<< Girondins Bordeaux - Osasuna >> typ : 1X kurs 1.21 :cwaniak1: << Benfica Lizbona - Dinamo Bukareszt >> typ : 1 kurs 1.5 :cwaniak1: << CSKA Moskwa - Maccabi Haifa >> typ : 1 kurs 1.35
Ako 2.45 stawka 10 zl
Do rozporzadzenia na koncie Bwin zostalo mi 20 zl. Dzisiaj cos obstawie i reszte w weekend. Jezeli nic nie wygram daje sobie spokoj na pewnien czas z bukami.
<<Spartak Moskwa - Celta Vigo >> typ 1 kurs 1.9 <<Zulte Waregem - Newcastle United >> typ X2 kurs 1.21 :cwaniak1: <<Lens - Panathinaikos >> typ 1 kurs 1.6 :cwaniak1:
Ako 3.68 Stawka 10 zl
Moglem sie spodziewac ze jeden mecz mi nie wejdzie
Witam. Mam zalozone konto w Bwin na ktorym zostalo mi 5 zl i raczej bede musial wplacic kase zeby grac dalej. Niewiem czy warto dalej grac w Bwin czy moze zalozyc konto w innym buku. Moze mi ktos poleci lub odradzi. Z gory dziekuje z informacje
<< Lille - Manchester United >> Czy drużyna 2 strzeli bramkę? typ tak kurs 1.24 << Celtic Glasgow - AC Milan >> Ile bramek zostanie strzelonych? typ mniej niz 2,5 kurs 1.55 << Real Madryt - FC Bayern Monachium >> typ 1 kurs 1.95 << AaB Ishockey - Frederikshavn Whitehawks >> typ 1 kurs 1.33 << Slovan Bratysława - MHK 32 L. Mikulas >> typ 1 kurs 1.17
<< Lille - Manchester United >> Czy drużyna 2 strzeli bramkę? typ tak kurs 1.24 :cwaniak1: << Celtic Glasgow - AC Milan >> Ile bramek zostanie strzelonych? typ mniej niz 2,5 kurs 1.55 :cwaniak1: << Real Madryt - FC Bayern Monachium >> typ 1 kurs 1.95 :cwaniak1: << AaB Ishockey - Frederikshavn Whitehawks >> typ 1 kurs 1.33 :cwaniak1: << Slovan Bratysława - MHK 32 L. Mikulas >> typ 1 kurs 1.17
Moge sie smialo nazwac bukmacher-amator. Chcac sobie zwiekszyc kurs postawilem na nieznanym jak dlamnie hokeju , no i caly kupon do wywalenia . Moze to mnie czegos nauczy na przyszlosc .
<< Brest - Guingamp>> Ile bramek zostanie strzelonych? - Typ: Mniej niż 2,5 Kurs 1.5 << VfB Stuttgart - Hertha BSC >> Czy drużyna 1 strzeli bramkę? - Typ: Tak Kurs 1.2 << Galatasaray - Denizlispor >> Typ: Galatasaray Kurs 1.18
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group