Pinnacle charakteryzuje unikalne podejście do ustalania kursów, oferując najlepsze kursy i najwyższe limity w Internecie, w przeciwieństwie do skomplikowanych promocji, dając graczom szansę na jeszcze większe wygrane. Firma od 1998 roku, nieustanie udoskonala unikalne połączenie technologii i wiedzy o ustalaniu kursów. Umożliwia to wystawianie wysokich kursów przy dużym obrocie i ten model nie ma żadnej konkurencji w Internecie.
Ten model pozwala na oferowanie wysokich kursów jak giełdy zakładów, z gwarantowaną płynnością na rynkach, i w odróżnieniu od giełd, nigdy nie pobiera się opłat od wygranych. Standardowa oferta zakładów na NFL charakteryzuje się wypłatą na poziomie 98%, w porównaniu do średniej w branży na poziomie 92%, a na piłkę nożną 1x2 wynosi 98% - patrz grafika zamieszczona poniżej:
Żaden konkurent nie jest w stanie dorównać ofercie najwyższych kursów i najwyższych limitów Pinnacle i ta unikalna oferta zdobyła sobie uznanie szerokiej rzeszy graczy. Firma obsługuje klientów w ponad 100 krajach świata, w tym początkujących i doświadczonych graczy, dzięki niskim wymogom co do stawek zakładów, każdy znajdzie ofertę optymalną dla siebie.
W pełni licencjonowana i uregulowana w Antylach Holenderskich, z profesjonalną 24 godzinną obsługą klienta i najszybszymi wypłatami w branży, firma Pinnacle gwarantuje bezpieczne środowisko gry w zakładach sportowych, kasyna i pokera
No zdecydowanie to in minus. Szkoda jeszcze ze nie mozna puszczac ako kuponow, czasem sie chce puscic tasiemke. Poza tym to same plusy - zmienne handicapy, kursy naprawde wysokie, bardzo szybko rozliczaja kupony, duzo mozliwosci wplat i wyplat. No moze troche oferta skromniejsza w porownaniu z betssonem chociazby, ale tak jak napisalem - w innych kategoriach nie ma mocnych.
niby fajny buk ale raz mnie oszukali dawałem puchar japonii po kursie 4 i jak juz go zagralem to pisze ze kurs 3,50,normalnie do dzis niewiem czemu tak sie stalo, bo jak patrzylem pozniej to kurs byl 4 a u mnie na kuponie 3,50 .
Dołączył: 20 Sie 2010 Tematy: 21 Posty: 733 Skąd: Centralna Polska :)
Użytkownik zbanowany Zakaz pisania
Wysłany: 2011-03-08, 16:16
Jest jedna darmowa wypłata w miesiącu to wiem. A w jaki sposób jest to liczone? Co 30 dni dodają tą bezpłatną wypłatę czy od 1 każdego miesiąca mamy możliwość darmowego wypłacenia kasy? Bo nie wiem czy wpłacać
1.Dobra oferta 2.Bardzo dobre kursy ( najwyższe w sieci ) 3.Zazwyczaj dosyć wysokie limity, aczkolwiek z tym to różnie bywa, zdarzało mi się już u nich, że mogłem max za 100zł zagrać, ale dotyczy raczej tych mniej chłonnych rynków 4.Bardzo szybkie i sprawne wypłaty na MB - jak się postarają to kasa już po kilku minutach jest na MB 5.Support również szybko i rzeczowo odpowiada na wszelkie zapytania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group