Wysłany: 2011-07-26, 15:41 Mistrzostwa Europy Mężczyzn U18
Polska U18 - Serbia U18
Typ:1 Kurs:1.54
A teraz trochę eksperymentalnie postanowiłem postawić na rozgrywki juniorskie a z nimi różnie to bywa ale miejmy nadzieje, że się sprawdzi. W ramach kolejnego meczu grupowego mistrzostw europy odbywających się u Nas w Polsce, gospodarze zmierzą się z Serbią a zapomniałem dodać, że są to rozgrywki do 18 lat. Według bukmacherów faworytem będą Polacy, którzy będą mieli po swojej stronie fantastyczną publiczność, która z pewnością doda im skrzydeł. Obserwowałem gre naszych koszykarzy i powiem, że grają naprawdę fajnie tylko niestety często zawodzi skuteczność, w meczu z Chorwacją z która ponieśliśmy jak dodtąd jedyną porażkę, spotkanie było jak najbardziej do wygrania ale nasi fatalnie pudłowali z rzutów osobistych a Chorwaci widząc to z pełną premedytacją co chwile nas faulowali. Myślę, że młodzi Polacy zagrają znowu dobre spotkanie i uda im się wygrać.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group