Wysłany: 2005-12-09, 12:46 POMYSŁ GENIALNY I PROSTY
Jak w temacie, otóż:proponuje w w ramkach z postami wprowadzić ikonę "zgłoś moderatorowi". Najlepsza motywacją są wypowiedzi niektórych forumowiczów, którzy albo nie czytają regulaminów, albo wręcz je łamia. Nie mówiąc już o obraźliwych wypowedziach które tesh mają miejsce czasem Forum będzie bardziej przejrzyste, gdyż nie będzie wypowiedzi w stylu"przeczytaj regulamin kolego", czyli niepotrzebnej polemiki. Moderatorzy też będą mieli mniej pracy, bo mają gotowe zgłoszenie problemu. Nie wiem jakie są możliwości techniczne wprowadzenia takiego rozwiązania, ale jeśli nie wymaga to robienia większego burdelu nish moze dać korzyści to warto się zastanowić. Krytycy powiedz, że zawsze można na priva napisać lub topic w dziale administracja założyć, ale wydaje mi się, że mój sposób jest łatwiejszy. Zauważyłeś coś-klikasz i po problemie :cwaniak1: a jeszcze jedno, jeśli ktoś użyje takiej ikonki w sosób nie uzasadniony-ostrzeżenie
i jak dobre??
_________________ Seks? Tylko w trzy osoby
Ostatnio zmieniony przez Wyrejestrowany 2005-12-09, 12:48, w całości zmieniany 1 raz
jacekb1 [Usunięty]
Wysłany: 2005-12-09, 12:53
kiedys bylo ale wylaczylem nie pamietam czemu... mi to obojetne ale czy moderatorzy chca miec skrzynki zasypywane raportami
Wysłany: 2005-12-09, 13:16
a co do zapchanych skrzynek proponuje na koncie moda wprowadzic oddzielna na tego typu rzeczy. Poza typ chyba i tak jako tako muszą\powinni tego pilnoawć(tzn poprawności politycznej, regulaminów itp), a w tym wypadku będzie na tacy podane. W każdym bądź razie zastanówcie się Panowie. Pozdrawiam
Popieram kolege Często czytam idiotyczne posty i mi ręcę opadają a zgłosić ni ma jak Mi się wydaje że to byłoby mniejsze obciążenie dla modów Takie jest moje zdanie
Wysłany: 2005-12-09, 16:47 Re: POMYSŁ GENIALNY I PROSTY
Bart napisał/a:
Jak w temacie, otóż:proponuje w w ramkach z postami wprowadzić ikonę "zgłoś moderatorowi". Najlepsza motywacją są wypowiedzi niektórych forumowiczów, którzy albo nie czytają regulaminów, albo wręcz je łamia. Nie mówiąc już o obraźliwych wypowedziach które tesh mają miejsce czasem Forum będzie bardziej przejrzyste, gdyż nie będzie wypowiedzi w stylu"przeczytaj regulamin kolego", czyli niepotrzebnej polemiki. Moderatorzy też będą mieli mniej pracy, bo mają gotowe zgłoszenie problemu. Nie wiem jakie są możliwości techniczne wprowadzenia takiego rozwiązania, ale jeśli nie wymaga to robienia większego burdelu nish moze dać korzyści to warto się zastanowić. Krytycy powiedz, że zawsze można na priva napisać lub topic w dziale administracja założyć, ale wydaje mi się, że mój sposób jest łatwiejszy. Zauważyłeś coś-klikasz i po problemie :cwaniak1: a jeszcze jedno, jeśli ktoś użyje takiej ikonki w sosób nie uzasadniony-ostrzeżenie
i jak dobre??
Hmmm.... co ty chcesz zgłaszać do moderacji ? * treści rasistowskie i antysemickie BPL wręcz pochwala [ żart ] * regulamin... jest po to aby go czytać - tylko pkt.2 jest do dupy - wystarczyłoby dodać ,, poza wybitnymi jednostkami * jak piszesz pierdoły musisz liczyć się z głupszymi odpowiedziami a jak moderatorzy naprawdę zaczną usuwać bzdurne posty to tutaj będzie cichutko...
Ostatnio zmieniony przez Fenix 2005-12-09, 17:04, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 2005-12-09, 18:00 Re: POMYSŁ GENIALNY I PROSTY
Fenix napisał/a:
a jak moderatorzy naprawdę zaczną usuwać bzdurne posty to tutaj będzie cichutko...
więc tylko głupie posty ożywiają to forum :pytanie: jeśli chodzi o pomysł Barta to wszystko ok tylko ,że lepiej byłoby gdyby faktycznie zrobić odzdzielną skrzynke z "donosami" wspólną .
_________________ We will never die,because we are UNITED
Ostatnio zmieniony przez przemekwn 2005-12-09, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2005-12-09, 19:09
no tesh zrobiłem próbny donos. proponuje teraz kampanie jakas(bilbordy spoty, czlow... ikona z charakterem czy cos ) zeby juserzy sie dowiedzieli ze cos takiego jest. bo pewnie wiekszość nie zauwazy tej nowosci. dodatkowo proponuje nazwac ikonke" kropkiem"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group