Panowie mam pytanie : Mam voucher 50 funtów czy jest jakiś bukmacher gdzie mógłbym ten voucher wpłacic i grac na nim ?? a jesli jest to w jaki sposób go wpłacic ??
Mam takie pytanie odnośnie Moneybookers a mianowicie jak polecę jakąś osobę to czy dostaję się prowizje jakąś od tego ile ta osoba wykona wpłat/ wypłat na swoim koncie MB?? Może ktoś coś wie więcej na ten temat. Proszę o odpowiedź.
W jaki sposób jest obliczana moja prowizja? Otrzymane wynagrodzenie to 30% wszystkich opłat pobranych od osób poleconych, ograniczone do 100 Euro w pierwszym roku od rejestracji. Opłaty za depozyt i pobieranie środków nie są uwzględniane. Płatności za polecenie otrzymuje się przez rok od momentu rejestracji polecanego.
Wysłany: 2011-06-30, 23:07
nie, nie trzeba, to tylko po założeniu mb jakiś list przychodził z kodem jak dobrze pamiętam w celu weryfikacji i zniesienia limitów, ale już dokładnie nie pamiętam. jak to przechodziłeś to teraz tylko zlecasz, płacisz i czekasz do poniedziałku na hajs. no chyba że się pozmieniało bo nie korzystałem już dawno z mb
Sprawdzilem, tak to wyglada: nie mialem zadnej listownej weryfikacji
Oferujemy nastepujące szybkie i łatwe opcje:
Opcja 1: Obciążyć kwotą wypłaty Pana/Pani kartę kredytową/debetową (natychmiast) Państwa karta zostanie obciążona opłatą za wypłatę.
Opcja 2: Weryfikacja Pana/Pani konta bankowego (w ciagu 3 dni roboczych) Platność zostanie zrealizowana poprzez Państwa konto bankowe. W polu adnotacji tej płatności znajdzie Pan/i kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie internetowej.
Opcja 3: Zweryfikuj swój adres (wciągu 2-5 dni roboczych) Po otrzymaniu Twojego polecenia wyślemy Ci list na adres zarejestrowany na Twoim koncie. List ten będzie zawierał kod weryfikacyjny, który należy wprowadzić na naszej stronie. Jeśli wybierzesz tę opcję, zostaniesz przekierowany do sekcji weryfikacji adresu.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2011-09-29, 07:45
Moneybookers staje się marką Skrill. Na naszej stronie internetowej możesz już zobaczyć, jak prezentuje się to odmienione podejście do płatności. Chcemy, byś poznał nasz nowy wizerunek bez konieczności zmiany swojego dotychczasowego sposobu korzystania z konta.
Przygotuj się również na coraz częstsze spotkania z logo Skrill podczas robienia zakupów w sieci. Przyjrzyj się więc dobrze i zapamiętaj, jak ono wygląda.
Latem 2012 roku marka Moneybookers zostanie całkowicie zastąpiona przez markę Skrill.
Skąd ta zmiana?
Zadaniem marki Skrill jest usprawnienie i ułatwienie dotychczasowego sposobu dokonywania płatności online. Sądzimy również, że nowa marka doskonale sprawdzi się w globalnej ekspansji. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej na ten temat – wejdź na: www.skrill.com.
Przelałem pieniądze z Bet365 na Moneybookers aby móc wypłacić je na swoje konto. Problem w tym, że nie wiedziałem, że przelew z Moneybookers bedzie mnie kosztowal ponad 7 zł do tego muszę zweryfikować swoja tożsamość. Czy istnieje możliwość przesłania pieniędzy z Moneybookers z powrotem na konto Bet365 lub na konto innego buka bez płacenia za przelew tak abym mógł wybrac inną formę wypłaty?
Rozumiem, ze juz zleciles wyplate z mb na konto bankowe ? Jesli tak to raczej nie ma mozliwosci jej cofniecia (ale jesli musisz do tego zweryfikowac najpierw konto to mozesz sprobowac napisac do supportu z prosba o cofniecie wyplaty). Gdy rzeczywiscie cofna Ci wyplate to jasne, ze mozesz pieniadze wplacic z powrotem na jakiegos buka, ale nie wiem w jaki sposob chcesz wyplacic kase na swoje konto z mb lub z buka ? Bezposrednio z buka na bank nie radzilbym wyplacac w swietle dzisiejszych przepisow, wiec jedyna opcja to wyplata z mb (i oplata 7zl) lub wymiana z kims, ale i tak ten ktos bedzie musial wyplacic z mb i bulic 7zl chyba ze ma vipa na mb, wiec tak czy siak oplaty nie unikniesz
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Ostatnio walczyłem z kolejną weryfikacją. Trochę czasu mi to zajęło, ale na szczęście teraz mam już wszystko ustalone, zwiększono też limit wpłat/wypłat. Od razu też szybciej wszystko działa - tj. ew. zlecenie przelewu. Na plus te ostatnie zmiany.
Wzrost opłaty kursowej: Zwiększono opłatę za przewalutowanie w zakładce “Opłaty” na naszej stronie internetowej. Ten wzrost nie dotyczy Ciebie jeżeli posiadasz status konta VIP (poziom Silver, Gold lub Diamond) zgodnie z warunkami Skrill VIP lub jeżeli używasz swojego konta Skrill (Moneybookers) do celów komercyjnych. Prosimy mieć na uwadze, że żadne inne zmiany opłat dotyczących Twojego konta Skrill (Moneybookers) nie zostały dokonane.
Jaki konto bankowe jest najlepsze do wpłat/wypłat, zastanawiam się nad BZ WBK albo MBank , który lepszy ? , chodzi mi o to by prowadzenie było całkowicie darmowe.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group