Czech Republic Women - Poland Women typ: POLAND -1,5 seta 1,42
Oglądałem mecz Czeszek z Bułgarkami i muszę powiedzieć że był to przeciętny mecz, choć z bardzo emocjonującą końcówką. Siatkarki z Czech prezentują solidny poziom, jednak wczoraj to Bułgarki grały długimi okresami tragicznie (tracąc nawet 10 pkt w jednym ustawieniu). Polki zagrały wczoraj niezłe spotkanie, pewnie pokonując Hiszpanki. Dzisiaj też powinno być dobrze, być może stracą seta, ale myślę że nie więcej - w końcu tytuł mistrzyń Europy zobowiązuje.
Kurs może nie zachwyca, ale jak dla mnie warty grania, Polska we wczorajszym meczu pokazała się z bardzo dobrej strony, takie zwycięstwo z zespołem Serbek na pewno podbudowało nasze zawodniczki, które i tak pokazują, że są mocne psychicznie, Belgijki prezentują się jak na swój poziom dosyć dobrze, ale z naszymi "złotkami" nie daję im najmniejszych szans, normalnie grałbym na Polki z handi -2.5, ale że Belgia gra u siebie, to może uda im sie wygrać przez przypadek jednego seta, choć Polki są na tyle doświadczonymi zawodniczkami, że to też nie powinno stanowić problemu, polecam ten typek.
Kibice to dodatkowy gracz. Nie ma ich sporo nasz reprezentacja, a mimo to świetnie sobie radzi na tych rozgrywkach - czego nie można powiedzieć o naszych męskich reprezentantach, którzy zaskoczyli chyba nas wszystkich. Podwójnie teraz wierzę w nasze dziewczyny i postawiłem na nie u wszystkich bukmacherów co miałem Zobaczymy już za niecałe 2 godziny czy dobrze na tym wyjdę
Kurs może nie zachwyca, ale jak dla mnie warty grania, Polska we wczorajszym meczu pokazała się z bardzo dobrej strony, takie zwycięstwo z zespołem Serbek na pewno podbudowało nasze zawodniczki, które i tak pokazują, że są mocne psychicznie, Belgijki prezentują się jak na swój poziom dosyć dobrze, ale z naszymi "złotkami" nie daję im najmniejszych szans, normalnie grałbym na Polki z handi -2.5, ale że Belgia gra u siebie, to może uda im sie wygrać przez przypadek jednego seta, choć Polki są na tyle doświadczonymi zawodniczkami, że to też nie powinno stanowić problemu, polecam ten typek.
Na wstępie trzeba zaznaczyć, że mecz trudny do wytypowania, bo Polki mają awans już zapewniony i nic nie muszą, natomiast Holenderki mają nóż na gardle i żeby awansować muszą ten mecz wygrać, ale jak dla mnie zespół Polski podejdzie do tego meczu maksymalnie skoncentrowany, bo jest okazja, żeby wyeliminować Holenderki, czyli zwyciężczynie GP Siatkarek i jedne z faworytek do medalu, zespól Holandii nie prezentuje sie tak dobrze jak podczas GP, będzie grał pod presją i stąd zwiększą się szanse na zwycięstwo naszych siatkarek.
Na wstępie trzeba zaznaczyć, że mecz trudny do wytypowania, bo Polki mają awans już zapewniony i nic nie muszą, natomiast Holenderki mają nóż na gardle i żeby awansować muszą ten mecz wygrać, ale jak dla mnie zespół Polski podejdzie do tego meczu maksymalnie skoncentrowany, bo jest okazja, żeby wyeliminować Holenderki, czyli zwyciężczynie GP Siatkarek i jedne z faworytek do medalu, zespól Holandii nie prezentuje sie tak dobrze jak podczas GP, będzie grał pod presją i stąd zwiększą się szanse na zwycięstwo naszych siatkarek.
Wysłany: 2007-09-28, 22:13
Polska-Serbia 1,25 STS
Babskiej siatkówki typowac nie lubie ale ten typ wydaje byc sie pewnym.Polki juz raz w tych ME graly z Serbkami i byl to jednostronny pojedynek,Serbki w praktycznie w zadnym elemencie nie byly lepsze od naszych "zlotek".My z meczu na mecz gramy coraz lepiej,bardzo dobrze funkcjonuje przyjecie i zagrywka,wideac ze prezentujemy dobra dyspozycje.Serbki jeynie moga grac obecnie na swojej znanej ambicji ale to nie wystarczy.Widze tu max 4 sety wiec handi -1,5 seta tez wchodzi w gre ale ja zagram ostrozniej i puszcze zwykla "1".
Jest to już półfinał Mistrzostw Europy które zdominowały reprezentantki Polski.Nasze dziewczyny grają tutaj znakomicie i wracają do dawnej świetności z lat gdy zdobywały dwukrotnie Mistrzostwo Europy(2003,2005).W ataku błyszczą Gosia Glinka oraz Kasia Skowrońska.Ta druga dysponuje również znakomitą zagrywką,która pozwala nam odskoczyć rywalkom już w pierwszych fazach meczu.Znakomita na rozegraniu Milena Sadurek,odkrycie trenera Bonnity,która dobrze,szybko rozgrywa,a do tego zdobywa jak na rozgrywającą dużo punktów.Drużynę Serbii nasze zawodniczki pokonały już na tym turnieju 3-0 i zdeklasowały rywalki.Nie mogły nawet dojść naszych zawodniczek w żadnym secie.To był pogrom.Ten mecz będzie trudniejszy,gdyż Serbki będą już mądrzejsze o ten poprzedni mecz i będą pałały rządzą rewanżu.Nasze zawodniczki nie ukrywają,że chcą zdobyć tutaj złoto, a ten mecz jest tylko kolejnym krokiem do tytułu.Według mnie w parę dni Serbki nie poprawiły stylu gry,aby nawiązać walkę z naszymi złotkami i ten mecz zakończy się pewną wygraną Polek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group