Rozpoczęły się MS do lat 20. Wczoraj gospodarz czyli Egipt, pokonał 4-1 Trynidad i Tobago. Dzisiaj kolejne spotkania, jedno już się zakończyło, Paragwaj - Włochy 0-0. Wieczorem Hiszpanie zagrają z.. Tahiti szykuje się pogrom Kurs baaardzo mały, ale na handi -2 już można sie skusić Kadra Hiszpanów na turniej http://www.fifa.com/u20wo.../squadlist.html Są piłkarze z najlepszych klubów, a rywal dziś nie zbyt wymagający. Kadra Tahiti http://www.fifa.com/u20wo.../squadlist.html jedno co mi wpadło w oko to że są 3 piłkarze o tym samym nazwisku Nie no, bez jaj spokojnie musi byc 3-0 minimum
Hiszpania - Tahiti (0-2)1 kurs: 1,45
Zapowiada się całkiem fajny turniej, pewnie znajdzie się kilka typów wartych zagrania.
Dziś kolejne 4 spotkania. Najciekawiej zapowiada się Anglia U20 - Urugwaj U20, a więc lepiej zostawic ten mecz w spokoju W innym meczu Ghana podejmuje Uzbekistan. A więc podobny mecz jak wczoraj Hiszpanów, rywal słaby, nawet bardzo a więc licze na wygraną Ghany. Nie jest tajemnicą że kraje afrykańskie, piłkarze stamtąd stają się coraz ważniejszymi elementami w futbolu. Coraz więcej czarnoskórych piłkarzy zostaje bardzo dobrymi zawodnikami w europejskich klubach. Czego nie można powiedzieć o dzisiejszym rywali Ghany. Nie znam zbytnio piłkarzy z Uzbekistanu. Patrząc na skład Ghany http://www.fifa.com/u20wo.../squadlist.html można zauważyć kilku zawodników grających już w Europie. I to w dodatku w jakich klubach: Real, Arsenal, Sampdoria, Basel, Nice, Twente. A więc jest dobrze Czego nie można powiedzieć o piłkarzach Uzbekistanu, tylko jeden gra w Rubinie Kazań, a reszta w swojej lidze. Myślę że spokojnie "1" wejdzie Można z handi -1
Wczoraj w sumie bez żadnej niespodzianki. Na dziś proponuję Honduras U20 - Węgry U20 "2" Węgrzy dysponują całkiem niezłym składem, jest kilka świetnie zapowiadających się piłkarzy jak np Vladimir Koman z Bari, Andras Simon, bramkarz Gulacsi z Liverpoolu, no i największa chyba gwiazda drużyny Krisztian Nemeth Napastnik z Liverpoolu dziś na 100% pokaże świetna piłkę. W sumie aż 3 piłkarzy z angielskiego klubu. Byle kto nie gra w takim klubie. Jest jeszcze kilku z zagranicznych klubów, a później z Węgierskiej ligi. Fakt iż Debrecen awansował do LM świadczy o tym że coś sie dzieję dobrego u nich z piłka.
A drużyna Hondurasu to sami piłkarze z tamtejszej ligi. Nic szczególnego. Zagrali ma MS w Holandii w 2005r i co tam pokazali? nic. totalnie nic. 3 porażki, 15 straconych bramek i zero strzelonych. Wątpię żeby od tego czasu coś się poprawiło.
Kurs całkiem niezły, liczę na te "gwiazdeczki" reprezentacji Węgier Powinno wystarczyc na dzisiejszego rywala.
Wegry-ZEA U20 1 2.2 Betsson 18.45 W grypie F ostatnie mecze decydujace o awansie do dalszej fazy rozgrywek. Wegry spotkaja sie ze ZEA. Madziary po niespodziewanej porazce I meczu z Hondurasem 0:3 wrocily na "dobra droge" gromiac RPA 4:0. Z te sama druzyna ZEA zremisowaly 2:2 aby nastepnie pokonac Honduras 1:0.ZEA sa liderem grupy z 4 ptk i zapewnili juz sobie awans. Wegrzy natomiast musza to spotkanie wygrac lub conajmniej zremisowac.Po przekonujacym zwyciewstwei 4:0 nad RPA Wegrzy sa podbudowani i pewni siebie.To powinno pomoc im w odnieieniu zwyciestwa. ZEA pewne awansu nie wiadomo czy wystawia najsilniejszy sklad do tego meczu.Co moze ulatwic Madziarom zwyciestwo. NAd przeciwnikiem beda oni brylowac wzrostem (srednio kolo 10cm wyzsi od rywali). Licze ze wysocy obroncy poradza sobie w defensywie a goli upatruje po stalych fragmentach gry gdzie wzrost ma ogromne znaczenie. Msle ze typ warty ryzyka bo to Wegrom bardziej zalezy na zwyciestwie w dzisiejszym meczu.
