4. 18.02.2010 godz. 20:05 Hertha Berlin v Benfica x 3,4
Cytat:
1. 15.02.2010 godz. 20:15 Naval - Guimares x 3,00 2. 16.02.2010 godz. 19:45* Stoke City v Manchester City 2 2,375 3. 17.02.2010 godz. 19:45* Newcastle United v Coventry City 1 1,5
niektóre godziny dziwne, ale takie podaje bukmacher VC.
spoko, ja dopiero cos podam w sobote mecze na 18-24 wiadomo z kosza ncaa...szkoda ze trafiles na mnie bo widać ze znasz sie na rzeczy. mnie tylko ako powyzej 50 powali
szkoda ze czekalem z ncaa na sobote a nie podalem w tygodniu to teraz musialem brac jakies głupoty do tego VC zaje*** buk na 40meczy ncaa daje 11 buahahahaha porypany coz ostatni typ:
10. 21:00 Gremio Barueri v Santo Andre x 3.40 dziś o 21:00 liga brazylijska
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group