najlepsza moim zdaniem toplista, dużo stronek które i tak miażdzy nasze obstawianie.com. ma przejrzysty wygląd ale odstraszają mnie te reklamy e-booków...
-
plusik za recenzje kto pierwszy?
Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-04-08, 17:18, w całości zmieniany 3 razy
Jest na niej wszystko czego potrzeba typerowi piłki kopanej! A więc po kolei:
- Tabele wszystkich lig jakie są dostępne do typowania, a pewnie i znacznie więcej... ( bo wątpie że mozna typować wyniki ligi np. Andorry, Hong Kongu lub Syrii
- Terminarze i rezultaty.
- Bardzo szybko wklepywane wyniki których nie ma na Livescorach (W tym 2 liga belgijska - tak często poszukiwana) !
- Mozliwość porównywania drużyn, co jest po prostu świetne:
*Aktualna forma ( Ostatnie kilka meczy, podział na dom i wyjazd, Punkty, Bramki )
- Wszystkie kluby mają swoje podstrony na których znajdują sie terminarze oraz na większości maile i adresy stron klubowych!
Nie będe sie dalej rozpisywał, ale strona ma wiele więcej zalet, po prostu wchodźcie i sami sprawdźcie!! A i byłybym zapomniał - ogrywajcie buków
_________________ Gdy nie ma nadzieji, wiara zwyciĂŞÂża...
Po rozwinieciu piłki nożnej, następnie kraju i ligi wybieramy interesujący nas mecz, który podawany jest z dziesięciodniowym wyprzedzeniem. Oczom naszym pokazuje sie bardzo przyjemna stronka ze statystykami, ale od początku:
- Po kilka rozegranych meczy obydwu drużyn z wynikami
- Tabela z wyróżnieniem interesujących nas drużyn, z podziałem na Ogół, U siebie, na wyjeździe
- następnie tabela przedstawiająca dane z trwającego sezonu:
Mecze u siebie Procent wygranych Procent remisów Procent porażek ilość meczy z zachowaniem czystego konta
Tak wygląda statystyka gospodarza, dla gościa jest identyczna z tym że są to statystyki z meczów wyjazdowych ( of Corst )
-Dalej znajdują sie rozegrane mecze między drużynami ( z wynikiem, dokładną datą i nawet godziną :shock: )
-Na końcu napotykamy na statystyke underów i Overów - dla gospodarzy u siebie w danym sezonie, dla gości na wyjeździe w danym sezonie.
Podsumowując
Stronka typowo dla bukmacherów, posiada livescore, statsy under/over,czyste konta, kolory i projekt przyjemny dla oka i nie drażniący ( mozna przy tym długo siedzieć co również jest zgubne, ale to w końcu strona buka :twisted: ). Pod wzgledem lig jest jednak uboga, zawiera tylko ligi z oferty Bet-at-home która jest bardzo średnia
_________________ Gdy nie ma nadzieji, wiara zwyciĂŞÂża...
Kilka słów o stronie i recenzja: Strona powstała w styczniu 2005 roku, a jej głównym celem jest zdobywać różne systemy, ebooki, płatne typy, czyli wszystko związane z bukmacherstwem i publikować je na stronie za darmo. Ich motto to "Chcemy ogrywać bukmacherów i przy okazji pomóc innym". Ostatnio został zrobiony na ich stronie dział "Ebooki i poradniki", w którym zostały umieszczone dwa najbardziej popularne (i chyba jedyne) ebooki bukmacherskie w Polsce: "Stań się postrachem bukmacherów" i "Multilotek kontra zakłady sportowe i bukmacherskie". Jest też tam narazie jeden poradnik - "Poradnik Mikiego". Jest jeszcze dział "Systemy" w którym są umieszczone następujące systemy: "Brak remisów", "Progresja na X", "Łańcuch 1,7", "Progresja na AKO", "Sure bets", "Keno", "15-nastka" i "3-krotna szansa". Jeszcze jedna ciekawostka. Strona utrzymuje się tylko z klikania w baner allegro i na dodatek nie ma na niej reklam żadnych firm bukmacherskich, dzięki czemu może przedstawiać bardzo rzetelne informacje bez faworyzowania żadnego bukmachera. Obecnie webmaster tej strony zbiera na tzw. "Systemy 100%".
Moja recenzja: Strona się rozwija bardzo dynamicznie i dzięki swojej pięknej idei może w przyszłości być uwielbiana przez graczy, którym różne osoby (czyt. oszuści) chcą na każdym kroku wcisnąć "znakomite" typy i "nieomylne" systemy, oczywiście za gruuuuuuuuube pieniądze. Szkoda że jest rzadko aktualizowana, chociaż w odstępie ostatnich 4 dni zaobserwowałem już 2 poważne zmiany i ulepszenia na stronie, co może być zwiastunem coraz szybszego rozwoju strony w dobrym kierunku. Jeśli będą trzymać tak dalej to będą osiągali szczyty popularności. Życzę im powodzenia.
Nie będę sie rozpisywał na jej temat za dużo.W skrócie- -podaja tam typy piłki nożnej (procentowo :tak: ) i mają niezłą skuteczność Polecam wszystkim,którzy nie maja czasu na analizy
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
Witam! Nie wiem czy mi wolno zakładać tutaj temat ale nie wiedziałem gdzie zamiescić tego linka. Trafiłem na stronke przypadkowo wchodząc na strone sts-u. Jest na niej wiele wiadomości z piłki noznej jak i z innych sportów. Są tabele wyniki itp. Stronka ta na pewno się przyda wielu ludziom w analizach. A oto link: kliknij tutaj
Jeżeli będzie taka potrzeba to prosze przenieść ten post do jakiegoś tematu w tym dziale.
Wszystko co potrzebne dla obstawiających NBA, szczególnie jeśli chodzi o statystyczną sprawe, a więc under/over kto więcej rzuci czy zbierze. Na stronie mamy wszelkiego rodzaju statystyki (dla mnie to normalnie miodzio). Bierzemy np. któryś zespół i mamy różnego rodzaju ciekawe zestawienia. Np. bilans drużyny przeciwko 10 najlpepiej broniącym ekipom lub z drużynami z konferencji wschodniej. Opisane ostatnie mecze wraz z najlepszym graczem w meczu danej drużyny (tzw. player of the game). No i wreszcie statystyki z różnych kategorii np. skuteczność za 2 za 3, liczba pkt, czy asysty. Tak samo możemy kombinować z zawodnikami. Jak weźmiemy dobrego zawodnika zobaczymy ile razy uzbierał powyżej 20 pkt, jaki bilans miała drużyna jak dany zawodnik nie grał, no i oczywiście statystyki własne: średnia pkt, zbiórki, asysty i uwielbiany przeze mnie wskaźnik efficiency (przydatność). Na stronie jest o wiele więcej opcji, ale musiałbym dużo pisac m.in. wszelkiego rodzaju rankingi, serie. Dla tych co uwielbiają statystyki sie przyda z pewnością, jak i tych co obstawiają od czasu do czasu w NBA statystyczne typy, że tak powiem
_________________ Nie narzekaj na swĂłj los PomyÂśl sobie ... jestem BOSS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group