Wysłany: 2005-08-03, 12:17 a czytałem już rano, czytałem
Ano myślę sobie tak...
Nie wnikam w intencje tego gościa od sypania, bo mnie to leje czy się boi i sypie, czy nie chce wierzycielom płacić i woli posiedzieć w celi ( być może ??? ), czy chce odreagować stres, czy chce się na współplemieńcach odbić ... Wali mi to. Natomiast cieszę się z tego, że trochę gówna sprzątną, będzie nieco czysćiej ale czy czysto. Nie wiem. Pewnei i tak sporo gówna zostanie. Przecież prezesów wszystkich nie wywalą. Wiem jedno będzie mniej ustawek i być może wyższy poziom naszej kopanej.
I jeszcze jedno. Panie Listek dla mnie to won, spadówa z tego placu tzn. PZPN. Zabieraj Pan siebie i tak samo czystych jak Pan kolegów bo nie mogę już znieść Pana w tv, i od razu mi się chełka całym PZPN..., muszę zmienić kanał choćby na 15987 odcinek Moda na Sukces.
z pozdrowieniami dla zakompleksionego Dziury, trzymaj się chłopie i dawaj z grubej rury, a Panowie z prokuratury wara mi od tego żeby temu łeb ukręcić.
Wysłany: 2005-08-03, 17:03
Śp. Mariana Dziurowicza z pewnych powodów szanowałem, o młodym mam takie zdanie ,, kto się c... i reszta wie o co chodzi. Czemu złodziej obudził się dopiero parę miesięcy temu ?Wstyd mi że jestem z Katowic. Na szczęście kibicuję Ruchowi.
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-03, 17:05
wstyd ze masz kapusia w miescie? do konca nigdy nie bedzie u nas czysto ale teraz moze chociaz troche sie poprawi
Wysłany: 2005-08-03, 20:23
slimak napisał/a:
wstyd ze masz kapusia w miescie?
Kapusia - tak bym tego nie nazwał, raczej magika. Zabrał kasę z Canal+, zabrał kasę za transfery zawodników - nie płacił zawodnikom, trenerom, skarbówce, ZUSowi - a w kapeluszu pusto . Jak zeznaje sam kupował mecze a teraz będzie opowiadał o korupcji w piłce nożnej i użalał się nad sobą. Popatrz od kiedy kmiotek taki szczery - od maja czyli od czasu kiedy spierdolił wszystko co było do spierdolenia w klubie. Najbardziej wkur*** mnię to, że opłacając abonament Cyfry utrzymywałem żłoba.
Oj nie zawsze,nie zawsze Dziubla. Ogólnie to jeden wielki syf.Teraz jak to wszystko wychodzi na światło dzienne rozumiem dlaczego ta nasza liga zawsze była nie do przewidzenia A pan Listkiewicz to musi odejść!!!
_________________ Wódka nie rozwiąże Twoich problemów... z drugiej strony mleko też nie
Sam mówisz głupoty fanie Juventusu (bez obrazy)!! Wisła nigdy ci nie zawaliła kuponu?? Jaką masz pewność że nie podłożyli sie?? A jak jeszcze mają np. zagwarantowanego mistrza to dlaczemu by nie pomóc koledze z dołu tabeli :pytanie: :pytanie: :pytanie:
Wysłany: 2005-08-04, 16:48
Ja pozwole sobie o malutki komentarz do owej sprawy.
W polskiej piłce trwa korupcyjna afera, o czym nie wiadomo od teraz. Jest to jedna z największych afer w Polsce po Rywin Gate. Korupcja trwa, trwa a prezes "Listek" bawi się w Rumunii i niczym sie nie przejmuje. W Niemczech jak odkryto aferę korupcyjna, to bardzo duzo osób musiało beknąć za to, niemiecka policja robiła kontrole u wszytskich działaczy, sędziów lub podejżanych osób, a w Polsce policja zrobiła wilekie "gówno", zrobiła jedna lub dwie zasadzki na sędziów i na tym się kończy udział policji lub innych słóżb pożądkowych. Więc dalej niech nic nie robią, po co ? Taka jest prawda w 3RP... pozdrawiam
_________________ ••• FC Bayern MĂźnchen & AS Roma•••
Ja pozwole sobie o malutki komentarz do owej sprawy.
W polskiej piłce trwa korupcyjna afera, o czym nie wiadomo od teraz. Jest to jedna z największych afer w Polsce po Rywin Gate. Korupcja trwa, trwa a prezes "Listek" bawi się w Rumunii i niczym sie nie przejmuje. W Niemczech jak odkryto aferę korupcyjna, to bardzo duzo osób musiało beknąć za to, niemiecka policja robiła kontrole u wszytskich działaczy, sędziów lub podejżanych osób, a w Polsce policja zrobiła wilekie "gówno", zrobiła jedna lub dwie zasadzki na sędziów i na tym się kończy udział policji lub innych słóżb pożądkowych. Więc dalej niech nic nie robią, po co ? Taka jest prawda w 3RP... pozdrawiam
Niestety w Polsce nie ma podstawy prawnej do bardzo intensywnych działań, i tak pojawiła się prowokacja - czyl kontrolowane wręczanie łapówki, łatwiej o podsłuch itp. ale muszą być dowody a przynajmniej podejrzenie o popełninienie przestępstwa, a na razie tylko Dziura sypie i niewiadomo czy pełną prawdę a reszta trzyma sztame, chyba że któryś zacznie pękać. Polski kodeks karny i kodeks karny przygotowawczy jeszcze nie jest najsolidniej przygotowany. Poza tym, który z prokuratorów nadstawi dupy, jeżeli miałby umoczyć za to, więc woli specjalnie się nie wysilać. Poza tym konkretne lobby, które będzie dążyć aby ta afera umarła jak każda poprzednia w polskim społeczeństwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group