Hosting obrazków!
Regulamin

Rejestracja     Zaloguj  TopTimers      Szukaj      Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości      Kontakt

BONUS 100 EUR

BONUS 120 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 100 PLN

BONUS 150 PLN

williamhill.com

BONUS 25 EUR

BONUS 100 PLN

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » [Nasze recenzje]
Przesunięty przez:
2011-01-08, 15:10
[Nasze recenzje]
Autor Wiadomość
jacekb1
[Usunięty]

Wysłany: 2005-04-05, 20:51    [Nasze recenzje]

Temat Nasze recenzje, przykład:

-

najlepsza moim zdaniem toplista, dużo stronek które i tak miażdzy nasze obstawianie.com. ma przejrzysty wygląd ale odstraszają mnie te reklamy e-booków...

-

plusik za recenzje :) kto pierwszy? :)

Ostatnio zmieniony przez jacekb1 2005-04-08, 17:18, w całości zmieniany 3 razy  

Sivas_TS

Tematy: 9

Wysłany: 2005-04-05, 21:34    

[Statystyki i Analizy] www.soccerway.com

Jest na niej wszystko czego potrzeba typerowi piłki kopanej! A więc po kolei:

- Tabele wszystkich lig jakie są dostępne do typowania, a pewnie i znacznie więcej... ( bo wątpie że mozna typować wyniki ligi np. Andorry, Hong Kongu lub Syrii

- Terminarze i rezultaty.

- Bardzo szybko wklepywane wyniki których nie ma na Livescorach (W tym 2 liga belgijska - tak często poszukiwana) !

- Mozliwość porównywania drużyn, co jest po prostu świetne:

*Aktualna forma ( Ostatnie kilka meczy, podział na dom i wyjazd, Punkty, Bramki )

- Wszystkie kluby mają swoje podstrony na których znajdują sie terminarze oraz na większości maile i adresy stron klubowych!

Nie będe sie dalej rozpisywał, ale strona ma wiele więcej zalet, po prostu wchodźcie i sami sprawdźcie!! A i byłybym zapomniał - ogrywajcie buków %-)

Przyznaj Punkt Reputacji autorowi tego posta

Sivas_TS

Tematy: 9

Wysłany: 2005-04-07, 21:26    

[Statystyki i Analizy] www.livescore.cc

Stronka naszego sponsora od bonów -> Bet-at-home %-)

Po rozwinieciu piłki nożnej, następnie kraju i ligi wybieramy interesujący nas mecz, który podawany jest z dziesięciodniowym wyprzedzeniem. Oczom naszym pokazuje sie bardzo przyjemna stronka ze statystykami, ale od początku:

- Po kilka rozegranych meczy obydwu drużyn z wynikami

- Tabela z wyróżnieniem interesujących nas drużyn, z podziałem na Ogół, U siebie, na wyjeździe

- następnie tabela przedstawiająca dane z trwającego sezonu:

Mecze u siebie
Procent wygranych
Procent remisów
Procent porażek
ilość meczy z zachowaniem czystego konta

Tak wygląda statystyka gospodarza, dla gościa jest identyczna z tym że są to statystyki z meczów wyjazdowych ( of Corst %-) )

-Dalej znajdują sie rozegrane mecze między drużynami ( z wynikiem, dokładną datą i nawet godziną :shock: :mrgreen: )

-Na końcu napotykamy na statystyke underów i Overów - dla gospodarzy u siebie w danym sezonie, dla gości na wyjeździe w danym sezonie.

Podsumowując

Stronka typowo dla bukmacherów, posiada livescore, statsy under/over,czyste konta, kolory i projekt przyjemny dla oka i nie drażniący ( mozna przy tym długo siedzieć %-) co również jest zgubne, ale to w końcu strona buka :twisted: :mrgreen: ). Pod wzgledem lig jest jednak uboga, zawiera tylko ligi z oferty Bet-at-home która jest bardzo średnia :roll:

Zumbi

Tematy: 18

Wysłany: 2005-07-06, 21:24    

Znalazłem ostatnio w sieci bardzo ciekawą witrynę, o której tu się wypowiem:

