Witam Jak pewnie niektórzy z was wiedzą Onet co roku organizuje kontest na blog roku w kilku kategoriach. W tym roku znany polski pokerzysta Jack Daniels zglosił swój blog do konkursu. Autorzy wygranych blogów beda nagradzani na oczach telewizji.. i ogolnie bedzie glosno o wygranych blogach w internecie, radiu, prasie... Jest to wiec duza szansa dla naszego środowiska.
Żeby pomoc wystarczy oddać głos: Jeśli komuś nie szkoda 1,22zł i uważa, że może to pomóc w promocji pokera w Polsce sms o treści H01154 na numer 71222... (H, zero, jeden....)
" * Na wybrany blog możesz zagłosować tylko raz (w tym etapie Konkursu) * UWAGA! W numerze bloga znak to cyfra zero. Pamiętaj także, aby nie wstawiać w nim żadnych spacji! * Możesz jednak zagłosować na dowolną liczbę blogów * Koszt każdego SMS, to 1,22 brutto * Dochód z głosowania zostanie przeznaczony na cel charytatywny. * Głosując masz szansę na nagrodę – na głosujących czeka 10 Ipod-ów NANO 4GB "
Cały dochód z smsow zostanie przekazany na cele charytatywne.
Warto wysłać bo popularyzacja pokera w Polsce leży w interesie każdego z nas Jack nie robi tego dla nagrody- ewentualna wygrana idzie na szczytny cel (tak jak kasa z smsów)
JD i jego trash talk... nigdy nie spotkalem tego goscia ale mysle ze nie robi dobrej reklamy dla środowiska w internecie odbieram go jako woźnice , a po przegladaniu jego bloga uświadamiam sie w przekonaniu że ten koleś to nie powinien byc "ikoną pokera" w Polsce więc fakt że ktoś odda głos na jego blog nie bedzie jakims krokiem milowym w celu popularyzacji pokera dla tego dla mnie wysłanie smsa bedzie mowiac "slangiem pokerowym" - ev
JD i jego trash talk... nigdy nie spotkalem tego goscia ale mysle ze nie robi dobrej reklamy dla środowiska w internecie odbieram go jako woźnice , a po przegladaniu jego bloga uświadamiam sie w przekonaniu że ten koleś to nie powinien byc "ikoną pokera" w Polsce więc fakt że ktoś odda głos na jego blog nie bedzie jakims krokiem milowym w celu popularyzacji pokera dla tego dla mnie wysłanie smsa bedzie mowiac "slangiem pokerowym" - ev
pzdr.
Troche brakuje tu argumentów: "myśle że nie robi dobrej reklamy", " odbieram go jako woźnice"? Jak ktoś, pisze albo pomaga w pisaniu artykułów o pokerze do Dziennika, Playboy'a, Cardplayer'a, komentuje w telewizji pokera i organizuje urodzinowe turnieje gdzie zjeżdża się cała Polska czołówka to chyba jednak robi dobrą reklamę. A jeśli chodzi o trash talking to każdy ma swój styl gry. Więc jeśli mówisz, że JD nie robi dobrej reklamy pokera to kto robi albo kto ma odwagę zrobić jak nie on ?
Lol kazdy wie jak został odebrany artykuł w dzienniku... mega krok w tył, a to że napisał coś w Playboy o niczym nie znaczy bo do jakiej grupy trafia playboy ,a do jakiej dziennik (naklad) ,nie slyszałem zeby JD byl kiedyś powoływany do komentowania turnieju jako autorytet aczkolwiek moge sie mylić...
A kto robi dobra reklame? prosta odp. warsaw ,soprano ManYac ,góral gracze ktorzy osiagali i osiagaja znaczace sukcesy ,a ich gra bardziej opiera sie na logicznym mysleniu i obliczeniach matematycznych niż na trash talku
Lol kazdy wie jak został odebrany artykuł w dzienniku... mega krok w tył, a to że napisał coś w Playboy o niczym nie znaczy bo do jakiej grupy trafia playboy ,a do jakiej dziennik (naklad) ,nie slyszałem zeby JD byl kiedyś powoływany do komentowania turnieju jako autorytet aczkolwiek moge sie mylić...
