Drugi mecz w serii tego półfinału. Gramy do 3 zwycięstw. Bliżej wielkiego finału Plus Ligi są jak na razie gospodarze, którzy w pierwszym spotkaniu rozegranym wczoraj nie dali ekipie z Rzeszowa zbyt wiele szans, wygrywając pewnie 3:0. W każdym z setów Kędzierzynianie wypracowywali sobie bezpieczną przewagę dość szybko, a potem już kontrolowali wydarzenia na parkiecie. Uważam, że dziś podopieczni Krzysztofa Stelmacha wykonają kolejny krok w kierunku finału. Może nie być tak łatwo jak wczoraj, ale uważam, że Resovia, mimo tego, że jest zespołem z klasą i bardzo doświadczonym, to nie jest w stanie w ciągu kilkunastu godzin przejść wielkiej metamorfozy. Wydaje mi się, że skutecznie walczyć będą mogli na Podpromiu, ale dziś znów przegrają. W fazie zasadniczej ZAKSA zajęła 2 miejsce, Resovia natomiast 3. W lidze oba zespoły grały na podobnym poziomie, choć solidniejsza wydawała się być ZAKSA, a Rzeszów miewał większe wahania formy i przez dłużysz czas Ljubo Travica miał problem z ustaleniem pierwszej szóstki. W Pucharze Polski oba zespoły zakończyły udział na półfinale...Kędzierzyn po morderczej walce przegrał TB z Olsztynem, zaś Rzeszów nie miał nic do powiedzenia w rywalizacji z Bełchatowem. Stawiam na Kędzierzyn, gdyż uważam, że zespół w którym Krzysztof Stelmach wykonał ogromną pracę jest gotów na duży sukces, ma ku temu argumenty. Resovia jest dobrym zespołem, lubię ten klub, ma sporo znakomitych zawodników w składzie, no ale gołym okiem można zauważyć, że czegoś tam brakuje, by wygrać na wyjeździe w Kędzierzynie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group