Zobaczymy czy się coś zmieniło odkąd mam pecha. Na początek na moim koncie jest 500 PLN . Staty co 5 kuponów itd. Nie chce mi sie pisac tego co każdy bo to wiadomo
Narazie zawieszamy typowanie wirtualne. Wpłaciłem sobie do BetGun kasę i będę podawał prawdziwe kupony. Na tą chwile mój stan konta wynosi 70 zł. Zagrałem dwa kupony:
Kupon nr.1
NY Rangers - Philadelphia 1 1.65 Real Madryt strzeli gola 1.12
AKO: 1.85 Stawka: 30 PLN EWK: 55.44
Kupon nr.2
Nuernberg-Energie Cottbus 1 1,55 Siena AC-AC Milan 2 1,75 3:4 Southampton FC-Barnsley FC 1 1,50 5:2
AKO: 4.06 Stawka: 15 PLN EWK: 61.03
_________________ " Masz problem? W czym problem? Problem majÂą ci , co grzejÂą puche doÂżywotnie, a Twoje problemy sÂą do ch*** niepodobne"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group