Turnieje z cyklu Liroy Wanted rozgrywane będą od najbliższego poniedziałku.
Dodoatkowo, na pierwszym turnieju, każdy kto rozpocznie turnej siedząc przy jednym stole z Liroyem dostniej najnowszy, dwupłtowy, podpisany przez Liroya album:
Zapraszam wszystkich do gry w turnieju - będzie to ostatnia możliwość sprawdzenia formy Liroya przed jego występem w barwach Betsson Team na EPT Warsaw ...
Zapraszam wszystkich na kolejny turniej z cyklu Liroy Wanted.
Przypominam, że oprócz gwarantowanej puli w wysokości $1111 (zwycięzca ostatniego turnieju wygrał ponad $300 ), nagrodą specjalną jest $111 za wyrzucenie Liroya z turnieju
Witam chciałbym się dowiedzieć czy karty betssona za ostatni turniej Liroy Wanted zostały wysłane [pytam się ponieważ zająłem 2 miejsce w tym turnieju] ?? z góry dziękuje za odpowiedź
a ja mam pershing pytanie [tylko się nie obraź ] czy my mówimy o tym samym ??
mi chodzi o kartę betssona "Betsson.com spełnił rygorystczne warunki stawiane przez koncern Visa i we współpracy z Bankiem Zachodnim wydaje własną kartę płatniczą - Betsson Kartę. Betsson Karta jest kartą typu pre-paid, na którą można przelewać środki z konta Betsson. Ponieważ wydawcą jest Visa, Kartą Betsson płacić można praktycznie w każdym punkcie, przyjmującym karty płatnicze. Oczywiście można przy jej pomocy podejmować gotówkę z bankomatów. Karta jest anonimowa, co niewątpliwie podnosi jej użyteczność Miesięczny limit wypłat na Betsson Kartę wynosi 3000 PLN Są też minusy - jednym z nich jet fakt, że możemy wydać ograniczona ilość Betsson Kart" z innego serwisu wzięte
a mi się zdaję że wam chodzi o karty do gry w pokera, choć mogę sie mylić
mi chodzi o kartę betssona
Witam
Karty Betsson i płyty za poprzedni turiej zostały wysłane w zeszłym tygodniu i z tego co wiem do niektórych dotarły juz w piatek. Powinny byc lada chwila )
mi chodzi o kartę betssona
Witam
Karty Betsson i płyty za poprzedni turiej zostały wysłane w zeszłym tygodniu i z tego co wiem do niektórych dotarły juz w piatek. Powinny byc lada chwila )
pzdr M.
kurcze czekam 2 tygodnie i nic a przydała by sie na pewno ta karta, pewnie po raz kolejny poczta polska daje ciała
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group