Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2009-08-14, 14:00
Nie, też tak mam, rozpoznaje stawki z różnymi walutami, ale wyniki podaje zawsze w domyślnej walucie, czyli $. W PT2 można było zmienić kurs wymiany, wtedy wynik byłby miarodajny, ale nie wiem gdzie znajduje się owa opcja w nowszej wersji programu.
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2009-08-18, 15:12
Kelner napisał/a:
jak ustawic w PT3 statystyki ogolne dla stolu VPIP i PFR, zeby wyswietlaly sie podczas gry?
Configure -> Configure Hud
w zakladce group po prawej stronie masz opcje SHOW:
określa dla kogo mają wyświetlać się statystyki. Popup use only – określa że grupa ma być pokazywana w formie osobnego okienka. Następnie mamy do wyboru: pokazywanie statystyk dla wszystkich przy stole, dla wszystkich przy stole oprócz nas, tylko nasze statystyki, lub statystyki ogólne dla stołu; czyli to Ciebie interesuje, wybierasz : table averages: show on table pozniej zatwierdzasz -> apply i ok
jak ustawic w PT3 statystyki ogolne dla stolu VPIP i PFR, zeby wyswietlaly sie podczas gry?
Configure -> Configure Hud
w zakladce group po prawej stronie masz opcje SHOW:
określa dla kogo mają wyświetlać się statystyki. Popup use only – określa że grupa ma być pokazywana w formie osobnego okienka. Następnie mamy do wyboru: pokazywanie statystyk dla wszystkich przy stole, dla wszystkich przy stole oprócz nas, tylko nasze statystyki, lub statystyki ogólne dla stołu; czyli to Ciebie interesuje, wybierasz : table averages: show on table pozniej zatwierdzasz -> apply i ok
to wiem, ale chyba chodzi o szczegoly, bo dalej mi sie nie wyswietlaja.
we wszystkich wyzej wymienionych mam: type: grid, show: popup use only
-------------------------
w grupie: Player stats - type: normal, show: show on the table for everyone
w grupie: Overview - type: normal, show: table averages: show on table
jesli jestem na zaznaczonej grupie overview i przechodze do zakladki stats (na gorze) to jakie wskazniki mam tam dodac, zeby wyswietlalo mi srednie VPIP i PFR na stole
ja od wczoraj też mam mega problemy ze squlem za uja nie mogę zainstalować, a jak już zainstaluje to nie mogę stworzyć nowej bazy danych w hm'ie i tak koło się zamyka
_________________ "Szczęście uśmiecha się do twardzieli, nie do marzycieli" - Doyle Brunson
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group