Wpisowe od 30 do 50 PLN, minimum osób 15, ilość nagradzanych zależna od puli. Mała pula i mało osób to tylko zwycięzca, więcej osób, lepsza pula to na przykład najlepsza trójka. Ze wpisowym do 50 PLN się piszę. Czas trwania = 3 miesiące czyli od 1 września do 1 grudnia Około 12 kolejek także wyniki jak najbardziej miarodajne
Ja chetnie zagram, ale pod warunkiem, ze mecze do typowania nie beda jedynie z pilki noznej Nie zebym od razu 90% hokeja chcial, ale chociaz jedno, dwa w kolejce, i tak samo powiedzmy z tenisa lub kosza, zeby wiedza byla bardziej rozlegla. Moim zdaniem bedzie ciekawiej, ligi typerow oparte wylacznie na kopanej juz mi sie nieco przejadly
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Bardzo dobry pomysł chmielu Chyba nie ma limitu meczów w skrypcie? Można by zrobić jakiś fajny podział na kilka dyscyplin, wtedy wyniki byłyby jeszcze bardziej miarodajne
Jak będzie minimum wpłaconych wpisowych to można potem jakąś ankietę zrobić i ładnie to podzielić, na pewno takie dyscypliny jak hokej, tenis czy koszykówka byłby fajny urozmaiceniem.
Ok to niech będzie wpisowe 35 PLN z większym będzie ciężko o ludzi pewnie, a 35zł fakt nie majątek
Chętni niech się zapisują, narazie 4 osoby ze mną (rozumiem, że coolmen7 z wpisowym 35zł grasz ?)
Oczywiście, jednak w moim przypadku nie jest to pewne na 100%, jeżeli nie wyjadę na "ogórki" do końca sierpnia to na pewno wpłacę, z resztą i tak do końca miesiąca jak coś wpłacamy także nie będzie problemu. Ale jak coś oczywiście bawię się...
Jeszcze zawsze jakieś spotkanie z żużla też można byłoby wprowadzić - jak urozmaicać to po całości
_________________ "...Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group