Aby korzystać z zawartości forum należy się zarejestrować, można to zrobić za darmo TUTAJ.
Ten aplet jest widoczny tylko dla niezarejestrowanych użytkowników!
   
  90minut.com  |  Liga-Typerów.pl
Regulamin  Regulamin        FAQ   FAQ          Szukaj   Szukaj         TopTimers   TopTimers        Formularz kontaktowy  Formularz kontaktowy
 
Rejestracja  ::  Zaloguj Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości
 
Reklama: Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl


Odpowiedz do tematu Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » 10bet.com
10bet.com
Autor Wiadomość
Oskar86
   
   KING OF BRONX
   Doświadczony

   

Dołączył: 24 Paź 2005
Pochwał: 21
Posty: 921
Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-07-17, 20:57   10bet.com

Jak w tytule przejrzalem dział i chyba topicu o tym buku nie ma ;)



10bet.com

:arrow: Jest dostepny po Polsku :D

:arrow: Dostepny jest bonus ;) skromny bo 10 % od depozytu i moze wynosic nie wiecej niz 100 £ ale zawsze :]

:arrow: Darmowy zakład na 10€ po dokonaniu ,zakladu dugoterminowego za min 25€

:arrow: Z mojej obserwacji oferta jest nawet niezla,a kursy porownywalne do liderow na Polskim rynku

:arrow: Dostepne jest rowniez kasyno,poker i gry


Jesli ma ktos jakies doswiadczenia z tym bukiem lub tez pytania czy inne uwagi prosze pisac w tym topicu
_________________
Sie żyje i jest wsio elegante %-)
Ostatnio zmieniony przez gromsky86 2007-09-02, 14:05, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
zal28
   
      Trampkarz

   

Dołączył: 13 Sie 2005
Posty: 109
Skąd: zebrzydowice
Wysłany: 2006-07-17, 21:08   

Zasadnicze pytanie:
Czy oni sa wypłacalni??
 
 
Oskar86
   
   KING OF BRONX
   Doświadczony

   

Dołączył: 24 Paź 2005
Pochwał: 21
Posty: 921
Skąd: Te Brudne Myśli %-)
Wysłany: 2006-07-17, 21:17   

zal28 napisał/a:
Zasadnicze pytanie:
Czy oni sa wypłacalni??


A wiec patryzlem na czarna liste i nie znajduja sie tam :tak:

Cytat:
"10Bet powstał w 2003 roku. Od początku swego istnienia rozwijał się bardzo szybko, a dzięki zastosowaniu nowoczesnych rozwiązań i bogatej ofercie zakładów umacniał swoją pozycję na światowym rynku zakładów bukmacherskich on-line.

(...)Licencjonowany w Wielkiej Brytanii

10Bet jest w pełni legalnym bukmacherem, zarejestrowanym w Wielkiej Brytanii. Gwarantujemy naszym klientom pełnię bezpieczeństwa i satysfakcji w zawieraniu zakładów niezależnie od tego, gdzie jesteś - 24 godziny na dobę, 7 dni w tygodniu.

(...)

IBAS

10Bet jest członkiem IBAS (Independent Betting Arbitration Service). IBAS to niezależna organizacja międzynarodowa rozstrzygająca kwestie sporne pomiędzy bukmacherem, a klientem. 10bet zobowiązuje się do uznania wszelkich decyzji podjętych przez IBAS. Przeczytaj więcej o IBAS."


Oto namiary na ich support ktory dzial przez 24h

E-mail: csd@10Bet.com
Telefon: ++44(0)845-658-6010

Na własnej skorze go jeszcze nie sprawdzilem,lecz wydaje mi sie ze to solidna firma :))
_________________
Sie żyje i jest wsio elegante %-)
 
 
szuwi
   
      Amator

   

Dołączył: 02 Wrz 2005
Pochwał: 3
Ostrzeżeń: 1
Posty: 93
Skąd: Warszawa
Wysłany: 2006-07-18, 12:50   

swietny bukmacher minus ze nie maja podwojnej szansy expreowe tempo wyplat (na MB wyplacili po godzinie od zlecenia wyplaty),polecam
 
 
Adson
   
      Podglądacz

   

Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 9
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-08-17, 11:05   

Na stronie głównej jest informacja o bonusie 2E bez depozytu dla nowych członków.

Po założeniu konta nie otrzymałem jednak maila zwrotnego z linkiem do aktywacji bonusa. Napisałem do nich wiadomość, ale nic się nie zmieniło. Konto istnieje i jest puste.

Jak to wygląda u Was?

Pozdrawiam!
 
 
orson
   
   www.legia-video.com
   Junior

   

Dołączył: 12 Lut 2006
Pochwał: 7
Posty: 248
Skąd: Jaworzno
Wysłany: 2006-08-17, 11:48   

Ja 2 ojro dostałem praktycznie od razu. Z wypłatami nie wiem jak jest, bo przegrałem tą kasę :D

Pozdro...
_________________

 
 
 
Adson
   
      Podglądacz

   

Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 9
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-08-19, 21:11   

Po pięciu dniach dotarł do mnie "registration mail", w którym powinien być link aktywujący bonusa. Są dwa linki: jeden do głównej strony www.10bet.com, a drugi do logo :) .

