Wysłany: 2006-07-29, 12:30 Najlepszy z najlepszych czyli Polsat atakuje po raz drugi :]
Pokaże wam coś niesamowitego Ilay hiro
------------------- Od: llay hiro Do: Waciak Wysłany: Dzisiaj 11:50 Temat: aaaaa chcialbym miec pomaranczowy kolor nicka????mozesz to zalatwic???
------------------- Od: Waciak Do: llay hiro Wysłany: Dzisiaj 11:58 Temat: Re: aaaaa Kolor pomarańczowy jest dla typerów :D Dla Ciebie patrząc na temat i typy ewentualnie...czarny
-------------------- Od: llay hiro Do: Waciak Wysłany: Dzisiaj 12:07 Temat: Re: aaaaa zaloze sie ze jestem tu najlepszy,ale to dopiero czas potwierdzi,kiedys tu bylem ale zostalem zbanowany,juz nie bardzo pamietam za co ,nicka na pewno bys pamietal...w sumie to zawsze na kazdej stronie mialem naj wyswietlen.......zalatw mi pomarancze bo to kozackie i jakby na to nie poatrzec to nalezy mi sie z urzedu na kazdej stronie........
--------------------
I co ja mam mu odpisać?? Przecież jest najlepszy Pomóżcie koledzy userzy
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
A tak na poważnie bo pewnie on przeczyta ten temat... załóż temat w Yieldzie i jak będizesz miał po 1000 typach yield dodatni to wtedy możę ci załatwimy ten pomarańcz tak więc do roboty... będziemy Ciebie bacznie obserwować... hm... typerze...
A według mnie powinniście wprowadzić jakiś nowy kolor włanie dla takich agentów o jakiejś niechlubnej randze,bo coraz więcej małolatów ma kompleks na punkcie koorów.Różowy w sam raz by pasował
Nie jest rzecza wazna czy mowia o tobie zle czy tez dobrze,wazne ze wogule mowia. Oznacza to kompleks do danej osoby czy raczej pewnego rodzaju fascynacje,fakt poruszenia mojego watku przez modera w osobnym poscie tylko przyspozy mi coraz to wiekszy rozglos..... Przyjdzie czas jak jeden z drugim wygra stawiajac na moje kupony ze zaczna i o mnie pisac pozytywnie.......
_________________ Nie Jestes Jednym Z Nas?! Przyzwyczaj Sie Do Strachu- White Star Army
Oznacza to kompleks do danej osoby czy raczej pewnego rodzaju fascynacje,fakt poruszenia mojego watku przez modera w osobnym poscie tylko przyspozy mi coraz to wiekszy rozglos.....
Nie jest rzecza wazna czy mowia o tobie zle czy tez dobrze,wazne ze wogule mowia. Oznacza to kompleks do danej osoby czy raczej pewnego rodzaju fascynacje,fakt poruszenia mojego watku przez modera w osobnym poscie tylko przyspozy mi coraz to wiekszy rozglos..... Przyjdzie czas jak jeden z drugim wygra stawiajac na moje kupony ze zaczna i o mnie pisac pozytywnie.......
Tak...masz rację...
A tak na poważnie to jak się ma 12 lat to się w podchody z kolegami z klasy lub podwórka bawi I jeszcze w jednym masz rację Będziesz miał rozgłos na bank na tym forum
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
To na pewno Amciek bo tylko on na tym forum pisał swoje pseudo wywody...
To nie amciek!!!!!!!!!!Starzy wyjadacze na forum pamiętają pana Polstata co walił teksty w stylu naszego typera Błagał o pomarańczowy kolor a typował równie skutecznie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group