Eh cieszy i to ale mogło być lepiej, jak zawsze zresztą
4 miejsce w DCOOP(prawie jak WSOP) na everescie Omaha PL ~140$
Ty dzwońcu byś nie kradł swoich jak są na shorcie
Jeszcze dodam jedno. Hasło i info o turze otrzymałeś z forum, więc gdyby nie ludzie z forum byś nawet nie wiedział o takim turze. Chociażby patrząc na to jeśli jesteś choć troche wporządku byś tego nie robił.
I dla wszystkich pozostałych. Swoich shortów sie kurva nie kradnie. Szczególnie jeśli nikt nie wszedł do gry a wy jesteście w pierwszej 3ce stacków!!! Mam nadzieje że Viarki wlejesz ten apel do twej pustej mózgownicy. Bo to już nie pierwszy raz kiedy tak robisz.
I taka dygresja. razem z pershem widzieliśmy twoje zagrania więcej szczęscia niż rozumu.
Chłopie o co Ci chodzi to jest poker. Raz czy dwa "ukradłem" Ci na shorcie ale to nie była kradzież tylko poprostu miałem dobrą kartę i chciałem z kimś zagrać o konkretną pulę, nikt nie wszedł a Ty akurat byłeś na blindzie. Mógłbyś również zauważyć, że jak Ty albo Pershing wchodziłeś w pulę ze mną to agresji nie było i czekaliśmy na showdown. W ogóle nie wiem po co się tłumacze... przynależność do forum, jakaś tam sympatia, itp ale przy pokerowym stole nie ma przyjaźni tak przynajmniej gdzieś wyczytałem.
O turnieju dowiedziałem się z forum i jestem za to wdzięczny, że ktoś umieścił o nim informację ale wydaje mi się, że to normalne i nie muszę okazywać wdzięczności podkładaniem się podczas gry.
Też zauważyłem, że miąłem kupę szczęścia, miło że nie tylko ja to widziałem.
Pozdrawiam i bez napinki proszę
_________________ Hiszpański - blog o nauce języka hiszpańskiego
w satelitce do wawy nie gralem , to w lodzi sobie zagram, a garbaty przyzydzil kasy na rebuye i nie zagra....
nie przyżydził tylko miałem peszka.
2 rebuye poszły sie je*** na moim kolorze K higth na gostka kolor A hight kolejne 2 rebuye poszły sie je*** po nie trafionym flush draw a potem shortem uje*** z AA przeciw A2 (flop 22xxx) i dziękuje także rebuyow to z 6 zrobilem. nie sądziłem że będzie mi aż tyle potrzebne
Wysłany: 2008-03-04, 22:50
Cytat:
I dla wszystkich pozostałych. Swoich shortów sie kurva nie kradnie. Szczególnie jeśli nikt nie wszedł do gry a wy jesteście w pierwszej 3ce stacków!!! Mam nadzieje że Viarki wlejesz ten apel do twej pustej mózgownicy. Bo to już nie pierwszy raz kiedy tak robisz.
lol Ty poważnie tak ? ja tam nigdy nie zwracam uwagi na to skąd kto jest i tez bym tak grał jak varki raczej jakbym miał przeciw komu.czy to z forum czy nie
graty dejw ja startuje w poniedziałek do Katowic i może na Kraków sie skuszę
a dziś w debiucie BI 10$ w omahe pot limit 2 miejsce 110$ wpadło
Jeszcze dodam jedno. Hasło i info o turze otrzymałeś z forum, więc gdyby nie ludzie z forum byś nawet nie wiedział o takim turze. Chociażby patrząc na to jeśli jesteś choć troche wporządku byś tego nie robił.
I taka dygresja. razem z pershem widzieliśmy twoje zagrania więcej szczęscia niż rozumu.
Lol i tylko tak chyba można to skomentować... Nie ma znajomości przy zielonym stoliku , miał stack to kradł by móc walczyc o miejsce i pieniadze, "swoje shorty" co to wogóle za określenie? Chcesz się bawić w kółko wzajemnej adoracji gdzie się podkada każdy pod każdego to graj play money ,a nie żal się ze ktoś ma cel wygrac turniej i ma za przeproszeniem w dupie od kogo wezmie chipsy....
dobra nie najezdzajcie garbusa... bo sie schowa w sobie... ja tam nie mam nic przeciwko dumping cheap, ze znajomym w jakims FR jak mam w pyte stack,a moge pomoc przetrwac ale na turach z BI, gdzie gramy o wieksze cukierki, to raczej nie ma zmiluj sie....
A to ze Garbaty tak do tego podszedl, wynika z tego ze nie jest tak hardym twardym zapalonym pokerzystom jak inni.. to wsio na ten temat
Nie ma znajomości przy zielonym stoliku , miał stack to kradł by móc walczyc o miejsce i pieniadze, "swoje shorty" co to wogóle za określenie? Chcesz się bawić w kółko wzajemnej adoracji gdzie się podkada każdy pod każdego to graj play money ,a nie żal się ze ktoś ma cel wygrac turniej i ma za przeproszeniem w dupie od kogo wezmie chipsy....
O pier-dolene maszynki wygrywające.
Spoko chcecie tak. będzie tak. Ja grałem inaczej i jak widziałem że na turnieju jest znajoma morda i mam 10xstack co "znajoma gęba" to nie miałem myśli by go stealować, a czasem nawet sie podłożyłem.
Ale tutaj z tego co widzę, i jakie poruszenie mój komentarz wywołał, to wy gotowi się pozabijać o pier*** żetona.
A więc dobrze. Może los mi da że spotkam was jako shorty i na przykład będzie wam brakować 1 miejsca do płatnych, a wtedy drodzy "koledzy" z forum... cytując Kazika "Nie ma litości dla s....."
Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2008-03-09, 22:58
dodaj jeszcze, że ta top pair to była 9 przy stackach 1,5k było to słabe rozegrenia bo nie masz hajsu, żeby go wyjebać z rozdania, więc dajesz czek a on i tak Cie opłaci potem jak trafisz. a jak nie to masz hajs na dalszę grę, genralnie jak opłacił Ci flop to ch*** wiesz czy jesteś najlepszy. Moim zdaniem zagrałes zle i tyle. z przebiegu gry równie dobrze mógł pokazać, 1010 czy seta, a Ty nawet nie zastnowiłes czy jestes z tyłu tylko zaje***. Ok decyzja poprawna bo nie masz źle, ale na stack 3-5k a nie 1,5.
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group