Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2008-01-11, 16:05
Graty! Kitty!!! Jak wychodziłem to już chłopak nabudowanu był Niezły stoł miał Taki do pogrania, a że był monsterem ładnie wykorzystał board 3223Q typ all z 29 kitty call z 39 wcześniej też parę zupełnie niezrozumiałych rozdań na multiwaypotach. Czy też 33 all in preflop łamie 99 (trips na flopie ), i bije AK bo do chodzi runner runner flush ogółem wesołą ferajnę miałeś na stole Dejwowi wczoraj wybitnie się nie chciało i rozdał stacka w promcji Ja spierdoliłem kompletnie dwa rozdania, które kosztowały mnie praktycznie udział z turnieju. Najpierw na flopie dałem się wyjebać z rozdania w którym byłem lepszy jak się okazało, ale 4way pot z 3 LAGami(swoją drogą lepszymi pokerzystami ode mnie...) jakoś mi się nie widział zwłaszcza z BB i flopie za darmo. Tyle, że do riviera pula urosła do 3,5x mój stack Co znając mnie dawło FT Po drodze jeszcze ciekawostka mój full na 72 nie znalazł nabywcy Kilka rozdań potem, już z kittym na stole zaliczyłem absurdalne rozdanie, jako typowy calling station dobry sponosor rozdałem pół stacka z middle pair w drodze do stryja ostatecznie foldując na rivierze. fakt, że miałem 10-12 outów w zależności od tego co miał przeciwnik nie usprawiedliwa tego ch**** zagrania. Od tego czasu byłem shortem... potem jeszcze moje asy nie znalazły nabywcy, by zgarnąć tylko ante i blindy, by w następnym rozdniu padło moje KQ vs JJ. Co najzabawniejsze wyjebał mnie z JJ ten sam typ co wyjebał mnie przed świętami swoim KQ vs moje JJ
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
Ach chopoki chopoki zazdroszcze wam. mnie zona predzej c|-|uja utrąci niż puści w takie tango. Jak gram po pracy zle, jak noca gdy wszyscy spia tez zle bo sie nie wysypiam. Chyba czas znowu zakładać łańcuch
East side widzisz nawet nie wiedzialem ze to ty Ja juz bylem mega zmeczony po calym dniu i odpadalem w prznosni doslownie Jednak pobudka o 5tej rano nie sluzy grze do poznych godzin dlatego czesto dawalem alliny juz bo chcialem zeby sie juz skonczylo no i odpadlem 7my chyba jesli dobrze pamietam. No coz bywa moze nastepnym razem A Tobie gratuluje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group