Wysłany: 2005-04-30, 18:00 Nowy bezpieczny system - Zapraszam do gry
" Poziomy"to nowy sposób na grę wielowarstową - polega ona na podbijaniu stawki w celu osiągnięcia określonego zysku.W odróżnieniu id progresji inwestujemy nie w jedenpojedyńczy zakład lecz w kilka lub kilkanaście zakładów, rokładając jednocześnie podjęte ryzyko. W tym sposobie gry nie ma możliwości straty kapitału ( nie potrafisz grać to nie graj ) !!
Dla kogo taki sposób gry ??
Poziomy to sposób gry dla ludzi ktorzy nie mażą o wielkich wygranych, lecz o stałym,systematycznym zarobku
Plusy POZIOMÓW:
• rozłożone ryzyko na kilka/kilkanaście zakładów • niski nakład finansowy • wygrana już przy 50-60 % skuteczności
Przedstawiam sposób gry :
1) wybieramy do gry 12 zdarzeń lub kursów akoi podstawiamy je do naszych poziomów (kursy powyżej 2,5 PLN - lub 2,10 PLN dla grających u internetowych buków)
MILAN - 2,1 INTER - 2,1 ROMA - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1
Widzimy że do gry zostało wybranych: 3 pojedyńcze zdarzenia i 9 AKO (wszystkie powyżej 2,1 lub 2,5). Zakładamy stawkę wyjściową np. 10 PLN - czli na każdy zakład z 12 kładziemy 10 PLN i rozpoczynamy grę, koszt = 120 PLN
2) Z naszych 12 zakładów trafiliśmy 8 - czyli 8 x 2,1 (przykładowe kursy)= 16,8 x 10 PLN =168 PLN- 120 PLN ( koszt gry) = +48 PLN
Mozemy zakończyć grę ponieważ odnotowaliśy zysk, lub grać dalej ( GRAMY DALEJ )
3) Nasze 168 PLN dzielimy na ilość trafionych zakładów - czyli 168/8 = 21 - drugiego dnia na każdy z zakładów kładziemy po 21 PLN
AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1 AKO - 2,1
Tutaj graliśmy 8 AKO z kursami około 2,1 lub 2,5 trafiliśmy 6 naszych zakładówczyli 6x 2,1 x 21 PLN = 264,6 PLN , i w tym momęcie mamy ponad 100 % zysku
Możemy grać dalej i wtedy analogicznie 264,6 / 6 = 44,1 PLN (na jeden kupon) itd.
Dodam tylko że wystarczy dotrzeć jedym słupkiem do 5-ego poziomu i mammy ponad 300% zysku !!
Zapraszam wszystkich którzy chcą przeyestować mój system , aby zamieszczali tutaj swoje kupony ( ciekaw jestem waszej skuteczności).
Nie no spoko, skoro zamierzasz podawac tu swoje typy to jest OK, ale i tak ten swoj sposob wklej w dziale o ktorym wspomnialem to napewno wiele osob go skomentuje. Pozdro.
Nie no spoko, skoro zamierzasz podawac tu swoje typy to jest OK, ale i tak ten swoj sposob wklej w dziale o ktorym wspomnialem to napewno wiele osob go skomentuje. Pozdro.
wiesz chcialem sprawdzic skutecznosc na innych osobach ( w moim przypadku jest skuteczny ) , wiec chyba dobrze bedzie ;]
_________________ ...::: Jedyn¹ drog¹ rozwoju jest ci¹g³e podnoszenie poprzeczki... jedyn¹ miar¹ sukcesu jest wysi³ek jaki w³o¿yliœmy aby go osi¹gn¹Ì !!! :::...
Wysłany: 2005-05-06, 17:12
W jednym masz rację - jak trafisz 50% kuponów a nie spotkań - jesteś do przodu. Systemik w sumie ciekawy, ale osobiście nie polecam do gry. Dużo lepsze będą single. Parę miesięcy temu organizowałem konkurs z AKO 2,0 - popatrz na wyniki - uczą pokory. Moim zdaniem optymalnym systemem do gry ( z matematycznego punktu widzenia ) jest 4z6 z AKO na bloku 2,4 u naziemnych buków. Jak jesteś w stanie ułożyć 1 blok tygodniowo ze skutecznością 90% zapraszam do działu ,, Radio Feniksa i jego 4z6 ,,
CZESC JA JESTEM NOWY I JAK BYS MÓGŁ TO NAPISZ CO TO JEST TE AKO BO CHCIAŁ BYM ZAGRAC TYM SYSTEMEM ALE GO DO KONCA NIE ROZUMIEM. Z GÓRY DZIEKÓJE I POZDRAWIAM
Wysłany: 2005-06-21, 11:16
Darek 79 napisał/a:
CZESC JA JESTEM NOWY I JAK BYS MÓGŁ TO NAPISZ CO TO JEST TE AKO BO CHCIAŁ BYM ZAGRAC TYM SYSTEMEM ALE GO DO KONCA NIE ROZUMIEM. Z GÓRY DZIEKÓJE I POZDRAWIAM
AKO - wszystkie zdażenia na kuponie, które obstawiasz musza być trafione.Tylko wtedy otrzymasz kase. Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group