Dołączył: 20 Sie 2010 Tematy: 21 Posty: 733 Skąd: Centralna Polska :)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania
Wysłany: 2010-10-22, 16:45
Zleciłem dziś wypłatę na MB. Jak długo muszę na nią czekać? Bądź też przynajmniej na zmianę statusu na zaakceptowaną czy coś takiego? Zawsze wymagają wysłania dokumentów?
W tym tygodniu obserwować będziemy rozgrywki piętnastej kolejki piłkarskiej Ekstraklasy. W czternastej kolejce wpadło aż 26 bramek. Dlatego proponujemy Tobie BONUS 5 Eur na zakład pojedynczy. Zakład za min 5 Eur, że wpadnie więcej niż 20 goli w tej kolejce.
Warunki udziału: Bonus 5Eur przyznany zostaje, za wygrany zakład pojedynczy. Jeśli postawisz zakład, że w tej kolejce ekstraklasy wpadnie więcej niż 20 goli. Minimalna stawka na zakład to 5Eur. Zakład musi być oddany do piątku 26.11.2010 do godz:17.45. Jeśli wygrasz, to wyślij numer ID Twojego zakładu na adres: bonus-pl@myBet.com do 29.11.2010 godz: 23.59 razem z Twoim Loginem myBet. Najpóźniej do środy 01.12.2010 do godz: 17.00, Bonus 5 eur zostanie dopisane do Twojego konta. Bonus można wypłacić bez konieczności obrotu.
Prawda to, że myBet nie obłsugują już Polaków? Pytam, bo mam tam konto i chciałem je właśnie zasilić. Zastanawiam się, czy to ma sens.
Jak macie jakiś info. to dajcie znać. Thx.
_________________ "Wiesz...mieć hopla na punkcie kogoś takiego jak ty...to zawsze bardzo słuszne zachowanie. Gdybyśmy się spotkali, kiedy jeszcze byłem w branży, byłabyś moją damą numer jeden". LINK
Uprzejmie informujemy, iż z dniem 01.10.2011 przestaje działać polski dział obsługi klienta. Do Państwa dyspozycji pozostają nadal niemiecko i angielskojęzyczne działy suportu. Mamy nadzieję , iż nadal szybko i sprawnie pozostaną Państwo obsłużeni. Za utrudnienia serdecznie przepraszamy i pozdrawiamy serdecznie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group