W tym temacie będę zamieszczał moje własne typy. Będę się ograniczał jeżeli chodzi o typy do kilku dziennie(jeżeli będzie coś ciekawego do obstawienia-nic na siłę) bo wychodzę z założenia im mniej typów tym większa szansa trafienia. Gram tylko w Unibecie także będę podawał typy z oferty tego buka. Plany są ogromne - zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdro 4all.
Bank poczatkowy: 500zł Stawka na kupon 5% banku. Zacząłem od wczoraj dla potwierdzenia załączam plik ze screena z Unibetu.
Oczywiście wszelkie komentarze mile widziane. Nie będę przepisywał typów, są w załączonym screenie, także podam tylko statystyke. Jest ona może ciekawa na początek ale na pewno się zmieni bo realnie patrząc nikt na świecie nie jest w stanie utrzymać 100% skuteczności.
Wieczorem zapodam jakieś ciekawe typy na jutro - zobaczymy jak zagra THUN i czy humory dopiszą, wierze , że tak będzie, życzę sobie i wszytskim forumowiczom powodzenia.
Jeden typ tzw. "freestyler" na sucho bez obstawiania, a mianowicie: Rapid Wiedeń - FC Superfund wydaje mi się ,że w tym meczu będzie niespodzianka i padnie remis ale to tylko moje przypuszczenie: mój typ: X
Wysłany: 2005-07-24, 14:15
arif napisał/a:
Kupon nr 16
FC Zürich - Grasshoppers 1X 1,42 Arka Gdynia - Legia Warszawa 2 1,65 Ako: 2,34 Stawka 14,00 zł EWK: 32,80 zł
Przygladam sie twojm typom i zdaje mi sie ze ten kupon ma najwieksze szanse na zarobiwenie , w pierwszym meczy dobrze ze podparłes bo jakos mi remis swita:) a w drugim meczu raczej bez rzadnej niespodzianki sie zapowiada legia raczej w najsilniejszym składzie , a poza tym podbudowana jest zwyciestwem z leverkusen:D he to nie dadza teraz du... gdyni . Chyba oni sami sie licza ze na inguracje ligi nie powinni przegrac nawet jesli graja na wyjezdzie
arif napisał/a:
Saint-Étienne - CFR Cluj 1 1,28
a ten mecz co masz w pierwszym kuponie to jeden z pewniejszych w dzisiejszej ofercie sam to dizs zagrałem tak wiec zycze powodzenia i wysokich wygranych
Wysłany: 2005-07-24, 20:15
arif napisał/a:
Dzięki Karabatic z a wypowiedź w moim skromnym temaciku, ja również życze Tobie powodzenia i wysokich wygranych.
nie ma za co ale moja wypowiedz była błedna chciałem ci wejsc pogratulowac wygranej a tu du......a legia remis 0:0 (tez mi nie weszło) i Saint-Étienne tez remis 2:2 jednak nie gram juz czekam na normalne ligi do sierpnia bo takie granie jak teraz to jest wiesz gras zbo ci sie nudzi moze na sezonie cos sie zarobi trzymam kciuki za nas :Phehheh 3maj sie
Wysłany: 2005-07-30, 10:57
gratuluje wczorajszego dnia pewnie ładny "plus" wczoraj był ciekaw jestem jak dzis beddzie choc
arif napisał/a:
Polonia Warszawa - Wisła Płock 1 2,50
nie wiem czy wiesz ale wisła trosze sprowadziła zawodnikow jednym z nich jest Boba Marleya i kilku innych a po porazce z pogonia 0:2 moga sobie nie pozwolic na druga porazke z rzedu moj typ był by 2 ale okaze sie kto ma racje pozdraiw3m i zycze wygranej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group