Wysłany: 2006-02-26, 18:25 Oficjalne przeprosiny for Krzysiekow
Krzysiekow chcialbym oficjalnie Cie przeprosic, za cale zamieszanie jakie bylo z mojej winy w dziale konkursu tenisowego oraz za styl moich wypowiedzi w stosunku do Ciebie. Wiem ze nie mialem racji i niepotrzebnie sie tak zachowalem. Sorki za moje zdenerwowanie Mylilem sie jesli chodzi o Ciebie dlatego wielkie sorry Dzieki za to, ze pozwoliles mi wrocic na forum i udowodniles mi ze nie jestes taki, jak o Tobie pisalem. Jeszcze raz przepraszam i zycze powodzenia Aha i mam nadzieje ze zastanowisz sie jeszcze nad swoja deklaracja, ze przeze mnie juz nigdy nie podejmiesz sie prowadzenia konkursow
Nie ma sprawy,wkońcu jesteśmy tylko ludzmi i popełniamy błedy(ja też bo narwaniec jestem i mnie ponosi niekiedy ) a że potrafiłeś po wszystkim zachować się jeszcze w porządku także przeprosiny przyjęte
Ps. Ale musisz mi obiecać że w konkursie hokejowym poodbierasz punkty moim głównym rywalom
przykro mi ale nie moge Ci tego obiecac, bo z tego co sie orientuje to z Twojej konferencji zostaly mi spotkania z macromia, kylo1983 i tomi78, a oni chyba nie sa w stanie Ci zagrozic tak wiec przykro mi - pozostaje Ci samemu ich "powybijac"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group