Kiedyś miałem taki fajny temacik do gry live na BAW. Teraz firma zmieniła nazwę a ja postanowiłem jeszcze raz spróbować. Oczywiście nie będę podawał tu na bieżąco co gram, ale na koniec każdego dnia zrobię screena i pokaże jakie były efekty.
Chętnych zapraszam do dyskusji nad sposobem grania zakładów live i róznych ciekawych komentarzy na temat mojego sposobu gry.
Przeznaczam na to 50,00zł
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-19, 07:25
Pomysł grania na livie jest taki. Biorę 10% stanu konta i podwajam tą kwotę na livie. W zasadzie na tym poprzestaje, w ten sposób codziennie dorabiając 10% stanu konta, na koniec roku wyjdę z 50zł na 3000zł. Ciekawe czy się uda. Jeśli nie poprzestane na tych 10% dziennie to odkładam je i gram ewentualnie nadwyżką. Może to trochę trudne, ale zobaczycie sami jak podam screeny.
18.11 Stan początkowy: 50,00zł Stan końcowy: 72,76zł
Zysk w procentach: 45,52%
Dzień 18.11 - 45,52%
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-19, 20:57
Hmm dziś też dobry dzień, choć mógł być lepszy. Niestety Furth się na mnie wypieło i mimo przewagi gracza, w tym meczu gol nie padł, po raz pierwszy w tym sezonie w meczu z udziałem tej drużyny. W każdym razie minimum 10% zrobiłem. Jednak zastanawiam się, czy uda mi się w ciągu tygodnia wytrzymać takie tempo, w końcu człowiek pracuje i ma inne zajęcia. Tak więc z zyskiem może być róźnie, ogólnie jednak będę się starał w weekendy nadrabiać straty w tygodniu i iść cały czas naprzód. Przede wszystkim chce udowodnić sobie, że w końcu jakiś mój pomysł wypali i zrobię do 31 grudnia 3000zł z 50zł
Wyjaśnienia: SP - stan konta na poczatku dnia SK - stan konta na koniec dnia Zysk % - zysk w procentach danego dnia ZŁ - zysk łączny procentowy od początku grania, kwota wyjściowa 50,00zł
19.11 SP: 72,76zł SK: 81,47zł Zysk %: 11,97%
ZŁ: 62,94%
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-20, 22:38
Nie było co dziś grać, zresztą w chacie pojawiłem się po 20, ale trochę ugrałem
20.11 SP: 81,47zł SK: 86,52zł Zysk %: 6,19%
ZŁ: 73,04%
Piostar [Usunięty]
Wysłany: 2006-11-22, 09:51
BPL popsuł mi całą zabawę, myslałem że ktoś pokomentuje, podebatuje o tym sposobie gry, a tu lipa. Nie będzie można dawać komentów. Muszę przemyśleć wobec tego czy jest sens podawania dalej tutaj swoich wypocin
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group