4. Co ważne - Wygrane z tych otrzymanych free spinów nie podlegają obrotowi - można je od razu wypłacić!
5. Dowolny depozyt (min 10e) uprawnia do wzięcia udziału w promocji. Darmowe spiny otrzymujecie za obrót (odpowiednio 50 i 100 darmowych spinów - wyżej jest to napisane)
Nawet jak najniższa (a pewnie tak będzie - 0.25e spin) to przy 100 free spinach coś da Slot oczywiście lepszy niż Gonzo więc będzie dobrze. Kolejne super promo
Kurde a ja już dzisiaj zagrałem na plus 27.60 euro przy obrocie 30, potem pokapowałem, że to dopiero od 21 się gra żeby spiny dostać 2 x miałem free spins
kiedys z 5 spinów na betssonie sypnał mi prawie 30 e - niestety nie dałem rady obrócić - slot lepszy niz gonzo to tak jakby ktoś jeszcze nie przeczytał tego zdania
Slot lepszy niż Gonzo... kto gra w kasynach regularnie na pewno potwierdzi (wyżej już kilku pisało nawet)
i ja dopiero teraz sie dowiaduje ? ostatnio w tym gonzo pisalem ze zrobilem z 40 -> 80euro, ale dalej gralem bo nie moglem wyplacic, zrobilem 130 i pozniej ... czysto wszystko na gonzo
W końcu jakiś fajny slocik. Ogólnie nie jestem jego fanem, ale w porównaniu z Gonzo wypada z 10 razy lepiej. Polecam, nawet jak będzie 0.01 to warto, bo sypnie więcej niż w tym pseudo Hiszpanie
Najniższa wartość spina na Jack Hammer to 0.25 euro więc nie tak źle (więcej niż na Gonzo i jak piszemy dużo lepszy slot). Nie ma co dużo gdybać bardzo dobra promocja i na pewno warto skorzystać
Witam. Mam kilka pytań do Was koledzy odnośnie tej promocji, ponieważ dopiero co założyłem konto w PAF i chciałbym z niej skorzystać. Czy promocja obejmuje wszystkich?Czy tylko tych graczy którzy zarejestrowali konta poprzez jakiś specjalny baner? Czy można jakoś sprawdzić czy jest się zapisanym do tej promocji?(Formularz zgłoszeniowy oczywiście wypełniony). Z góry dziekuje za odpowiedź.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group