Wysłany: 2007-08-19, 13:09 Nordicbet
Witam Mam od niedawna konto u tego buka.
Krótkie info: - Brak polskiej waluty. - Brak strony w języku polskim. - Min depozyt 10 Euro (podejrzewam że w przypadku innych walut równowartość tej kwoty) Akceptuje wszelkie rozpowszechnione w internecie formy wpłat i wypłat (Moneybookers, Neteller, karta kredytowa itp)
Buk posiada bardzo bogatą oferte zakładów ze skandynawi a także ciekawe kursy, nieżadko lepsze niż u konkurencji.
Nie wiem jak wygląda sprawa z limitami na zakłady. Wiem za to że posiada bardzo fajny livescore no i u mnie w 100% uczciwy buk.
Jeśli macie jakieś ciekawe ciekawe spostrzerzenia wpisujcie śmiało.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group