Pachnie przekrętem. Jeżeli ktoś jest w stanie wrzucić treść tego maila, albo chociaż przybliżyć postać linku ;) , to byłbym rad.

Pozdrawiam!
 
 
Bulinda
   
      Podglądacz

   

Dołączył: 16 Maj 2005
Posty: 8
Skąd: Radom
Wysłany: 2006-08-19, 23:38   

Ja tez dostałem maila ''registration mail'' ale nei wiem co mam zrobić zeby te 2 ojro zostalo dopisane do mojego konta bo ja tam 2 linkow nie widze ;/
 
 
tak.nie
   
      Amator

   

Dołączył: 02 Sie 2006
Zakaz pisania
Pochwał: 2
Ostrzeżeń: 1
Posty: 75
Skąd: Stargard
Wysłany: 2006-08-20, 09:44   

ja mam to samo... ale promocja się już skończyła ponoć...
 
 
 
Adson
   
      Podglądacz

   

Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 9
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-08-20, 10:18   

Z tego, co podają na głównej stronie wynika, że promocja wciąż trwa. Banner informujący o promocji cały czas mryga.

Poza tym ja rejestrowałem się właśnie przez ten banner:
"2E Free. No Deposit Required. Join Now!"

Manipulacja ;)

Pozdrawiam!
 
 
Overclocker
   
      Amator

   

Dołączył: 31 Mar 2006
Pochwał: 2
Posty: 81
Skąd: mam wiedzieć?
Wysłany: 2006-08-20, 10:25   

Zwyczajnie nie lubią Polaków. Pisałem do nich w tej sprawie. Na pytanie dlaczego nie otrzymałem 2E dostałem wymijającą odpowiedź że przysługuje mi bonus 10% od pierwszego depozytu. Dałem sobie z nimi spokój...

10% to niech sobie w trampki wsadzą ;)
_________________
 
 
Adson
   
      Podglądacz

   

Dołączył: 13 Sie 2006
Posty: 9
Skąd: Szczecin
Wysłany: 2006-08-20, 17:16   

To są Brytyjczycy. Mają nam za złe, że odbieramy im chleb powszedni w Londynie ;) , chociaż ja się pod tym nie podpisuję ;) . Zaraz spiszę adres i podeślę tam ekipę wąsaczy z Heathrow, heh ;) ...

Napisałem do nich wiadomość, na którą nawet nie odpowiedzieli.

Chyba rzeczywiście trzeba odpuścić.

Pozdrawiam!
 
 
Levy666
   
   VENI VIDI VICI
   Zawodowiec

   

Dołączył: 16 Kwi 2005
Pochwał: 24
Posty: 1021
Skąd: Kraków
Wysłany: 2006-08-20, 17:59   

Adson napisał/a:
To są Brytyjczycy. Mają nam za złe, że odbieramy im chleb powszedni w Londynie ;) , chociaż ja się pod tym nie podpisuję ;) . Zaraz spiszę adres i podeślę tam ekipę wąsaczy z Heathrow, heh ;) ...

Napisałem do nich wiadomość, na którą nawet nie odpowiedzieli.

Chyba rzeczywiście trzeba odpuścić.

Pozdrawiam!


Dokladnie tez tak mysle bo tylko Great Britain mogli zobaczyc ta promocje na naszym ojczystym jezyku nie bylo mowy o bonusie .
 
 
 
sterownik
   
      Amator

   

Dołączył: 11 Sty 2006
Posty: 62
Skąd: Michałowo
Wysłany: 2007-04-10, 18:01   

Gra tu ktos z was. Jestew ciekaw opini. 50%bonusu mnie kusie ale niechem wtopic. Nie wiecie oni maja polski suport?
 
 
M4rine
   
      Amator

   

Dołączył: 04 Cze 2006
Posty: 22
Skąd: elk
Wysłany: 2007-04-19, 18:45   

Czesc, jak myslicie czy jest jakas szansa ze moge u nich zmienic adres email na inny? bardzo dawno temu sie u nich rejestrowalem , ostatnio zachcialo mi sie zagrac wiec wplacilem pare zl ale prosza mnie o skany dokumentow, oczywiscie wyslalem im ale z innej poczty , bo poprostu nie pamietam do tamtej hasla , ale chyba nie chca mi aktywowac konta .
 
 
 
handicap
   
      
   


Dołączył: 21 Gru 2005
Pochwał: 22
Posty: 1056
Skąd: Lublin
Wysłany: 2007-04-20, 09:00   

Powinno nie być problemu ze zmianą maila. Zaloguj się i wejdź w jakieś ustawienia i powinna być opcja zmiany maila.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Obstawianie.com Strona Główna » Bukmacherzy » Bukmacherzy » 10bet.com


Reklama:Najlepsza Szkoła Pokera w Polsce | BONUS 100% | Betting and Live results | Centrum Photoshop - PSHelp.pl | Informacje z pierwszej Piłki - Kicker.pl | Liga-Typerów.pl




 
 

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
 
     
Strona wygenerowana w 0,16 sekundy. Zapytań do SQL: 13
Statystyki www