Witam !!!!!! Oto taki mój mały system gry w STS-a : Zawsze na początku tygodnia (poniedziałek) biorę gazetę i typuje takie już "bardzo" pewne mecze na cały tydzień (do niedzieli).Wybieram tylko takie spotkania gdzie kurs jest np.1.30 na pierwszą drużynę i np. 6.50 na drugą.Nigdy nie obstawiam takich meczy gdzie nie ma minimum 4-5 zł różnicy na kursach.Takich meczy nie ma za dużo , ale w tygodniu jest ich przeważnie 12-20 , mecze te obstawiam na jednym kuponie przeważnie za 5-10 zł (w moim przypadku) i ostatnio z powodzeniem wygrywam po 100 zł i więcej.Czasem się zdaża że np. 1-2 mecze nie wejdą , ale są to naprawdę sporadyczne wypadki lub CENTRALNIE SPRZEDANE MECZE :evil: tak więc polecam Wam taki sposób obstawiania. 8)
Pozdrawiam i życzę wysokich (i wogóle ) wygranych !!!!!!
Witam !!!!!! Oto taki mój mały system gry w STS-a : Zawsze na początku tygodnia (poniedziałek) biorę gazetę i typuje takie już "bardzo" pewne mecze na cały tydzień (do niedzieli).Wybieram tylko takie spotkania gdzie kurs jest np.1.30 na pierwszą drużynę i np. 6.50 na drugą.Nigdy nie obstawiam takich meczy gdzie nie ma minimum 4-5 zł różnicy na kursach.Takich meczy nie ma za dużo , ale w tygodniu jest ich przeważnie 12-20 , mecze te obstawiam na jednym kuponie przeważnie za 5-10 zł (w moim przypadku) i ostatnio z powodzeniem wygrywam po 100 zł i więcej.Czasem się zdaża że np. 1-2 mecze nie wejdą , ale są to naprawdę sporadyczne wypadki lub CENTRALNIE SPRZEDANE MECZE :evil: tak więc polecam Wam taki sposób obstawiania. 8)
Pozdrawiam i życzę wysokich (i wogóle ) wygranych !!!!!!
No ciekawe..Mam nadzieję, że będziesz zapisywał w tym temacie swoje kupony i przekonał forumowiczów co do skuteczności tego systemu
ZAWSZE MOŻNA GRAĆ TE MECZE Z PODPÓRKAMI CZYLI NP. 1X stawka wtedy automatycznie spada ale zawsze można włożyć parę groszy więcej w kupon i będzie git , a z doświadczenia wiem , że nie raz warto dać podpórkę...
Gefle - Bodens 1.40 4.00 6.00 w zeszłym sezonie stali podobnie i boden wygrało 2 do 3 z gefle na wyjeździe a jeżeli ten system opiera się tylko na wybieraniu kursów to naprawdę gratuluję
Gefle - Bodens 1.40 4.00 6.00 w zeszłym sezonie stali podobnie i boden wygrało 2 do 3 z gefle na wyjeździe a jeżeli ten system opiera się tylko na wybieraniu kursów to naprawdę gratuluję
Ja gram takim systemem , masz lepszy to daj i po sprawie.Nigdzie nie napisałem , że system jest "bankowy" , jak w każdej grze czasem trafi się jakiś zonk
Gram w twoim stylu od roku i niestety najczęściej do pełni szczęścia brakuje 1 - 2 zdarzeń. :evil: Musisz mieć dużo szczęścia, kiedy akurat u ciebie nie ma niespodzianek. W zeszłym tygodniu było kilka takich pozycji, np. Broendby i znowu kicha, ale życzę powodzenia.
Granie tym sposobem - czyli patrzeniem się tylko na kursy mija się z celem. Jeszcze jak napisałes, wybierasz te mecz na początku tygodnia a później od razu obstawiasz. To weźmy teraz taki przykład...wybrałeś sobie mecze, obstawiłes je w poniedziałek a część z nich jest np.w piątek - kursy są tak jak chciałeś (np.1.30 na 1, 6.50 na 2) ale w ciągu tych 4dni moze sie stac wiele różnych rzeczy,np.któryś z podstawowych graczy (lub kilku) 'złapie' na treningu kontuzje, itp (mogłbym wypisywac rozne zdarzenia) i wtedy na pewno kursy na obie druzyny znacznie sie zmienią i okazuje sie,ze Twój system w łeb strzelił :? To tylko taka moja,mała rada ze nie warto obstawiac czegos (szczegolnie z pilki) 4-5 dni wczesniej. Co do Twoich typów ---> nie przeczytałes REGULAMINU zapoznaj sie z nim i wtedy podawaj typy w tym temacie, a nie tylko numerki i Twój typ.
ja przyznaję racje temu graczowi,gram podobnie ale sysyemem np 12 z 16 na 24 kupony i 25kupon wszystkie 16 meczy-razem 50zł.gram-1-2 systemy tygodniowo i przez trzy miesiące sezonu prawie ogorkowego mam na czysto ponad 12 tys zł.gram tylko piłkę i biorę mecze z całego tygodnia które wytypuję-nawet 2-3 z kursami ok-2.wydaje mi się ze łatwiej wybrać mecze z kilku dni niz z jednego,a kontuzja jednego cz dwuch zawodników w pilce noznej nie wpływa na grę dobrej druzyny.oczywiście jezeli nie trafiam 1-2meczy tez biorę pieniązki.taafiłem przez ten okres 3x16meczy-czyli 25 kuponów do wypłaty. pozdrawiam dyzio
Ja postawiłem dziś na szybkości taki kupon w STS - ie: 139 - 1 174 - 1 175 - 1 176 - 1 182 - 1 298 - 1 303 - 1 304 - 1 305 - 1 306 - 1 309 - 1 485 - 1 494 - 1 524 - 1 Zagrałem za 5 zł do wyciągnięcia mam 100.10 zł Kupon typowany na szybkiego , ale "pożyjemy zobaczymy" ...
No niestety kupon nie wszedł przez dwa spotkania 174 i 304
Cytat:
Kupon STS na dziś (niedziela): 941. Pogoń - Legia x2 <--- wiadomo mecz przyjaźni dlatego x całkiem możliwy 959. Santos - Paysandu 1 960. Goias - Parana 1x 965. Broendby - Viborg 1 972. Koge - B93 1 977. Inter - MyPa 1 981. Kuopio - GBK 1 1002. Vaduz - Meyrin 1 Ja niestety nie gram z powodów $finansowych$ , ale dałbym takie typy może komuś się przydadzą ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group