Dyscyplina : Rozrywka - Polska - You can Dance - Po prostu tańcz. Spotkanie : Który mężczyzna odpadnie w następnym odcinku ? Typ : Igor Leonik Kurs: 3.50 Buk : Tobet
16.05.2012 - 21:30
Witam. Dziś typ troszkę rozrywkowy. Bo jak można inaczej mówić o typach na programy telewizyjne. Jednak myślę że warto spróbować. Dlaczego ? Poniżej postaram się podać kilka argumentów dlaczego to właśnie Igor ma dziś pożegnać się ż You can Dance - Po prostu tańcz. Program ten jest emitowany w każdą środę na otwartym programie TVN. Program ten jak sama nazwa wskazuje jest związany z tańcem. Wg. mojej skromnej opinii dziś odpadnie właśnie Igor. Igor już raz odpadł z tego programu. Jednak dostał drugą szansę z powodu kontuzji faworyta całej edycji a mianowicie - Sobecki. W programie zostały 4 pary. Warto podkreślić że dziś na pewno w dogrywce zwanej solówkami znajdzie się aż 6 uczestników. Z tego odpadnie z programu jedna na trzy walczące w dogrywce kobieta, oraz jeden z trzech walczących w dogrywce mężczyzna. Z panów pozostało w programie : Bartek Wilniewicz, Stanisław Korotyński, Brian Poniatowski i właśnie Igor. Z tego drogą eliminacji jako pierwszy wypada mi Leonik. Brian to obecnie faworyt całej edycji. To właśnie nim najbardziej w chwili obecnej podnieca się tłum nastolatek które oddają głos za głosem, bo przecież nie wyobrażają sobie kolejnego odcinka właśnie bez niego. Tak więc Brian powinien zostać. Staszek z opinii dziewczyn najpiękniejszy nie jest, ale swoją ambicją zbiera głosy od starszej widowni ( mam tu na myśli osoby znające się na tańcu - a nie patrzące tylko i wyłącznie na urodę uczestnika ). I zostaje nam Wilniewicz który wg. bukmacherów jest faworytem do dzisiejszego odpadnięcia... ale jak tak śledzę te kursy to w 4/5 przypadkach, ten który faworytem do odpadnięcia jest... ostatecznie zostaje. I nie mam tu na przykładzie tylko i wyłącznie YcD ale również programy takie jak 'Taniec z Gwiazdami' czy 'Mam talent' Tak więc Leonik raz już odpadł, i tylko nieszczęście drugiej osoby pozwoliło mu wrócić. Dziś jednak uważam że pożegna się na dobre z program - oraz mam cichą nadzieję że żaden z pozostałej trójki kontuzji już nie dostanie.
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group