3. Po lewej stronie mamy dostępne konkursy - w tym przypadku "Ace Jack 300 Piece Luxury Chip Set" i kliknąć w tytuł konkursu:
4. Po wejściu w menu konkursu, w tym przypadku link -> http://obstawianie.com/lucky.htm?mode=view&t=1 po lewej stronie znajduje się nazwa i opis nagrody, a po prawej stronie lista osób, które obecnie będą brały udział w losowaniu.
5. W celu dołączenia do losowania należy wcisnąć link:
Następnie pozostaje tylko czekać na losowanie i pw z info o wygranej (automatycznie przychodzi).
Losowanie jest w pełni automatyczne i uczciwe. Ze swojej strony mamy tylko przycisk "Start", który uruchamia losowanie, nie mamy wpływu na jego przebieg. Dla Waszej pewności przebieg losowań będzie nagrywany oraz wrzucany na youtube. Link będzie podany zaraz po losowaniu.
Osoba, która wygrała jest zobowiązana do podania danych do wysyłki/przekazania nagrody w ciągu 24 godzin. Jeśli w ciągu 24 godzin nie otrzymamy wymaganych danych nagroda zostanie przekazana ponownie na losowanie.
• Zastrzegamy sobie prawo do usunięcia z losowania osób, które mimo wymaganej ilości postów od dawna nie są aktywne (lub są mało aktywne) na forum, a przyszły tylko i wyłącznie z powodu losowania.
Jeśli macie jakieś pytania, problemy czy wątpliwości to piszcie tutaj...
Tylko teraz został wysłany newsletter o losowaniu, ponieważ to będzie pierwsze losowanie. Więcej nie będziemy nic wysyłać, więc warto zaglądać regularnie aby nie przegapić kolejnego losowania
? Do każdego losowania trzeba się dodawać osobno. Nie każdy musi chcieć brać udział np w losowaniu bonu, a chce 50zł na mb więc dodaje się tylko do losowania 50zł Jak chce w każdym to do każdego itp.
Może głupie pytanie , ale czy trzeba być zalogowanym na forum podczas losowania? O 10 to normalni ludzie pracują i nie każdy ma tak fajną pracę, że ma dostęp do neta
Wysłany: 2010-05-17, 23:28
bardzo się cieszę z tytułu wprowadzenia LUCKY USERS
mam pytanie gdzie jest link zgłoszenia do losowania: w losowaniu nr 3 ??? może jestem ślepy (trochę jestem) ale w losowaniu nr 1 i 2 jest widoczny po wejściu w temat, a po wejściu w nr 3 (3 Losowanie - Bon 10 PLN do Bet-at-home) ja go nigdzie nie widzę może się coś zwiesiło. i drugie pytanie gdzie można zobaczyć listę osób zapisanych do konkursu nr 2 i nr 3??? bo do nr 1 podany jest link i wszystko gra a do nr 2 i 3 nie mogę dotrzeć
Po wejściu na www.yourbet.pl/konkurs - po lewej masz wszystkie Jak klikniesz w nazwę konkursu np. "Ace Jack 300 Piece Luxury Chip Set" to wejdziesz w podstronę tego losowania i po prawej masz zarówno link żeby dołączyć jak i listę już zapisanych...
1. Jeżeli się dopiero teraz zarejestrowałem to mam takie same szanse na wygraną jak inni (stali) użytkownicy?? Oczywiście bardzo mi się spodobało to forum i mam zamiar tutaj spędzać trochę więcej czasu
2. Mogę się zapisać do więcej niż jednego konkursu?? Tzn. np. chciałbym ubiegać się o 2 nagrody, to mogę zapisać się do obu konkursów, czy uczestnictwo w jednym wyklucza możliwość brania udziału w drugim??
2. Można brać udział w każdym losowaniu (spełniając warunek posiadania odpowiedniej ilości postów jaka jest wymagana przy losowaniu) - wyjątkiem są bony do Bet-at-home gdzie można wygrać tylko raz.
2. Można brać udział w każdym losowaniu (spełniając warunek posiadania min. 30 postów) - wyjątkiem są bony do Bet-at-home gdzie można wygrać tylko raz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group