Wysłany: 2006-04-02, 00:18 myBet
Witam jestem tu nowy ale mam doświadczenie na innych forach, na początek chciałbym wam przedstawić firmę płacąca 1€ za rejestracje i 1€ za każdego użytkownika który się zarejestruje na wasze polecenie(polecony). Zasady: 1. Darmowe bonusy bez depozytów nie mógą być jako takie wypłacane w postaci gotówki. 2. Klienci mają zezwolenie do wypłaty darmowych bonusów jeśli OBRÓCILI tym bonusem 3 - razy, albo dopiero po upływie 2 miesięcy od przyznania tego bonusa na konto. 3. Rózne darmowe promocyjne bonusy nie mogą być ze sobą kombinowane. Link: http://www.myBet.com ]
Ostatnio zmieniony przez pewniak17 2007-09-02, 15:25, w całości zmieniany 5 razy
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-02, 00:28
Ja Ci powiem jedno - przeczytaj regulamin skoro jesteś tak obeznany i nie wyskakuj tutaj z reflinkami
I co z tego, że dał reflink...? Coś się stanie, gdy chłopak "zarobi" grosz za to, że napisał o promocji? Zarejestrować i tak się jakoś trzeba, więc niech ma...
Witam jestem tu nowy ale mam doświadczenie na innych forach, na początek chciałbym wam przedstawić firmę płacąca 1€ za rejestracje i 1€ za każdego użytkownika który się zarejestruje na wasze polecenie(polecony). Zasady: 1. Darmowe bonusy bez depozytów nie mógą być jako takie wypłacane w postaci gotówki. 2. Klienci mają zezwolenie do wypłaty darmowych bonusów jeśli OBRÓCILI tym bonusem 3 - razy, albo dopiero po upływie 2 miesięcy od przyznania tego bonusa na konto. 3. Rózne darmowe promocyjne bonusy nie mogą być ze sobą kombinowane. Link: http://www.myBet.com ]
Wysłany: 2006-04-02, 13:50
no bo 1 euro dostajesz jak koś się przez ciebie zarejetruje a nie za rejestracje swoją mój kuzyn zarejestrowął się przez reflinka i dostałem 1 euro
obst_FAN [Usunięty]
Wysłany: 2006-04-02, 13:56
Gieeenek napisał/a:
I co z tego, że dał reflink...? Coś się stanie, gdy chłopak "zarobi" grosz za to, że napisał o promocji? Zarejestrować i tak się jakoś trzeba, więc niech ma...
Coś się stanie? Czy ja wiem... może i nie. Jednak regulamin to regulamin Masz - zarejestrowało się kilku i co się okazało?! Za rejestracje nie dostajesz nic! A on troche zarobił... ładnie to tak?
Wysłany: 2006-04-03, 12:10
vegeta12 napisał/a:
1. Darmowe bonusy bez depozytów nie mógą być jako takie wypłacane w postaci gotówki. 2. Klienci mają zezwolenie do wypłaty darmowych bonusów jeśli OBRÓCILI tym bonusem 3 - razy, albo dopiero po upływie 2 miesięcy od przyznania tego bonusa na konto. 3. Rózne darmowe promocyjne bonusy nie mogą być ze sobą kombinowane. Link:
czyli przkladowo nie musze tym bonusem obracac?? tylko czekam 2 miechy i sobie wyplacam??
Wysłany: 2006-04-08, 08:02
FAN napisał/a:
Gieeenek napisał/a:
Coś się stanie? Czy ja wiem... może i nie. Jednak regulamin to regulamin Masz - zarejestrowało się kilku i co się okazało?! Za rejestracje nie dostajesz nic! A on troche zarobił... ładnie to tak?
Ładnie/nieładnie ? Kto to wie?
Ja sie rejestrowałem bez reflinka i 1 EUR za rejstrację mam :tak:
Nikogo nie polecałem i nic nie wpłacałem.
Ostatnio zmieniony przez BAHmVIP 2006-04-08, 08:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group