpewniejszy typ na dzisiejszy dzień i to po niezłym kursie. Goście to aktualnie najlepszy zespół w Irlandii, ale w ostatnich dwóch meczach doznali porażek z Bohemians na wyjeździe i na własnym stadionie z Galway o czym pisałem w poprzednim typie i mają tylko 4 punkty przewagi nad drugą Drogheda United która ma jeden mecz mniej. Bray to ekipa z dołu tabeli, ale z najmniejszą ilością rozegranych spotkań. Ostatnie dwa mecze na własnym stadionie wygrała ale myślę że dziś ta passa zostanie przerwana bo rywalem jest sam lider Eircom Premier League. W pierwszym meczu St. Patrick's łatwo wygrało 3-1 i myślę że dzisiaj jest w stanie powtórzyć wynik. Dla bezpieczeństwa można zagrać z podpórka za 8/10. Polecam
Czwarty zespół Irlandzkiej ekstraklasy gra z przed ostatnim. Goście w ostatnich sześciu meczach zawsze strzelali minimum jedną bramkę i to jest moim głównym argumentem do tego typu. W poprzednim sezonie zawsze Wateford strzelił conajmniej bramę Bohemians, a grali ze sobą aż trzy razy. Myślę że i tym razem uda im się zdobyć gola.
Sligo Rovers zajmuje 6 miejsce w tabeli i ma 11 punktów przewagi na dzisiejszym rywalem. W ostatnim czasie spisują się dobrze, ponieważ wygrali 2 spotkania z rzędu. Ich rywalem będzie Longford, którzy są najsłabszym zespołem w lidze. Wygrali do tej pory tylko 1 spotkanie z Waterford 1-0. W historii spotkań pomiędzy tymi zespołami lepsza jest drużyna gospodarzy dzisiejszego meczu. Sligo Rovers wygrało 3 ostatnie spotkania i dziś nie może być inaczej.
Data: 13.07.2007 Godzina: 20.45 Zdarzenie: Drogheda United vs. Bohemians Dublin Dyscyplina: Piłka nożna Typ: Połowa czasu: X Kurs: 1,90 Buk:Expekt.com Pewność typu: 7/10 Analiza spotkania:
Dzisiaj wieczorem zagrają ze sobą: lider tabeli - Drogheda United i zajmująca 4 lokate drużyna Bohemiansa Dublin. Gospodarze spotkania mają na koncie 34 pkt i tylko jeden punkt przewagi nad St. Patricks, natomiast Bohemians zdobyło tych punktów 30.
Drużyna Drogheda u siebie wygrała 57% spotkań, remisując 29 %. Bohemians na wyjazdach spisuje się dobrze wygrywając 25%, a remisując aż 37%. Należy więc spodziewać się ostrej walki o każdą piłkę, toteż zdecydowałem się dać remis do połowy, tym bardziej że wiele razy padał remis do połowy w spotkaniach obu drużyn. Liczę więc że dzisiaj będzie podobnie.
Na koniec jeszcze wklejam statystykę ostatnich 5 meczy tych drużyn.
15/06/2007 Drogheda United vs. Bohemians Dublin 0:1 02/06/2006 Drogheda United vs. Bohemians Dublin 1:0 08/11/2005 Drogheda United vs. Bohemians Dublin 3:2 23/09/2005 Drogheda United vs. Bohemians Dublin 2:1 29/04/2005 Drogheda United vs. Bohemians Dublin 2:2
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group