Wystarczyło tutaj ( http://obstawianie.com/o-...vt10023,100.htm ) napisać sugestię, taką ludzką, kulturalną LOL, przecież nagrody są praktycznie za darmo, w takim sensie, że nie płacimy nic z własnej kieszeni, "tracimy" czas na napisanie postów, ale przez cały rok mamy mnóstwo konkursów, gdzie "nabić" posty jest łatwo. Wynagradzamy losowaniami aktywnych użytkowników forum (w tych głównych losowaniach). Ale po co obrażać inne osoby, a zarazem samemu brać udział w losowaniu. Dlaczego w ludziach jest tyle niepotrzebnej agresji? Zamiast się cieszyć Coś nie tak...
Ten wieśniak wydał już kilka fenomenalnych płyt i rozchodziły się one jak bułki z masłem, więc chyba ludzie lubią tego wieśniaka bo nagrywa dobre kawałki. Schowaj sobie te swoje docinki w buty, a będziesz wyższy. Gratulacje dla zwycięzcy
Ja tylko chciałem zasugerować że większe zainteresowanie byłoby jakby np. do wygrania byłaby płyta U2 czy AC/DC...
to zalezy od darczyncy, moim skromnym zdaniem, cenie tworczosc i szanuje dorobek powyzszych artystow, ale nie kupuje ich plyt...
Natomiast kupuje plyty, ja ta powyzsza i jesli mam taki kaprys, to kupuje pare kopii, by podarowac znajomym lub obdzielic kogos w konkursie/losowaniu na forum.
Jesli ktorys z pozostalej dwojki adminow, podziela twoje gusta muzyczne to nic nie stoi na przeszkodzie, by zorganizowal losowanie, takowego wykonawcy..
Swoja droga de gustibus non est disputandum.Habet
w planach jest losowanie Trylogii Hemp Gru, bo ostatnia plyta przekozak
w planach jest losowanie Trylogii Hemp Gru, bo ostatnia plyta przekozak
Mistrzostwo świata. Nie tylko Jedność jest zaje***, Klucz i Droga też były kozackie. Jeśli będzie Trylogia, to zwolnię miejsce, bo J już mam, a resztę i tak kupię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group