wymeczone, 2 razy mi net na Ft wywalalo, ale zwalim HU, niestety, nie gralem ultra tight murinio i dalem sie zlapac na nedznego stryja, na turnie, ale nie jest zle
skromniutko ale zawsze coś. Nie wiem za bardzo jak grać w sytuacjach kiedy zostaje na stole 4 graczy a ja mam dwukrotnie większy stack od nich.Przyznaje, że ręki pod koniec nie miałem wogóle ok. 3-4 rozdań na 15 powyżej JT reszta to 46,58 itp. Oni zaczęli ostro limpować a ja mając takie karty fold a BB były po 1500 więc tak schodziłem w dół.Doradźcie jak grać w takich sytuacjach.
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Trudno ro przewidziec bo nie wiadomo na co mozesz trafic. Ja jak tez mam mały stack no to rąbie te all iny z byle czym. No i czasem koles spasuje a ja mam na łapie 24 a czasem wejdzie a mam AA.
Nigdy sie nie da przewidziec wiec jezeli blindy sa wysokie i to czasem warto sprawdzic z bardzo przecietna łapą niz zeby sobie zbierał za friko bezkarnie.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-02-20, 00:35
Sorry za OT, mylisz chyba pojęcia, limper to gośc który dokłada do puli wysokość BB, jak już ktoś betował wcześniej, a ktoś calluje, to już nie jest limperem
[ Komentarz dodany przez: pershing: 2008-02-29, 14:27 ] czytałem, dupkom dochodziło to też dobre, raz miałem "luck", jak zostało Nas bodajze 7, miałem duży stack, dostałem Ax chyba na MP, mój stadard bet pot, shortstack all in z BB, byłem pc, więc izi call i przełamałem Jego KK (akurat "adminowi" który sam grał w naszych turach ), ale tam na FT widać było, że strasznie się murują, więc steal miałem niesamowity z nich a i Jeszcze ten zarzut, że z Bepe współpraca, fakt faktem jedynie go stilowałem, ale wogóle to cięzko to nazwać, jak byłem pozycję za Nim, ale widać nie dla każdego to takie normalne, zresztą teraz są porachunki z każdym kto Nam przeszkadzał, ciekawe kto jest większym "dupkiem", piwo za Twój post u nich BTW ale jak zostało Nas 3 to przyfiszołem i odpadłem, mogłem izi zrzucić top pair ze słabym kickerem, ale pula mała to play for fun
Troszke fatalne Hu z mojej strony, za agresywnie - za bardzo chcialem wygrać lucky T4s przeciwnika- i stacki sie wyrónwaly dzisiejszego wieczoru przejela wladze nalewka z pigwy
im dluzej gram tym stwierdzam ze nie umiem
_________________ Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia, by bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group