Kilka słów o stronie i recenzja: Strona powstała w styczniu 2005 roku, a jej głównym celem jest zdobywać różne systemy, ebooki, płatne typy, czyli wszystko związane z bukmacherstwem i publikować je na stronie za darmo. Ich motto to "Chcemy ogrywać bukmacherów i przy okazji pomóc innym". Ostatnio został zrobiony na ich stronie dział "Ebooki i poradniki", w którym zostały umieszczone dwa najbardziej popularne (i chyba jedyne) ebooki bukmacherskie w Polsce: "Stań się postrachem bukmacherów" i "Multilotek kontra zakłady sportowe i bukmacherskie". Jest też tam narazie jeden poradnik - "Poradnik Mikiego". Jest jeszcze dział "Systemy" w którym są umieszczone następujące systemy: "Brak remisów", "Progresja na X", "Łańcuch 1,7", "Progresja na AKO", "Sure bets", "Keno", "15-nastka" i "3-krotna szansa". Jeszcze jedna ciekawostka. Strona utrzymuje się tylko z klikania w baner allegro i na dodatek nie ma na niej reklam żadnych firm bukmacherskich, dzięki czemu może przedstawiać bardzo rzetelne informacje bez faworyzowania żadnego bukmachera. Obecnie webmaster tej strony zbiera na tzw. "Systemy 100%".

Moja recenzja:
Strona się rozwija bardzo dynamicznie i dzięki swojej pięknej idei może w przyszłości być uwielbiana przez graczy, którym różne osoby (czyt. oszuści) chcą na każdym kroku wcisnąć "znakomite" typy i "nieomylne" systemy, oczywiście za gruuuuuuuuube pieniądze. Szkoda że jest rzadko aktualizowana, chociaż w odstępie ostatnich 4 dni zaobserwowałem już 2 poważne zmiany i ulepszenia na stronie, co może być zwiastunem coraz szybszego rozwoju strony w dobrym kierunku. Jeśli będą trzymać tak dalej to będą osiągali szczyty popularności. Życzę im powodzenia.

Waciak
Modernator :k:

Tematy: 71

Wysłany: 2005-07-06, 23:49    

A ja znalazłem w necie taka stronkę:

Prosoccer

Nie będę sie rozpisywał na jej temat za dużo.W skrócie- -podaja tam typy piłki nożnej (procentowo :tak: ) i mają niezłą skuteczność :uwaga: Polecam wszystkim,którzy nie maja czasu na analizy ;)

DAMYAN

Tematy: 49

Wysłany: 2005-08-24, 20:33    Świetna stronka :D

Witam!
Nie wiem czy mi wolno zakładać tutaj temat ale nie wiedziałem gdzie zamiescić tego linka. Trafiłem na stronke przypadkowo wchodząc na strone sts-u. Jest na niej wiele wiadomości z piłki noznej jak i z innych sportów. Są tabele wyniki itp. Stronka ta na pewno się przyda wielu ludziom w analizach. A oto link: kliknij tutaj

Jeżeli będzie taka potrzeba to prosze przenieść ten post do jakiegoś tematu w tym dziale.

Pozdro!

P.S. Naprawdę fajna stronka!!:D:D:D

Fisher
NBA I LOVE THIS GAME

Tematy: 56

Wysłany: 2005-10-29, 18:50    

www.hoopsstats.com

Wszystko co potrzebne dla obstawiających NBA, szczególnie jeśli chodzi o statystyczną sprawe, a więc under/over kto więcej rzuci czy zbierze. Na stronie mamy wszelkiego rodzaju statystyki (dla mnie to normalnie miodzio). Bierzemy np. któryś zespół i mamy różnego rodzaju ciekawe zestawienia. Np. bilans drużyny przeciwko 10 najlpepiej broniącym ekipom lub z drużynami z konferencji wschodniej. Opisane ostatnie mecze wraz z najlepszym graczem w meczu danej drużyny (tzw. player of the game). No i wreszcie statystyki z różnych kategorii np. skuteczność za 2 za 3, liczba pkt, czy asysty. Tak samo możemy kombinować z zawodnikami. Jak weźmiemy dobrego zawodnika zobaczymy ile razy uzbierał powyżej 20 pkt, jaki bilans miała drużyna jak dany zawodnik nie grał, no i oczywiście statystyki własne: średnia pkt, zbiórki, asysty i uwielbiany przeze mnie wskaźnik efficiency (przydatność). Na stronie jest o wiele więcej opcji, ale musiałbym dużo pisac m.in. wszelkiego rodzaju rankingi, serie. Dla tych co uwielbiają statystyki sie przyda z pewnością, jak i tych co obstawiają od czasu do czasu w NBA statystyczne typy, że tak powiem :D

KaRRamba
Pozdro 6000

Tematy: 34

Wysłany: 2005-10-29, 22:26    

www.forumcm.net

Najlepsze Forum dla miłośników Football Managera i Champinship Managera.

Obstawianie.com - Forum Bukmacherskie Strona Główna » Off Topic » Archiwum » Archiwum » Archiwum Obst » HydePark » [Nasze recenzje]