Zapraszam do dyskusji na temat pokerzystów pod względem ich narodowości. Przeciwko graczom z jakich krajów lubicie grać,przeciwko którym nacjom nie,z jakiego kraju jest najwięcej fishów ,może spotkaliście jakichś egzotycznych rywali
Jak temat będzie się dobrze rozwijał to też się włączę do dyskusji.
[ Komentarz dodany przez: BPL: 2008-02-04, 12:19 ] najbardziej znany egzotyczny gracz to Oli
Zapraszam do dyskusji na temat pokerzystów pod względem ich narodowości. Przeciwko graczom z jakich krajów lubicie grać,przeciwko którym nacjom nie,z jakiego kraju jest najwięcej fishów ,może spotkaliście jakichś egzotycznych rywali
Jak temat będzie się dobrze rozwijał to też się włączę do dyskusji.
[ Komentarz dodany przez: BPL: 2008-02-04, 12:19 ] najbardziej znany egzotyczny gracz to Oli
Jak dla mnie najbardziej egzotycznym graczem forum jest Krzysiekow znany w swoim plemieniu pod pseudonimem Mustafa
akupoczek napisał/a:
ja najbardziej lubie grac przeciwko BPL wtedy mam najwieksze zyski
Wysłany: 2008-02-04, 22:11
kiedyś już myślałem na takim tematem:
a więc tak:wiadomo ze skandynawami gra się strasznie ciężko-chyba są dobrzy , najwięcej dziwnych zagrań obserwuje u graczy z włoch i hiszpanii-tych lubie na stole-częste jazdy mają na 3 pary all inn etc. ,dobrzy są bułgarowie (naroiło ich sie jak mrówek po tym jak jeden wygrał Harley'a w jednym z roomów ),ciężko gra się przeciw węgrom -ich z kolei porównałbym do polaków,nie na darmo sie mówi -Polak,Węgier dwa bratanki.....do pokera też sie odnosi-albo grają tragicznie albo grają zaje,biście też nie umiem ich rozgryźć podobnie jak kszysio,....wyspiarze często blefują i grają agresywnie moim zdaniem nie zawsze im to wychodzi-lubię ich rosjan widuje mało -chyba wszyscy to oligarchowie i na high stakes jadą ale jak sie któryś ze wschodu trafi to z reguły jest dobry
takie parę uwag,obserwacji -jak zwał tak zwał-oczywiście nie można tego odnosić do wszystkich z danego kraju ale tak z grubsza mi to wygląda
Nie moge grac z francuzami... graja dla mnie jeszcze bardziej sick niz mi sie zdarza no i pozatym mialem wczoraj w turnieju anglia i chyba pierwszy raz gralem z angiikiem w necie (a moze wczesniej nie zwrocilem na to uwagii) ale rowniez gral jak pajac-akcje typu limp AKs z CO albo limp KJ i betowanie stolu za okolo 1/3 puli z top piar z pozycji gdy nie ma agresji przed nim oj byl straszny ...
Wysłany: 2008-02-05, 21:22
Cytat:
Natomiast PFGames sami Bułgarzy - bardzo słabiutcy gracze
chyba w b2b
Cytat:
Włosi to najwieksze turniejowe ryby
tys prowda
Cytat:
chyba pierwszy raz gralem z angiikiem w necie (a moze wczesniej nie zwrocilem na to uwagii) ale rowniez gral jak pajac
właśnie dlatego tak ich lubie-grają agresywnie i wystarczy ich podejść
dziś grałem na cashowym(ostatnio sie zaczołem w to bawić ) z grekiem-ale skubaniec przech...olerny był- straszny agresor mu sie włączył i pół stołu rozklepał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group