Have you wondered if there is a Secret Code to unlock Paf Free Spins? Well your friends at Paf can now reveal the code. It’s 11-11-11. Eleventh heaven It’s not so difficult to work it out. Simply play 11 euros on 11.11.11 and you win 11 Free Spins. And the significance of the number 11 continues. On the 11.11.11 you have 11 hours to win 11 Free Spins and the possibility to win an extra 11 euros in our 11-11-11 Free Spins Tournament.
This is how it works You earn 11 Free Spins by playing for at least 11 euros in Secret Code. To qualify you must play a minimum of 22 rounds with a minimum bet of 0.50 euros. The tournament is open between 4:00 am and 3:00 pm CET. The Free Spins are valid for the next 11 hours starting at 4:00 pm until 3:00 am CET (12.11).
If you finish in the top 11 positions on the leader board of best scores you win 11 euros.
Just remember to win the 11 free spins you need to play for at least 11 euros and 22 rounds with a minimum bet of 0.50 euros.
Just remember to win the 11 free spins you need to play for at least 11 euros and 22 rounds with a minimum bet of 0.50 euros. Jeśli dobrze rozumiem to trzeba zagrac za 11 euro i do tego jeszcze 22 rundy po stawce 0.50?
Just remember to win the 11 free spins you need to play for at least 11 euros and 22 rounds with a minimum bet of 0.50 euros. Jeśli dobrze rozumiem to trzeba zagrac za 11 euro i do tego jeszcze 22 rundy po stawce 0.50?
edit: ej, wpłaciłem 11e, a mi dopisali 22? jest aktualnie jakis bonus od depozytu? poza tym, nawet jesli jest to powinienem wpisać jakiś kod żeby miec podwojenie, bo w paf chyba nigdy automatycznie nie dopisywali?
edit2: jeszcze jedna sprawa, w regulaminie jest napisane, żeby grać minimum 22 rundy po stawce 0,50e, a w tej grze przecież nie ma takiej stawki jest 0,20, 0,40 itd.
Witam. Ja zagrałem o godz. 12:30 na paf za 11 euro, na stawce 0,05 na 10 linii. Czyli jesli dobrze mysle, spelnilem wymog 0,50 euro za obrót. Niestety do tej pory nie otrzymałem free spinow. Pisalem juz do supportu, ale nie odpisuja. Zanim sie odezwa to promocja zdazy minac... Prosze o pomoc.
edit... Juz sprawa wyjasniona, bylem caly czas zalogowany, wystarczylo sie wylogowac i zalogowac ponownie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group