kazdy w tym temacie zgłasza po jednym kandydacie do każdej z kategorii, daje jedno, dwa zdania uzasadnienia oraz do mnie na priv wysyła swojego kandydata JEDYNEGO do forumowicza roku. Do 5 stycznia zbieram głosy, zwyciezca, forumowicz roku dostaje 25zl na MB , najlepsze uzasadnienie 20zl na MB ..
Wysłany: 2011-01-03, 00:44
No dobra to może i ja coś napiszę, i tak nic lepszego nie mam do roboty. Machnąłem kilka Ciechanów i faza z wczoraj mi wróciła. Także może nie wszystko być spójnie i ładnie napisane jakby na magistra-humanistę przystało. Za co z góry przepraszam. A no i jak by się nie chciało czytać to wystarczy spojrzeć na pogrubiony tekst i ominąć cały poniższy wywód.
Pierwsza kategoria i tu od razu zaczynają się schody, ponieważ tak naprawdę to również jestem świeżak i choć dołączyłem w 2009 roku do yourbet, to tak na dobrą sprawę dopiero w 2010 roku się ujawniłem (skuszony weekendowym typowaniem). I tak od marca przesiedziałem ponad 960 godzin na tym zacnym forum. Wśród tych zacnych ludzi. Niektórych polubiłem innych nie, ale wszystkich szanuję. A jak kogoś uraziłem to przepraszam. Chciałbym też PODZIĘKOWAĆ adminowi, który dodał mnie do niebieskich wśród tych wariatów jest całkiem sympatycznie. Tyle wstępem
1.Odkrycie (debiut) Roku: Piqenbauer
Pojawił się już na goodbet. Szybciutko się zaklimatyzował, i dobrze się czuje na forum. Zdobył szacunek u niektórych gdy złoił ich w bezpośrednim pojedynku. Ogólnie zniknął na jakiś czas, plotki mówiły że zgubił się w tłumie na gran derbi. Otarł się nawet o ban, ale powrócił w sumie niedawno. Jest pozytywną postacią, ma 3 pochwałki za pomoc, zdobyte w krótkim czasie. Tak 3maj. Myślę że może powalczyć w tej kategorii.
2.Sportowy typer roku: ZIELEmale Choć tak na prawdę wybór jest bardzo ciężki. Jest wiele osób na podobnym poziomie. O tym wyborze przekonał mnie okres gdy peffffffki wchodziły ładnie. A Ziele ruchał co się dało, ale mądrze z ładnym kursidłami. Pochwalić bym chciał także usera floro_perez któremu nieźle poszedł konkurs żużlowy i typer MŚ 2010 i usera silweck który pocisnął w Super Typerze oraz typera b@rto i usera n3ero (także za wyniki na innych forach)
3.Pokerzysta roku: pershing Jak łatwo sprawdzić w sekcji Forum Pokerowe nie napisałem jak dotąd nawet jednego posta. Nie znam się i nie będę tam spamował. Z tego co wiem to pers lubi posiedzieć przy stoliku i ma swoje mniejsze wygrane turniejowe.
4.Moderator roku: Herr_Flick Forumowy alo alo świetnie radzi sobie z robotą w swoim dziale. Nie ma opóźnień, nie opier dala sjeee. Jest bardzo często na forum. Ktoś prosi o aktualizację tabelki, to dwa razy nie musi powtarzać. Także Flick według mnie zasługuje na moda roku.
