Wysłany: 2005-03-28, 22:03
Powinny wejść, tylko ja stosuje zasade że nigdy nie daje jednego meczu na wiecej niz 1 kuponie - zbyt wiele razy sie przejechalem na tych tak zwanych "pewniakach":/ Pzdr
A ja nad meczem Ukraina-Dania się zastanawiałem i w końcu go nie zagrałem.Dania gra jak złoto ale Ukraina u siebie może wygrać z każdym więc odpuściłem.Powodzenia.
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
Wysłany: 2005-03-31, 08:30
Zle zrobiles ze obstawiles Meksyk na dwoch kuponach tym bardziej ze Meksyk gral na wyjezdzie. Jesli pierwszy kupon mial byc pewniejszy mogles obstawic Szwajcarie ktora miala atut wlasnego boiska a roznica w kursach nie byla duza a jesli to malo to Anglie i Czechy ktore graly z bardzo slabymi zespolami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group