Ostatnia kolejka fazy rozgrywki grupowej w grupie E Mistrzostw Świata. Czechom by awansować dalej wystarcza tutaj zdobycie jednego punktu. Zaś Kostarykańczykom jest potrzebne zwycięstwo. Brazylia z dorobkiem 4punktów prowadzi w grupie , Czesi mają tyle samo oczek na swoim koncie , Kostarykańczycy o punkt mniej . Czesi wygrali z Australią 2-1 i zremisowali 0-0 z Brazylią. Ekipa Kostaryki poniosła miażdżącą porażkę 5-0 z Brazylia ,ale wygrała 3-0 z Australią i zachowała tymże meczem szanse na awans do kolejnej rundy. Oglądałem mecz Kostaryki z Australią i tak na prawdę muszę przyznać ,że Australia to słaby przeciwnik dalekie piłki pod pole karne oczekując jakiegoś strzało z główki srogich napastników Australii przewyższających piłkarzy Kostaryki. Te rozwiązanie nie było zbyt dobre , a Kostaryka swobodnie miała sporo sytuacji i wygrała zasłużenie , lecz skuteczność jest do poprawy. W tymże meczu nie będą mieli już tak łatwo gdyż Czesi to solidniejszy przeciwnik , okazji do strzelenia bramki może być znacznie mniej . Czesi jak widać w obronie całkiem dobrzy , nie dali się Brazylijczykom i zremisowali 0-0 , co jest dobrym wynikiem ,gdyż w tym meczu wystarcza im remis. Ja typuję tutaj zwyciestwo Czech . Piłkarze z Ameryki środkowej nie mają nic do stracenia ,ale obrona sąsiadów Polski z Południa jest na tyle dobra ,że przeciwnicy nie znajdą drogi do bramki. Według mnie będzie tutaj skromny wynik 1-0 dla Czechów.
Spotkanie raczej jest o 16.30 ale Betsson podaje 20.
No to jesteśmy po meczach grupowych. Pierwsze spotkanie dziś i od razu takie wielki drużyny się spotykają, ale tylko z pozoru wielkie. Bo Włosi na tych Mistrzostwach nie zachwycają. W grupie A zdobyli zaledwie 4pkt, w pierwszym meczu zremisowali z Paragwajem 0-0, chociaż mieli przegrać, ponieważ Paragwaj miał dużo więcej sytuacji. Włosi oddali tylko 1strzał celny na bramkę rywali, posiadanie piłki tylko 43% po stronie włoskich piłkarzy. W kolejnym meczu rywalem byli piłkarze Trynidadu i Tobago. No z takim rywalem to wygrali, ale tylko 2-1. Sam fakt iż stracili bramkę z nimi nie świadczy o tej drużynie za dobrze. W trzecim meczu zagrali z gospodarzami, czyli z Egiptem. Przegrali ten mecz aż 2-4. W tym meczu również trochę większą przewagę mieli rywale. Aż 10 celnych strzałów na bramkę Fiorillo, przy 3 celnych Włoskich piłkarzy. Jak widać ciężko gra im się na tych MS, już przed w sumie to było wiadome, ponieważ Włosi przyjechali bez największych gwiazd z ofensywy. I widać iż mają problemy ze strzelaniem. Oglądałem bodajże mecz z Trynidadem i Tobago, jedyne co to potrafią dobrze rozgrywać stałe fragmenty. W ataku coś te akcje sie nie kleiły.
Co do drużyny Hiszpanii to totalne przeciwieństwo młodych Włochów. W grupie trzy zwycięstwa, 13 strzelonych i zero straconych bramek. W pierwszym meczu gładko 8-0 bo przeciwnik beznadziejny, czyli Tahiti. Później zagrali z Nigerią, wygrali 2-0. Oglądałem ten mecz cały. Pierwszą połowę Hiszpanie zagrali świetnie, a w drugiej... tak się cofnęli że w sumie cały czas Nigeria ich atakowała ale nic z tego nie było i nawet strzelili na 2-0. W trzecim meczu z Wenezuelą 3-0. Ten mecz już zdominowali, 56% posiadania piłki, 18 strzałów na bramke, mimo iż trener dał odpocząć niektórym piłkarzom. Świetnie w ataku gra Merida, w obornie Botia, i co najważniejsze na moje oko.. mają świetnego bramkarza Sergio Asenjo popisał się w meczu z Nigerią świetnymi interwencjami, jakby nie on to mogli by przegrać i 1-3. Do tego całkiem nieźle gra Parejo czy też Kike.. Takich gwiazdeczek brakuje w reprezentacji Włoch.
Myślę że Hiszpanie mają dość wielką przewagę żeby pokonać gładko 3-0 Włochów.
