Problemy z połączeniem też miałem, ale to kwestia czasu, dopiero ruszają na nowym silniku. Jednak wizualnie u mnie na -, w lobby wszystko tak jak w jakimś pier-dol-niku, nie można się odnaleźc Poprzednio jak grałem 10-12 full-ringów albo 8 sh nie było żadnych lagów etc., a teraz niestety 4 stoły mulą kompa niesamowicie, nie wyobrażam sobie multitabling'owania przy takich lagsach, może to poprawią, bo pewnie posypie się masa opinii negatywnych co do obciążania kompa. Także jak na razie nie widzi mi się to
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Ostatnio zmieniony przez mario91 2009-06-14, 12:17, w całości zmieniany 1 raz
trzeba przyznac ze kawał dobrej roboty , soft faktycznie wyglada przejrzystniej i przyjemniej wizualnie. Nie wiem co jest z ustawieniami dokladnie bo wydaje mi sie ze sa narazie okrojone ( ministoly itp )ale mozliwe ze nie zauwazylem gdzies ukrytej opcji.
nawet na mega zaje*** nowym sprzecie więcej niż 6-8 stołów to wyzwanie
zużywa jakieś 800MB+ LOL czyli pewnie z 7-10 razy więcej niż wcześniej
na ten moment jest tragedia więc się przygotować lepiej:
- zużywa milion %%% CPU - nie dziala HEM, PT itd (pewnie za kilka dni to zrobią) - nie działają stare notatki na graczy i jest problem z pisaniem nowych - nie działają mody, skrypty itd i pewnie będzie z nimi problem bo wszystko jest we flashu - nie działają Ongame Hand Grabbery itd - wprowadzili resizable stoliki ale jak odpalasz nowy zawsze otwiera się wielki luj z rozwiniętymi chatami itd i trzeba recznie każdy stolik osobno robić - no i mój RODZYNEK - programiści nie uwzględnili że coś takiego jak WAITING LISTA JEST POTRZEBNE - nie ma zupełnie waiting listy i zostanie dodana dopiero za 1-2 miesią
1. Resizowalne stoliki - to ogólnie jakaś porażka: minimalny rozmiar stolika jest chyba taki sam lub nieco większy niż starego mini-table. Za to tak zminimalizowany jest kompletnie nieczyteln
trasznie zmulają kompa - na komputerze tutaj, który ma dość starą konfigurację (Celeron 2,4 Ghz i 768 Mb RAM), po odpaleniu 5 stolików praktycznie nie dało się grać - ekran zwisał, animacje się cięły (potrafiło się przyciąć na turn-river i tylko po stackach widać kto wygrał), buttony kolejkowały zadania
na nowych kompach, specjalnie pod poksa, ukladanych od pyty ramu, procek etc,
Ongame chodzi po 8 stolow, i wiecej laguje, dla mulitgrinderow to tragedia, dodaj do tego PT3, HEM, hand grabery, to nie wiem jaki komp musialby byc ze pociagnac 12+ na FR..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group