mnie miażdży głupota JD, na początku zmowa z jakimś lolkiem, wylewanie żali w takim wieku i po tylu latach grania (ja młody i głupi mam do tego prawo ) a teraz najprawdopodobniej zablokowane konto na Pokerstars i dyskusja na naprawdę wysokim poziomie
Kompromitacja jakich mało, piszę i użala się nad jakimś "układem" WTF ? Napisał to ku przestrodze, to mnie zmiażdżyło, chyba nie był świadomy konsekwencji Jeżeli JD dalej będzie kojarzony z popularyzacją poksa w Polsce, a raczej tak będzie to wielkie gratulacje. Najtrafniej podsumował go Goral, nic dodac, nic ując
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Haha, mnie zastanawia, jakim trzeba byc idiota, zeby primo przyznac sie ze sie zostalo idiotycznie zrobionym w konia, takiemu celebrycie pokerowemu, nie przystoi, takie publiczne manifestowanie tego typu incydentow, dwa sam sobie winnien, idiotow nie sieja sami sie rodza
Wysłany: 2009-07-19, 10:45
Tak samo uwazam jak Wy Na innym forum nazywaja Go juz Doda poleskiego pokera Zawsze taki cwaniak, na wszystko mial odpowiedz a tak dal sie zrobic w konia
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group