bo dostałem na urodziny od nich bon na 20$ i troszkę z tego ugrałem i chciałem wypłacić
Tylko teraz mam problem , bo są tylko takie opcje wypłaty:
- Priority check opłata 45$ - Debit Gift Card Priority Mail opłata 20$ - Debit Gift Card Fed Ex opłata 35$ - Cash transfer opłata 65$ - Neteller opłata 10$ - Standard mail opłata 20$
Tylko mam taki dopisek:
Your FIRST payment request each calendar month of $1000 or more is FREE* via Standard Mail check and Debit Gift Card-Priority Mail only
* Does not apply to promotion winnings. Applies to first payment requests up to $4000 each calendar month.
Oczywiście to będzie moja pierwsza wypłata u nich
I teraz pytanie czy ten Standard mail check to jest zwykła wypłata na moje konto bankowe ? ( bo w opisie pisze , że czas trwania to 10-20 dni roboczych .
Bo jeśli zleciłbym wypłatę na Netellera to pewnie jej nie uznają , a to by mi się bardziej opłacało
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group