Wysłany: 2006-06-13, 15:09 Problem
Wie ktoś może jak obejść te ograniczenia w ściaganiu na rapidshare.de ?Mam pełno linków z muzyką,ale wszystkie są na tej stronce i mam problemy ze ściaganiem przez te limity...słyszałem,ze jest jakis sposób ,ale nie znam konkretu....mam nadzieje,że Chomsky zna jakis sposób,bo on to taki kombinator jest :evil:
Wybierasz jezyk, wpisujesz adres i klikasz "Surf Anonymously".
hmm....niby odlicza mi ,ale po wpisaniu kodu nie rusza sciaganie.Wychodzi mi:
Download-session invalid. Please click here.
Possible reasons:
* Download-session expired. Direct-links last a few minutes for free users and a few days for premium-users. * You requested this download-session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser.
Nie wiem czemu ci nie wychodzi... Blee... Nie idzie... A przecież szło...
Zatem pozostały dwa pozostałe sposoby...
[edit później]
OK, troche się naszukałem trochę na temat omijania limitu, jeżeli te opisy i programy nic nie dadzą to znaczy, że nie ma takiej możliwości:
- http://news.torrent.pl/ol...z_limitu_1.html (zmiana proxy, jezeli nie wyjdzie należy jeszcze pokombinować z innym serwerem proxy; nadaje się głównie dla osób ze stałym łączem i IP (bądź dla osób w sieci lokalnej z DHCP))
Wysłany: 2006-06-13, 21:47
chomsky80 napisał/a:
- http://news.torrent.pl/ol...z_limitu_1.html (zmiana proxy, jezeli nie wyjdzie należy jeszcze pokombinować z innym serwerem proxy; nadaje się głównie dla osób ze stałym łączem i IP (bądź dla osób w sieci lokalnej z DHCP))
Wysłany: 2006-06-13, 22:15
chomsky80 napisał/a:
nazimek napisał/a:
a ten,jak juz ściagam to moge sie odłaczyc od tego proxy i podłączyc do innego?nie zerwie sciagania??
Prawdopodobnie przerwie ściąganie, ale powinno wznowić od miejsca w którym przerwało.
a to czekam cierpliwie i tak juz jest lepiej niz było sialalalaa :cwaniak1:
jeszcze musze jakos obejść kraytracker.com .Stamtad sciaga sie torrenty Oiowe itp,ale dali mi bana za zbyt niskie ratio(a seedowałem ile sie da ,z tym ze cos nie szło) i teraz trzeba pokombinowac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Wersja forum PDA/GSM Niniejszy Serwis prowadzony jest w języku polskim i adresowany do polskojęzycznych odbiorców zamieszkałych na terytoriach, gdzie korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Uczestnictwo w Serwisie jest dozwolone tylko i wyłącznie dla osób podlegających jurysdykcjom, w których uczestnictwo w Grach jest legalne. Korzystając z Serwisu, Gracz zapewnia Administratora, że uczestnictwo w Grach jest w jego jurysdykcji dozwolone i ponosi pełną odpowiedzialność przed Administratorem za prawdziwość złożonego przez siebie oświadczenia. perfumy fm, fm group