Wysłany: 2011-03-25, 10:59
Jednak się skusiłem - zagrane za 15 euro (cały czas najniższa stawka), na plus 2.55 euro, trochę ubogo zważywszy, że miałem 10 free spinów za 3 scattery i w trakcie tego znów się trafiło 10 fs. Dalej nie obracam bo coś nie idzie - dobre i 10 spinów na poniedziałek
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2011-03-25, 17:52
Trochę pokpiłem sprawę i z rozbiegu zapomniałem ten formularz wypełnić. Wypełniłem go dopiero gdzieś godzinkę po zagraniu za 30E, myślicie, że będę zakwalifikowany do spinów?
różne są przeboje z pafem najlepiej zapytać na pafie albo czekać do poniedziałku
_________________ Rugby is a beastly game played by gentlemen. Soccer is a gentleman's game played by beasts. Football is a beastly game played by beasts..
Wysłany: 2011-03-25, 18:39
n3r0 napisał/a:
Trochę pokpiłem sprawę i z rozbiegu zapomniałem ten formularz wypełnić. Wypełniłem go dopiero gdzieś godzinkę po zagraniu za 30E, myślicie, że będę zakwalifikowany do spinów?
Udało Ci się coś załatwić? Mam taką samą sytuację... też zapomniałem o wcześniejszej rejestracji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group