Ziigmund: uri hu pls LIBERTY 6: hu Ziigmund: dang DANG! Urindanger: you owe me one button Ziigmund: luul Ziigmund: pls leave Urindanger: lol gimme my button first Urindanger: since you played urs Ziigmund: r u serious? Urindanger: yes 100% serious Urindanger: you always jack my blind when i sit in Urindanger: and ask me to leave Ziigmund: ok i wil give..never seen like u... Dealer: Ziigmund has returned Dealer: Hand #9055220992 Dealer: Urindanger posts the small blind of $500 Urindanger: c'mon, where's your class Dealer: Ziigmund posts the big blind of $1,000 Dealer: Urindanger raises to $3,000 Dealer: Ziigmund raises to $209,038.50, and is all in Dealer: Urindanger folds Dealer: Uncalled bet of $206,038.50 returned to Ziigmund Dealer: Ziigmund mucks Dealer: Ziigmund wins the pot ($6,000) Dealer: Hand #9055222733 Dealer: Ziigmund has 5 seconds left to act Dealer: Ziigmund posts the small blind of $500 Dealer: Urindanger is sitting out
Orientuje się ktoś jak wygląda ten jackpot w betmost S&g ze trzeba wygrać 4 turnieje pod rząd czy mogę np wygrać sobie z 2 i po kilku godzinach znowu przy atakować. Chodzi o 4 turnieje pod rząd jeden po drugim czy 4 turnieje w mojej historii. ?
Witam. Wczoraj udało się zająć 17miejsce i wygarnąć prawie 90$ i w związku z tym pytanie: w jaki najszybszy sposób mozna wypłacić pieniądze z Party Poker, nie wpłacałem tam nigdy pieniędzy. Moneybookers i inne takie nie wchodzą chyba w grę ponieważ musiałbym wcześniej dokonać wpłaty z takiego konta. Czy najszybszą metodą jest wypłata na konto bankowe bezpośrednio ( prowizja ) i czekanie na weryfikacje konta, prawdopodobnie przesyłanie skanów dowodu i Bóg wie co jeszcze... Jak to u nich wygląda?
_________________ Manchester jest tylko jeden... Glory glory...
Mam taki problem na 5050poker: Uzbieralem tam na freerollach prawie 20 EUR, ale mam całkowicie zablokowane opcje wpłat i wypłat w cashier, gdy w niego wchodzę pojawia się komunikat: you have no activ session, it has timed out. Przeinstalowałem soft i nadal to samo. Na dodatek w ogóle nie mogę się zalogować na stronce, co dziwne tylko na pokera, i mogę brać udział w turniejach za kasę, czy grach cash. Nie wiecie może, czy oni przypadkiem nie zbanowali Polaków ? Żadnego maila o tym od nich nie dostałem. Mailing od nich urwał się w grudniu 2011. Miał ktoś taki problem ?
nie wiem jaka u nich polityka, ale to co mi przychodzi do glowy to: - zapewne konieczny depozyt - mozliwe ze trzeba ugrac jakies pkt za kazdego wygranego $ w frerollu
nie wiem jaka u nich polityka, ale to co mi przychodzi do glowy to: - zapewne konieczny depozyt - mozliwe ze trzeba ugrac jakies pkt za kazdego wygranego $ w frerollu
Ale w ogóle nie mogę się na stronie zalogować, tak, jakby moje konto już nie istniało. Taka sytuacja była na Scandicbookmakers, zbanowali Polaków, a soft pokerowy działał nadal i można było teoretycznie grać, być może nadal można. Co do depozytu: chodzi o to, że nie mogę go zrobić, patrz wyżej. Nie chcę pisać do supportu, bo jak się zorientują, mogą zabrać mi kasę, a tak zawsze można do kogoś przegrać...
Tak jak myślałem. Napisałem do supportu i na drugi dzień już nie mogę się zalogowaćdo pokera - your account has been locked - czyli kasa przepadła. Tak to jest jak się marnuje czas na jakieś krzaczory. Nie odpisują mi na emaile, spróbuje jeszcze do unibetu napisać. Jak tak można robić w ogóle , marnuje swój czas codziennie, gram te pieprzone freerole i small buyin a oni ot tak mi konto zamykają.
Jest ktoś w stanie w dobrzej wierze podzielić się ze mną dostępem do konta PokerStrategy ( oczywiście tylko w wymiarze oglądania treningów coachingowych oraz filmików ) mającego konto minimum silver , za drobną opłatą ?
Czeka na Ciebie siedem dni gry w darmowych turniejach, a zaczynają się one już dziś! Co wieczór, do 11 marca, promocja 7-Day Giveaway umożliwi Ci udział we freerollu o $2000. Gry te dostępne są tylko dla graczy zaproszonych przez Pokerstars .
Znajdziesz je w zakładce Turnieje > Lokalne. Turnieje odbywają się codziennie o 20:00 CET. Sam decydujesz, w ilu zagrać. Pamiętaj że 1 na 3 osoby wygrywa nagrodę!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group