Podbijam jesli ktos nie lubi francuskiego jezyka i takiej muzyki nie zabierajcie nam tego ja lubie hiphop najbardziej ale ze tworze tą muzyke to lubie wiekszosc rodzajow muzyki ZAZ wymiata swoim glosem
To samo mozna bylo napisac w innym temacie: "Jak ktos nie gra po 12h dziennie w gry niech sie nie zapisuje na losowanie xboxa" Ja szczerze powiem do niedawna nie wiedzialem nic o tej dziewczynie, ale dostalem od kogos linka czy na fejsie ktos wrzucil i mi sie spodobalo. Nie mozna pisac, ze jesli ktos nie slucha na codzien muzyki z wokalem po francusku, to niech to w ogole nie wchodzi, obrazacie w ten sposob ludzi, ktorzy oceniaja muzyke po jej przesluchaniu, a nie rodzaju czy popularnosci
Edit. Ale jak pojawi sie plyta Edith Piaf, z checia odpuszcze zapis do losowania
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Ej, ej, ale ja czegoś takiego nie napisałem. Jak ktoś wszedł i mu się spodobało, okey niech weźmie udział w losowaniu. Jeżeli jednak w ogóle go taka muzyka nie kręci czy też w ogóle by jej nie słuchał, a płyta wylądowałaby na allegro to niech nie bierze udziału w tym losowaniu, proste.
No rozumiem Twoja mysl przewodnia , ale chcialem sie odniesc do "jesli ktos nie slucha tego typu muzyki". Bo naleze wlasnie do ludzi, u ktorych nie uslyszysz tego na codzien, ale bywaja dni, ze wylacznie tego slucham. A jej to szczegolnie ten jeden kawalek co mozna w pierwszym poscie posluchac - genialne. Dlatego przykladowo jak ktos mnie pyta czego slucham, to nigdy nie powiem, ze "metalu, hiphopu i muzyki klasycznej", tylko z reguly uslyszysz od razu poszczegolnych wykonawcow, bez ktorych nie przezyje dnia. Ale dobra wjezdzam na konkretnego offtopa, wiec moze tyle w tym temacie
_________________ Wszelkie proby "mojego" kontaktu z userami forum poprzez komunikatory i meile to oszustwo. Wylacznie PW!! Nie dajcie sie nabrac!!
Ej, ej, ale ja czegoś takiego nie napisałem. Jak ktoś wszedł i mu się spodobało, okey niech weźmie udział w losowaniu. Jeżeli jednak w ogóle go taka muzyka nie kręci czy też w ogóle by jej nie słuchał, a płyta wylądowałaby na allegro to niech nie bierze udziału w tym losowaniu, proste.
no wlasnie wrzuci na allegro i z plyty zrobi sie darmowa kasa - wiec dlaczego odbierac sobie szanse na zgarniecie darmowej kasy ?
A mnie tam takie drobne $$$ nie interesuja dlatego odpuszczam losowanie
_________________ "...Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym..."
Troche smieszne te posty typu "nie bierzcie udzialu w losowaniu jak nie sluchacie" a moze ktos wygra, przeslucha i zacznie sluchac ? Co do iksa, mam konsole i co mialem nie brac udzialu w losowaniu ? Skoro sluchasz tej muzy to se kup plytke jesli tak bardzo Ci na niej zalezy, a nie dyktuj innym co maja robic, pozdr
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
no wlasnie wrzuci na allegro i z plyty zrobi sie darmowa kasa - wiec dlaczego odbierac sobie szanse na zgarniecie darmowej kasy ?
Tak po prostu. Bo niektórych taka płyta by ucieszyła, a nie przeliczaliby jej na 40 czy 50 złoty na allegro, które i tak potem by przepili albo przewalili na kupon.
mario91 napisał/a:
Troche smieszne te posty typu "nie bierzcie udzialu w losowaniu jak nie sluchacie" a moze ktos wygra, przeslucha i zacznie sluchac ? Co do iksa, mam konsole i co mialem nie brac udzialu w losowaniu ? Skoro sluchasz tej muzy to se kup plytke jesli tak bardzo Ci na niej zalezy, a nie dyktuj innym co maja robic, pozdr
Małolat nie warguj mi tutaj
Wiedziałem, że ktoś poda ten argument, ale wyżej napisałem o co kaman. Jak się komuś spodoba to super, bo przynajmniej poprawi mu się gust muzyczny Mi chodzi tylko i wyłącznie o branie udziału w losowaniu dla kasy czyli dla sprzedaży na allegro. Tyle.
Tak po prostu. Bo niektórych taka płyta by ucieszyła, a nie przeliczaliby jej na 40 czy 50 złoty na allegro, które i tak potem by przepili albo przewalili na kupon.
jak dostaniesz darmowego browarka to sie nie cieszysz? jak dostajesz freebeta i mozesz wygrac to sie nie cieszysz?
jak ktos jest fanem to i tak powinien ta plyte juz posiadac
jak dostaniesz darmowego browarka to sie nie cieszysz? jak dostajesz freebeta i mozesz wygrac to sie nie cieszysz?
jak ktos jest fanem to i tak powinien ta plyte juz posiadac
Jak dostanę darmowego browarka - to go wypije. Jak dostanę freebeta - to go wykorzystam. Jak wygrałbym płytę - to bym jej nie sprzedał.
Ale i tak się już temat rozmywa. Po prostu zaapelowałem do tych, którzy na pewno nie będą słuchać tej płyty i mają tylko jeden cel - sprzedaż, żeby nie brali udziału, bo moim zdaniem mija się to z celem. Ale przecież nikogo nie zmuszę, żeby takich praktyk zaniechał, każdy zrobi sobie z tą uwagę co będzie chciał. Takie to prawa demokracji
Nawet już tutaj nabijają Jeszcze postu Chomika brakuje
Mnie taka muza nie kręci to się nie zapisuje a reszta robi wedle własnego uznania..
Tyle dyskusji o jakąś ZAZ, a pewnie i tak mało kto wie o czym tam ona nawija..
Koniec tematu
_________________ "...Wiem, że czasami bywa źle, ale zapamiętaj jedno - po każdej ciemnej nocy przychodzi jasny dzień. Więc nieważne jak jest, wypnij klatę, trzymaj głowę w górze i poradź sobie z tym..."
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group