A kto robi dobra reklame? prosta odp. warsaw ,soprano ManYac ,góral gracze ktorzy osiagali i osiagaja znaczace sukcesy ,a ich gra bardziej opiera sie na logicznym mysleniu i obliczeniach matematycznych niż na trash talku
Robienie reklamy a granie w pokera z sukcesami(?) na arenie międzynarodowej to nie to samo, zwłaszcza, że w sporcie po wiadomościach trudno oczekiwać informacji, że ManYac był 3 po pierwszy dniu EPT... JD jest pierwszym, który stara się pokazać pokera szerokiemu gronu i nie boi się wziąść odpowiedzialności. A jeśli chodzi o porównywanie Playboy'a do Dziennika to może Playboy'a ma nakład tylko 83 tys miesięcznie a dziennik to 10 razy wiecej. Tylko, że segment rynku czytający PLayboy'a będzie zainteresowany pokerem a ile osób z czytających dziennik wie co to poker? JD komentuje dla jedynego polskiego kanału, który poakzuje pokera czyli Sportklub, Sportklub+.
A jeśli chodzi o Michała WIśniewskiego to robi naprawde dużo dobrej roboty w popularyzacji
Dołączył: 18 Cze 2004 Tematy: 1288 Posty: 16762 Skąd: World Poker Tour
Wysłany: 2008-02-10, 12:22
Nie znam go to co będę się wypowiadał, ale czytając artykuły jakieś zdanie o Nim posiadam Zresztą sms-y wysłałem, bo info już od dawna było na pokerzyście
Dołączył: 18 Lut 2007 Tematy: 35 Posty: 986 Skąd: z innej epoki
Wysłany: 2008-02-10, 13:50
Oskar86 napisał/a:
prosta odp. warsaw ,soprano ManYac ,góral gracze ktorzy osiagali i osiagaja znaczace sukcesy ,a ich gra bardziej opiera sie na logicznym mysleniu i obliczeniach matematycznych niż na trash talku
trash talk JD nie taki straszny, przynajmniej ja to traktuje jak dobry joke, zamiast jakieś formy nacisku... JD niewątpliwie nie jest najlepszym pokerzystą w tym kraju, znajdzie się wielu z lepszymi osiągnięciami i wielu, którzy ograją go przy stoliku. Jednak trzeba mu przyznąć, że jest postacią najbarwniejszą. Powiedz mi Oscar-czytujesz blog Górala?? jest tam sporo o pokerze, rozdaniach itp. czasem lepiej napisane czasem gorzej, jednak dla każdego pokerzysty raczej ciekawe. Dla przeciętnego zjadacza chleba nie bardzo. Blog Jacka choć też o pokerze, jest, że tak powiem "badziej czytelny" dla szerszej rzeszy ludzi. Poza tym tu nie chodzi o zrobienie z JD ikony pokera-:k: już to sobie wyobrażam -tylko o to by słowo poker-konkretnie texas holdem pojawiło się w szerszym kontekście. Co to samych jego osiągnieć-wkur*** Cię komentator w sportklubie?? mnie tak?? teraz mnie nie wkur***. Napisałeś coś do CP?? ja też nie I jeszcze co do Wiśni-wczesniejsza kariera, wcześniejszą karierą, ale nikt z Polskim celebsów nie zrobił tylke na pokera co on(no może jeszcze Agnieszka Rylik, ale to bardziej w sensie samej gry niż logistycznej promocji).
_________________ Uczciwy idealista dąży do forsy. Pieniądze to wytłoczona w monecie wolność. A wolność to życie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group