We are glad to inform you that the $7 sign up instant bonus (bonus code "PP1") will be reactivated by tomorrow the 19th April 2011 from 12:00 o'clock UTC+2. This bonus is a sign up bonus and can be used only one time.
An expire date for the $7 is not fixed now, we will contact you if the bonus should expire.
We are glad to inform you that the $7 sign up instant bonus (bonus code "PP1") will be reactivated by tomorrow the 19th April 2011 from 12:00 o'clock UTC+2. This bonus is a sign up bonus and can be used only one time.
No to tak, gdyby ktoś był zainteresowany bonusem: Stwórzcie konto bez wpisywania kodu PP1 (tylko w Special Bonus Code: obst), potem la lc napiszcie że nie dostaliście bonusu, to dopiszą wam ręcznie
Wysłany: 2011-04-22, 15:44
jak ktos skorzystal z tej promocji to szukajcie na stolikach HU kolesia o niku drillfish,kolega z italii,straszny fisior,wczoraj wyciagnelem od niego troche grosza
Właśnie przed chwilą aktywował mi się ten drugi bonus o którym napisales pp7 i mam go na koncie, a ten pierwszy jest jako aktywny ale nie mam go na koncie
A new bonus will be activated on Friday 29th April 2011 at 12:00 o'clock UTC +2 at the latest! This will be a permanent deposit bonus, where every player (new players and already registered players) gets $7 free on his random deposit, he will get this $7 free on each deposit he makes!
Please use the following codes:
For new sign ups: FREE7 For aready registered players: FREE7R
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group