Wysłany: 2006-07-23, 17:28
O co chodzi z promocja tego nie wiem, wiem za to ze myBet to beznadziejny buk, juz wiele razy robil rozne promocje, 1 euro za refa, 3 euro na start, ludzie to mnozyli i chcieli wyplacac i bylo sporo problemow Nie polecam zdecydowanie
Znalazłem dziś w necie coś takiego : http://www.myBet.com/changeRegion.do
no i chyba mamy tutaj 50 Euro gratis przy rejestracji, ale pewien nie jestem, jeśli ktoś zna niemiecki, prosze napisać co i jak
Promocja wyglada tak: Dosajesz bonus 10% od pierwszego depozytu zrealizowanego karta, do 50Euro. Sa jeszcze opcje 5 i 7% przy innych formach wplaty. Jaki obrot itp nie wiem, ale ogolnie nic ciekawego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group