Spotkanie : Egipt U20- Kostaryka U20 Typ : 1 Kurs : 1,53 Buk.: Betsson Godzina : 20:00 Analiza : Już dzisiaj o godzinie 20:00 zostanie rozegrane spotkanie 1/8 finału Mistrzostw Świata U20 , które są rozgrywane w Egipcie . Dzisiaj postawie na spotkanie Gospodarzy czyli Egiptu , którzy będą podejmować zespół Kostaryki . Egipt z fazy grupowej wyszedł z pierwszego miejsca , pokonaują w pierwszym spotkaniu Trindad i Tobago aż 4:1 , następnie przegrali niespodziewanie 1:2 z Paragwajem tracąc bramke w ostatniej minucie spotkania , i ostatnie spotkanie wygrali 2:4 z Włochami , to było znakomite spotkanie w wykonaniu Egipcjan . Jak wiadomo Włochy to bardzo silny zespół , który wczoraj udowodnił swoją siłe pokonująć w 1/8 finału Hiszpanie 1:3 . Zespół Kostaryki wyszedł z 3 miesca w grupie . Przegrali aż 5:0 z Barazylią , pokonali 0:3 Australie , oraz przegrali 2:3 z Czechami . Oglądając spotkania gospodarzy w tym turnieju stwierdzam , że dzisiaj Kostaryka nie ma najmiejszych szans nawet na zdobycie gola . Kurs 1,53 myśle , że jest wielkim prezentem od bukamecherów .
Włochy (U20) - Węgry (U20) 2009-10-09 20:00, MŚ U20, Świat Typ: Węgry Kurs 4.00 Betsson
Jest to już mecz ćwierćfinałowy Mistrzostw Świata do lat 20stu odbywających się w Egipcie. Oglądając te mecze przeżywam wielkie emocje , piłkarze wykazują dużą wolę walki i spogląda się na takie mecze z olbrzymią ciekawością. Grają z wielkim apetytem i z impetem , więc bez porównania spotkania przebiegają interesująco z ciekawie wyreżyserowanymi przez piłkarzy scenariuszami. Węgrzy zagrali na prawdę dobry mecz z Czechami w 1/8 finału , wprawdzie awansowali po karnych, regulaminowy czas gry 1-1 , dogrywka 2-2 i doszło do rozstrzygnięcia w rzutach karnych. Meczu Włoch nie widziałem ,ale pewnie też zagrali dobrze skoro pokonali Hiszpanów 1-3 . W tych mistrzostwach sporo meczy wchodzi z wysokimi kursami np. Ostatnio Egipt-Kostaryka wynik 0-2 kurs ponad 6 . Ja w tym meczu nie tylko staram się ustrzelić i liczyć na szczęście ,ale po prostu swoją grą Węgrzy mnie przekonali do zagrania na nich. Proszę zobaczyć bramkę życia Mate Kissa bramka Stadiony Świata . W Grupie Węgrzy mistrzostwa zaczęli fatalnie porażką z Hondurasem aż 3-0 ,ale później się rozkręcili i awansowali z pierwszego miejsca wygrywając 4-0 z Rpa i 2-0 z Zea . Włosi awansowali z 3ciego miejsca przegrywając między innymi z gospodarzami Egiptem 2-4. Uważam iż Węgrzy odniosą jutro zwycięstwo i przybliżą się do osiągnięcia tytułu mistrzowskiego , chociaż może to być trudne. Zobaczymy
znowu spróbujemy coś z MS do lat 20.. ostatnio z Hiszpanią nie poszło najlepiej, no ale nie moja wina że sędzią jakiś jeb..ty był
Jutro w ćwierćfinale Brazylia zagra z Niemcami. Na początku kurs na Brazylię wynosił a ok 2,0 a teraz już 1,75.. i pewnie jeszcze spadnie. W 1/16 Brazylia grała z Urugwajem.. i myślałem wtedy żeby grać na Urugwaj, bo w grupie naprawdę dobrze grali.. bardzo ofensywnie, dużo sytuacji do strzelenia. No ale z Brazylią na nic to się zdało.. Oglądałem ten mecz, do 1połowy bo w sumie po 1połowie spotkanie się skończyło. Brazylia 3-0 do 31min.. nie spodziewałem się.. ale świetnie grali. Druga bramką stadiony świata Zagrali tak jak każdy się spodziewa iż Brazylia zagra. Świetna technika, świetne dryblingi.. dużo by pisać. Rywalem Brazylii jutro będą Niemcy. Niemcy jak to niemcy uja grają a już są w 1/8. Ale to za mało na jutrzejszych rywali. W 1/16 pokonali Nigerię 3-2, bramka w 93min.. jak to kuva Niemcy. Oglądałem ich spotkanie z Koreą i po 15min od razu zagrałem na live iż Korea wygra Nasi sąsiedzi grali beznadziejnie. A i tak strzelili pierwszą bramkę. Ale mecz zakończył sie wynikiem 1-1. Jutro już nie będą mieć tego szczęścia. Bez jaj i tak dużo że doszli do 1/8. Już przed MS było mówione że nic nie osiągną, bo w kadrze nie ma dużo znanych piłkarzy, albo kluby nie puściły albo po prostu już za starzy. Jak Brazylia zagra tak jak z Urugwajem to jestem spokojny o wynik. A może bym i zagrał z handi -1. Mają świetnych piłkarzy, ale to chyba nikogo nie dziwi. Przecież Ci piłkarze już są podstawowymi zawodnikami w klubach brazylijskich. Tylko czekać jak po MS wielkie kluby z Europy ich pościągają do siebie. Już teraz wiadomo iż duże szanse na piłkarza tych MS ma Alan Kardec, 3 bramki na tych Mistrzostwach. Nie ma uja, jutro też coś musi strzelić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group