5.Ulubieniec Forum 2010 : ZIELEmale Dziwne? Może i tak ale jeżeli to ma być moja opinia to właśnie taka jest. Ziele mam wrażenie, że na tym forum jest 20 h na dobę. Na forum przesiedział tysiące godzin. Jest według mnie jak ten Edzio z Kiepskich, taki wyluzowany jajcarz. No i rapa zapodaje dobrego, do gadańca dorzuci swoje 3 grosze. Ogólnie plus. Wyróżnić w tej kategorii chciałbym jeszcze Chomika vel Świnkę Morską jak i Irasa pożycza (ucz się tam na tym uksw to mniej o zakładach będziesz myślał)
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2011-01-03, 13:23
Jako, że mam trochę czasu dam swoje nominacje, z krótkim opisikiem
1. Odkrycie ( debiut) Roku: Piqenbauer Jeżeli patrzeć na odkrycie roku pod względem dołączenia do nas w ostatnim roku i uczestnictwa w życiu forum, to według mnie było tylko dwóch kandydatów. Zarówno Piqe jak i typer1407 zasługują na te wyróżnienie. Osobiście Piqe stawiam jako pierwszego, bo mimo to, że typer podawał kupony i pisał analizy (co ciekawe często z ciekawymi kursami i zarazem trafnymi) to z Piqe mamy więcej wspólnego, bo mimo wszystko shoutbox robi swoje. Jest zdecydowanie bardziej towarzyski niż ten drugi Nasz kochany Piqus zawsze pomoże w trudnej sprawie Według mnie jeżeli chodzi o debiutanta roku to jest to jedyna osoba, która może być na tym miejscu
2. Sportowy typer roku: Sebigi Wybór bardzo trudny, bo od każdej dyscypliny mamy kilku dobrych typerów, ale wybierając całokształt daję Sebe. Z przyjemnością przeglądało się jego temat i podbierało niekiedy typy. Do tego doszło ciekawe granie AI, gdzie nie do końca może wszystko wyszło, ale rokowania były dobre Tak jak mówiłem, mamy wielu dobrych typerów i według mnie obok Seby wyróżnienie należy się przede wszystkim dla literkate, Muneza czy Ziele.
3. Pokerzysta roku: Pershing Nie gram za dużo w pokera i nie za bardzo znam się na tych wszystkich rzeczach o których większość poker players tutaj mówią, ale oczywiście typowanie tutaj jest raczej bezkonkurencyjne i dajemy to tylko dla potwierdzenia. Oprócz persha widziałem jakie fajne sumki wygrywam amciek i jemu chyba należy się także wyróżnienie.
4. Moderator roku: duncan Kolejny trudny wybór bo jest kilku modów, którzy zasługują na nagrodę Wybieram duncana, bo został jako jedyny w tenisie i daje rade. Nie dość, że temat tenisowy jest prowadzony schludnie i przejrzyście, do tego prowadzi temat z typami. Jeżeli chodzi o tenis to wiadomo do kogo się zwracać. Według mnie nagroda za całokształt powinna trafić do niego. Wyróżnienie m.in. dla DreamT za hokejowy+pomoc w każdej wolnej chwili, chociaż nie ma ich za dużo...
5. Ulubieniec Forum 2010 : ZIELEmale Wybór między Irkiem, a Ziele. Dałem naszego postmana wszędzie go pełno i w sumie bardzo dobrze, rozbawia towarzystwo i nie pożycza jak Irek chociaż tego drugiego też lubimy myślę, że nie ma co się rozpisywać to trzeba zobaczyć
Ogólnie według mnie mało kategorii w tegoroczynych "Telekamerach Goodbet", no ale trudno, za rok trzeba się sprężyć
1. Odkrycie ( debiut) Roku: Sebigi ( zdobyć w rok range typera jako świerzak to osiągniecie wg mnie , ponad to sporo sie udziela )
2. Sportowy typer roku: hmm ciężko powiedzieć , kazdy ma jakies tam swoje passe ale moj typ idzie na Zielemale , glownie za trafione remisiki
3. Pokerzysta roku: Pershing
4. Moderator roku: nie mam pojęcia, każdy wywiązuje sie dobrze, ze swoich zadań, ale jeśli mam głosować to niech to będzie lucas
5. Ulubieniec Forum 2010 : Można by wymienić parę osób , co dodają kolorytu, klimatu i rozbawiają forum:D Ziele,Rogal,Pers,Bepe,Mario,Mazur,Lucas,Waciak . Ciężko zdecydować daje głos na Rogala
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group