Hokeiści reprezentacji Węgier robią stałe postepy. Widać efekty pracy Pata Cortiny, znakomitego trenera z Kanady. Niedawno, w jednym ze spotkań towarzyskich, Węgry pokonały słynna Szwecję 2:1. Ich gra oparta jest na silnej defensywie, której podporą jest dwóch świetnych bramkarzy - Krisztian Budai i Levente Szuper. Ich dzisiejszy rywal, zespół Litwy, bardzo korzystnie zaprezentował się w ubiegłorocznych mistrzostwach Dywizji I. Litwini pokonali m.in. naszą reprezentacje 2:1. Trenerem tego zespołu jest znany z występów na polskich lodowiskach, oraz pracy w Podhalu Nowy Targ - Dymitry Medvedev. Największa gwiazdą litewskiego hokeja jest bezapelacyjnie Dainius Zubrus. Niestety jego udział w tym turnieju jest niemożliwy, gdyż drużyna w której występuje (Buffalo Sabres) wciąż bierze udział w rozgrywkach play-off NHL. Podsumowując, spotkanie to zapowiada się jako bardzo wyrównane. Zdecydowałem się postawić na Węgrów, którzy według mnie mają więcej atutów. Mój typ to 1.
WYNIK: 6:1
Ostatnio zmieniony przez Pyrlik 2007-04-19, 22:14, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group