W związku z uwagami i pytaniami dlaczego nie można w konkursie typować z oferty Profesjonala informuję , że dokładam tego bukmachera do konkursu . Typy z oferty Profesjonala można grać od 2 kolejki tj. od jutra - sobota 03.03.2007 . Za utrudnienia przepraszam . tino71
Ostatnio zmieniony przez tino71 2007-03-26, 00:50, w całości zmieniany 19 razy
Wysłany: 2007-03-05, 02:10 Liderzy trzymają się mocno !!
W 3 kolejce podobnie jak w 1 zwyciężył bodzios861 !! Drugie miejsce - sawa86 , a trzecie tino71. Tak więc widać , że liderzy konkursu trzymają sie mocno . Klasyfikacja dnia jak i generalna zostanie uzupełniona wkrótce. Liderem generalnym - bodzios861 !! Gratulacje !!!
Wysłany: 2007-03-08, 22:54 Ares Fair Play !!!!!!!!!
Wielkie brawa dla Aresa , który znalazł moją pomyłkę w podliczaniu wtorkowej kolejki i zglosił mi , że policzyłem mu za dużo punktów !! Wielkie brawa za postawę fair play !! Dzięki !!!!!!!!!!!
_________________ Żeby wygrać , trzeba przegrać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group